Flekkerøya

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Flekkerøya aka himmelen er stedet alle Chuck Norris' disipler havner i sitt neste liv. Populasjonen består av omkring 3000 flekkerøyianere og andre ville rovdyr som geiter og kyr. Flekkerøya ligger ute på havet, ironisk nok like utenfor Voiebyen, som er omtrent det motsatte av Flekkerøya. Ettersom Flekkerøya er ei øy ute på havet lever de fleste innbyggerne der på palltorsk og ræg, eller krabber og reker som det kalles på fastlandet. Øya består for det meste av ei kirke, et bedehus, en Kiwi-butikk og en rundkjøring som de siste årene har blitt ungdommenes samlepunkt.

innbyggerne på denne øde sjørøverholmen mener de har sett lyset, men i virkeligheten er det bare glimtet fra Oksøy fyr som sveiper over denne lille bananrepublikken i ny og ne.

For å komme til dette "fantastiske" stedet av lavpanna bavianer og palltorsk-fiskere må du enten dø som sterkt troende (aka idiot) eller krysse Perleporten som er en helvete. Før innbyggerne fikk denne såkalte "Perleporten" måtte de legge på svøm hver gang de skulle inn til fastlandet, noe som var et meget underholdende syn for Voiebyens innbyggere, spesielt underholdene er det når Kaptein Sabeltann kommer og senker hver eneste en med den stolte skuten sin, Den Nakne Dame.

Hvis du ikke har hørt om Flekkerøya kan det være du drar kjensel på noen av disse navnene; "bananrepublikk" "øde sjørøverholme" "palltorsk-plata" "den kristne øya", "paradis", "seventh heaven", "skjærgårdslyset" eller rett og slett bare "Øya"

NB! Innbyggerne der kan være veldig agressive og angriper ubudne gjester... Det går gjetord om visiterende fotballspillere fra fastlandet som ble bombardert med poteter da de kom for å spille fotballkamp på øya på 80-tallet.