Fleinsopp

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Fleinsoppen også kjent som "tobakksuppe" på sørlandet er svært utbredt på norskekysten. Fleinsoppen dyrkes på fleisoppfarmer. Det finnes omtrent 1260 slike farmer rundt om i Norge. den mest kjente og den aller srørste er Flein O flein som ligger i Gløsvågen i Kristiansund. Den ble bygget under 1. verdenskrig og var da en kasse med 1-2 planter som ble smuglet fra sør-Korea i en robåt. Eieren av båten ville være anonym og ville ikke bli nevnt i dette innlegget. Nå er farmen forbedret og fleinsoppen blir dyrket av slaver fra Afrika. Farmen rommer minst 85000 fleinsopp som vokser ukontrolert og har spredd seg til store deler av byen. Etter grundig forskning og mye bestikkelse har FBI funnet ut at spredningen ikke skal være helseskadelig eller forurensende. Effektene fra soppen er: sexoholisme, HIV, nekrofili og trangen til å klippe tånegler. Det er grunnen til at Norge er kjent for produksjonen av prevensjonsmidler, og neglesaksen. Smaken til soppen minner en god del om kebab uten salat med smeltet fjellsau og et hint av Maarud salt og pepper potetgull med rifler. Fleinsoppen er hovedingrediensen i mange gamle og kjente norske matretter. foreksempel: flein i kål, fleinkaker i soppsaus, pannekaker, svart gele og den beryktede Fleina melkesjokolade. Alikevel så er freia melkesjokolade bedre:)

Oppskrift på freia melkesjokolade

Ca, 40g kakkaobønner, 0,5 dl fløte, 0,5 dl melk, 3g ren MDA (dosen kan økes ved behov og forminskes hvis du er under 13 år eller bare er liten av vekst sånn som vi) sjokoladen gir en fin effekt. Velbekomme.


Oppskriften til en hjemmelagd Fleina melkesjokolade:

Du trenger:

800g tørket fleinsopp 11kg blåmuggost 4g reinsdyr avføring 1 kg melange 5 dl mel 3 ss fløte 3 dl svart krutt 83,45ml kefir

Fremgangsmåte :

1. først smuldrer du fleinsoppen og blåmuggsosten i en millitærhjelm til det får en rennende konsistens.

2. så tilsetter du alt det tørre (mel og svartkrutt) og røret godt

3. så smelter du melangen på et bål og tilsetter kefiren og fløten. når det er finger varme (67 grader) tilsetter du reinsdyravføringen og rører ut eventuelle klumper.

4. bland det tørre med det våte og rør godt.

5. blandingen legges i former og settes i kjøleskapet til avkjøling, ca 3-4 uker under 4 grader.

6. Er best ved inntak av alkohol å helst opiater

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!