FlossDrengenes Foræning

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Den kjente og kjære flosshatten

«Stem Henrik til Topphatt!»

- Henrik Ibsen om FlossDrengenes Foræning

FlossDrengenes Foræning ble stiftet 2005 og er per i dag, den største interesseorganisasjon for hatteelskere (folk som liker hatter, ok?). Foreningen, i følge Topphatten (den øverste leder) ble stiftet i mangel av lag og foreninger med samme interesser.

Ledelse[rediger]

FlossDrengenes Forænings leder er Topphatten. Under ham er det Hattekommisjonær samt en Junior-kommisjonær. Ledelsen velges hvert 2.år.

Ledelse:

Interesser[rediger]

Foreningen setter pris på radikale og sterke oppfatninger og interesser, og finner sekkepipe og MacGyver som sterke interessefelt. Foreningen setter som i navnet antyder stor pris på hatter, og er store tilhengre av fiktive personer med hatt, som Indiana Jones, Poirot, Kaptein Hastings, Chief Inspector Japp, Skrue McDuck og Inspektør Morse.

Budskap[rediger]

Flossdrengene lever etter denne leveregelen: "Vil De opp og frem og blitt lagt merke til her i paa Kloden, saa ta paa dig en hatt."

«Denne exclusive Club med et simpelt men dessuaktet et vanskelig budskap: spre Hattefanatikere over vaar Klode.

Eventyret startet i det Herrens aar 2005, I og min frende undret hvorfor hatten hadde mistet sin sjarm og status. Det eneste vi kunne finne ut at det ikke var Cluber Foræninger eller Lag med denne sak som sitt maal. Det eneste vi kunne gjøre for at spre Fanatikere var at bli selv Fanatikere. Daglig dyrker vi hodeplagget og gjør alt for at fremme dets sak, stadig holder vi paa, men det er ikke lett. Vi blir stadig overkjørt (unn min skyld av dette uttrykk) av mer kultclubber innen idrett og kunst. Hatten er som et kjært barn, som kjent, kjært barn har mange navn: flosshatt (velsigne), tropehjelm, panama, strå, chevalier, osv. Vaart daglige maal er at inføre hatten i en ny status, den gode gamle klassikeren. »

- Topphatt Jones


Lenker[rediger]

Foreningens favorittnettsted