Flyplass

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

En flyplass er et sted, ikke ulikt en parkeringsplass for biler, bortsett fra at den er laget for fly. Myndighetene vil at folk fortest mulig skal fjerne seg fra flyplassen. Andre vil hindre dem i det. Flyplasser er kjent for sin høye terrorsikkerhet og hyppige flykapringer. Sikkerhetsnivået skyldes utbygging av sikkerhetssluser. Disse hefter gjennomlyser passasjerene og gir et levebrød til 37418 ansatte i sikkerehetskontrollen, samt er en fin propp i systemet på en flyplass. Dette er en god start på en reise. De som liker å ha med seg en liten bombe i kofferten, slipper å bli fratatt denne i sikkerhetskontrollen hvis de sprenger den ombord på Flytoget inne i Romeriksporten.

Merkingen er i det minste god på flyplassene.

Norge er det eneste landet på jorda som har flyplass på Sola.

I Finnmark, Lofoten og på Møre er det flyplass på hvert nes. En flyplass er et godt reisemål for mennesker som liker andre irriterte mennesker, frusterende situasjoner, særdeles lange køer og en intim kroppsvisitasjon fra en stor mann med dårlig ånde og gummihansker. De fleste som reiser til flyplasser for å oppleve disse tilbudene er som regel unge foreldre, ensomme 50 åringer og travle foretningsmensker. Det er mulig å kjøpe kaffe til flypris samt kjøpe tilbake flasker med vann som du er blitt fratatt i sikkerhetskontrollen. I tillegg er det mulig å få seg en trygg tur med fly.

Historie[rediger]

Flyplassen ble oppfunnet på Jan Mayen i 1389. Det er i dag ukjent hvem som egentlig var oppfinneren, siden det er noe ingen vil ha skylden for. Man er usikker på hvorfor noen ville finne opp flyplassen, men ledende forskere sier at den mest sannsynlig var ment som et torturinstrument for å få spioner fra Australia til å avsløre statshemmeligheter. Det var en feilslått oppfinnelse, fordi flyet ennå ikke var oppfunnet på den tiden, noe som gjorde at ofrene aldri kom seg ut av flyplassen og døde dermed før noen statshemmeligheter ble avslørt.

Ekstra ille ble det da en av australierene klarte å få med seg Jan Mayens president sin teddybjørn inn i flyplassen. Denne teddybjørnen var laget av det ekstremt sjeldne stoffet papir, og var presidentens kjæreste eiendel. Så i et desperat forsøk på å få teddyen tilbake beordret presidenten hele Jan Mayens befolkning, som på den tiden telte 78 600, inn i flyplassen. Ingen av dem kom ut av den igjen og Jan Mayen har vært ubebodd siden da (bortsett fra presidenten, som fremdeles kan ses syngende på selvlagde sanger om hvor mye han savner papirteddybjørnen sin).

I 1452 ble flyet oppfunnet, og flyplassen ble omgjort fra å være torturinstrument til å bli kombinert torturinstrument og forflytningsredskap.

Se også[rediger]