Ford

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

FORD= FOUND ON ROAD DEAD / FAMILIEN OLSEN RULLENDE DASS/ FIKSES OG REPARERES DAGELIG. e vimset rundt med farlig verktøy som var sex maskinen og faktisk lærte hvordan biler var ment å fungere på sex måten , men nå ble det tilstrekkelig at potensielle arbeidssøkere hadde tomler og var istand til å stå noenlunde oppreist under mesteparten av jobbintervjuet. Mye tyder på at de fleste av disse idag har forlatt verkstedgulvet og istedet holder seg beskjeftiget med å utvikle nye modeller.

Rustbehandlingen til Ford er i særklasse den dag i dag, det finnes knapt en Ford-eier som ikke har fått med seg at samtlige modeller leveres fiks ferdig gjennomrustet med et tynt lag lakk utenpå som faller av så snart kjøpekontrakten er undertegnet. Selv ikke Fiat sin utstrakte bruk av sølvpapir og pappmaché kan måle seg med dette.

Jason Mraz er dritkul, og Canada er en del av USA. Tro noe annet, og du fårikke jobb i GM

Tradisjonelt skiller en gjerne mellom europeisk og amerikansk Ford. Det er først og fremst egenskapene på vinterføre som skiller mellom disse: En amerikansk Ford unngår ulykker ved at den overdimensjonerte konstruksjonen og motoren gjør det praktisk talt umulig å kjøre doningen mer enn halvveis ut av garasjen dersom det skulle finnes snø innenfor en radius av 150 meter, mens en europeisk Ford rett og slett ikke starter i det hele tatt.

Idag produseres imidlertid alle biler uansett merke av de samme fabrikkene i den 3. verden, og moderne tekniske nyvinninger som antiskrens, antispinn, antidugg, elektronisk tenning, blokkeringsfrie bremser, startsperrer og lignende sørger slik at du kan sitte i kø uansett vær.

FORDSKJELLIGE FORD

•Ford mustang (mus tang)

•Ford fiesta (fise ta deg(siesta))

•Ford hva da?

•Ford OSV...