Fly

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Norwegians nyeste modell under testflyging på Gardermoen. Like før avreise til ett eller annet billig solfylt sted i verden med solhungrige nordmenn. Det er mulig med plassreservering i denne modellen, men det koster som alle vet noe ekstra. Bilde er av Norwegian fra Gardermoen til Sverige.

Fly er en menneskelagd sak som kan minne om en forvokst fugl, og blir brukt til å frakte mennesker og andre ting fra A til B. Eller fra B til A. Denne innretningen kan for eksempel frakte deg til et ferieopphold i Langtvekkistan og hjem igjen. Dette siste blir da fra B til A. Den våkne leseren skjønner hva fra A til B blir i denne sammenhengen.

Diverse lavprisselskaper har turer fra A til C. Direktefly til C er noe nytt. En unngår ikke å betale for plassreservering, men en slipper med EN avgift. Dette i motsetning til de tradisjonelle flyselskapene som frakter deg på 4 kortbaneplasser før Ålesund, Bergen, Stavanger. Det blir innih...te dyrt med alle disse plassreserveringsavgiftene på hver strekning.

Ofte vil det overgå den minst populære bagasjeavgiften som legges på tinger som folk må ha med seg når de er på tur. Kropsvisitasjonsavgiften for de som er så dumme at de ikke tar av seg beltet i scanneren, er og en av de sist innførte avgiftene. Populært. Ikke sant? På halen av flyet er det et bilde av naboen din. Og den som vil ha bilde av sin egen nabo kan kjøpe plass på flyet. Prisen er høyere for venstre side av halen enn høyre side. Det er flere som ser venstre side av halen, derav prisforskjellen. En kan og kjøpe plass til svigermor, men det gjelder bare høyre side. Det er fordi en ikke vil skremme de som skal gå inn i flyet til å tro at hun er med. Skal hun være med, må det løses billett for den enkelte strekning. Inklusive denne forb....ede bagasjeavgiften.

Men nå kommer det heldigvis piloter fra østsoneland som skal fly dobbelt så fort til halve prisen for Norwegian. Mora di det største flyet som har blitt laget ikkepedia som ville la oss fly med dem. Fly spiser ung fugler, men ikke store fugler fordi da dør flyet og faller ned på sas.

Kjente og ukjente flytyper[rediger]

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!