Flumpulver

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Flumpulver brukes mange steder i verden, men for det meste i trollmansverden. Det er et ekstremt dyrt produkt. Pulveret fører deg til det stedet du befaler om, og smaker godt i kaffen.

Som for ekstempel kan man rope :"Mars!" eller "80-tallet!" (begge deler er livsfarlige) ender man opp på mars eller i 80-tallet.

Produktet[rediger]

  • Kjøpt opp av Google
  • 80000 pr hl
  • Smaker noe som har mye futt i seg
  • Godt i ølen

Opphav[rediger]

Det var bare en tilfeldighet at Hans Pfleimer kom over flumpulveret i 1850(gjelder også oppfinneren til popcornet). Han fant det bak datamaskinen sin, og fant ut at det var viruset som hadde gjort fra seg der. Viruset har en enorm stor fart, og gir da til tider fra seg sine goder, og nagative sider.

Han fortalte ingen om oppfinnelsen hans, men ble fort "busted" da han braste ut av noens peis i stua, og tok fyr. Produktet ble deretter konfiskert fra allmenheten, og har bare til senere tider blitt tatt ibruk. Men det hele tok slutt etter at NASAs siste raketter sprang til værs.

Senere har pulveret blitt brukt til filmproduksjon som Perry Hotter og Harry Potter.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.