Fjellstrand

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Fjellstrand blir av mange sett på som Nesoddens hovedstad, mens andre mener at paradiset av en boplass en gang var Norges hovedstad.

Byliv[rediger]

Fjellstrand har kanskje Nesoddens heteste shoppingmuligheter med Moghal i kjernen. Det er store uenigheter om når Moghal ble åpnet første gang; rykter sier at Svenskene startet den etter invasjonen i 1940, mens andre mener at vikingene startet butikken. I følge Nesoddens lokallag er Moghal en kulturskatt som etter hvert vil få sin plass i historien, og en svært fortjent plass på kartet.

Ellers er Fjellstrand kjent for sine utrolige utesteder. Pizza Napoli stenger så sent som klokken 01.00. Grenderen, eller Folkets Hus, som lokallaget påstår er navnet, ligger vegg-i-vegg med Pizzerian. Utestedet preges av at befolkningen ikke er så stor, og går hvert år i underskudd. Takket være lokale innskudd overlever utestedet år, etter år.


Befolkning[rediger]

Majoriteten av Fjellstrands befolkning er snobber. Mange har kommet hit siden svenskenes invasjon, men byen preges av minimal befolkningsvekst. 90 % av alle Fjellstrandinger lever livet som sølibat, ettersom at ingen har lyst til å dele med andre. Lokallaget har i mange år fryktet Fjellstands eksistens, ettersom den labre befolkningsveksten, men takket være stadig innflytting har lokallaget nå uttalt at Fjellstrand har mange år igjen. Rykter skal ha det til at flere innbyggere på Fagerstrand står feilaktig oppført i Fjellstrands folkeregister. Ansvarlig for folkeregisteret, Moghal, benekter at han har skylden, og skylder på eieren av Fjellstrands nye Joker-butikk.

Fasiliteter[rediger]

  • Nyborgjordet, Grusbanen der Fjellstrands eviglovende 7. divisjonslag trener en gang hver andre uke.
  • Paradisbukta, Fjellstrands egen sandstrand med stupebrett, sandkasse, grill og delvis sandstrand
  • Tennisbanen, Svenskene har produsert en tennisbane på Fjellstrand, dessverre ble arbeidstegningene holdt skjevt, og banen bærer preg av dette.
  • Nyborgvannet, stedet der flere og flere ulykkelige innbyggere velger å ende sine liv ved drukning.lljl

Framtidsutsikter[rediger]

I framtiden er det store planer for Fjellstrand. Nesoddens historielag uttalte at Fjellstrand skulle bli beæret med Nesoddens første trafikklys. Det er også sikre kilder som sier at Tennisbanen skal få nytt nett. Ellers har Pizza Napoli uttalt at deres Kebab skal bli større, sterkere, bedre og dyrere.