Forum:Administratorer

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Forum: Forumet > Administratorer
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 1024 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.

Det er ikke så mange administratorer som er innom og utfører negerarbeide forefallende arbeide for tiden. Skal vi legge ned ?

I det siste er vi et par stykker som driver på. Det er etter min mening for lite. Selv om det er ganske rolig her for tiden, vil det unektelig føles bedre å kunne dele denne jobben på noen flere. --rody45 ~BC (diskusjon) 17. okt 2012 kl. 19:14 (UTC)
Tja, føler at et par er redusert til en. Oppdaget at jeg er drittlei og behandlet kunder dårlig. Dette stedet blir ikke bra uten at noen følger med. Hetsing og mobbing er der hver eneste dag. --rody45 ~BC (diskusjon) 28. okt 2012 kl. 13:22 (UTC)
Vel en er bedre enn ingen! For å sitere Monty Python, Always look on the bright side of death. IkkepediA er nok per definisjon et synkende skip, så all honør for at du holder ut. Jeg skulle mer enn gledelig bidratt mer, men er midt i "helvetesterminen" i mitt ingentingjør-studie, og har litt for mange prosjekter på gang på skolen. --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 30. okt 2012 kl. 08:31 (UTC)
Får vel slite meg gjennom 2 måneder til. Feirer 5 årsjubileum, og det må jeg ha med meg. Får sikkert kamferdrops ! --rody45 ~BC (diskusjon) 30. okt 2012 kl. 12:46 (UTC)
Kamferdrops etter bare fem år? Nei, det skal nok mer til. Jeg fikk ihvertfall ikkeno'. Og ja, jeg har vel egentlig gitt opp dette prosjektet for lenge siden, men følger med innimellom og konstatererererer at det ikke har skjedd noen stor forbedring. Det skjer av og til at det kommer noen smartinger innom, men det er for lenge mellom hver av dem. Men hva vil skje hvis ingen sletter privat hets og rævhatteri som det kalles her inne? Ikke bra. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID -ja, de har gjort det: [[1]] 10. nov 2012 kl. 19:13 (UTC)
Når jeg ser mengden av tildels grov sjikane og mobbing, er det for meg klart at dette nettstedet må legges ned hvis ingen vettuge tar jobben med å luke ut det verste. Det har ikke vært nykommere som har oppført seg på en sånn måte at det ville være naturlig å spørre om administratorjobb. Og når jeg ser at min tid er tilmålt, på samme måte som med andre, er jeg noe bekymret. Men heldigvis har jeg ikke mer ansvar enn øvrige som har blitt borte. --rody45 ~BC (diskusjon) 11. nov 2012 kl. 09:13 (UTC) Men for å tilføye, så det første som må bort er dette å skulle sjekke hver eneste side. Når det redigeres 10 sider med 4 minutters mellomrom må det være nok å sjekke siste. --rody45 ~BC (diskusjon) 11. nov 2012 kl. 09:17 (UTC) Herved innført! --rody45 ~BC (diskusjon) 11. nov 2012 kl. 09:17 (UTC)
Nedleggelse er ingen god vei å gå tror jeg, men jeg vil si vi nok nå er kommet til et punkt hvor en må vurdere å kreve innlogging for å kunne redigere. Dette er ikke ideelt rent ideologisk sett, men en nødvendighet hvis de fleste/alle adminene blir inaktive. Man kan da begrense cybermobbingen ved at terskelen for å redigere blir høyere, og dermed blir det mindre mengde drit som kommer. Selvsagt, blir aktiviteten høyere blant seriøse bidragsytere en gang i framtiden, burde man gå tilbake til den polycien vi har i dag. --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 12. nov 2012 kl. 08:15 (UTC)
Mitt største problem er at vi er få aktive administratorer. --rody45 ~BC (diskusjon) 12. nov 2012 kl. 11:53 (UTC)
Personlig er jeg svært bekymret om responsen jeg ikke får fra Carl. Jeg vet ikke et eneste slag når serverne er nede eller er oppe igjen, han nekter å svare på mine e-poster og hans telefonnummer jeg fant på nettet eksisterer ikke (mer). Ganske meningsløst hele greia, fordi det er folk som spør meg all verdens ting uten at jeg kan gjøre en dritt. Håper å få mer kontakt med ham i fremtiden, siden jeg tror at han vil gi f**n i alt dette her en eller annen tid. Og da er det slutt. Det jeg gjør nå, er å laste ned alle nettsidene som ligger på serveren * i tilfellet vi stenges og all aktivitet og alt innhold blir avlivet bare sånn helt plutselig *. Men jeg skal prøve å være litt mer aktiv her. Synes det er helt beklagelig at jeg har vært vekk så lenge. Snart er det jo nesten jul igjen?! Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 12. nov 2012 kl. 22:17 (UTC)

Nå ser jeg det er en pode som ikke liker administratorene med unntak av meg. Jeg lurer på om jeg skal ta det fornærmende opp eller forlange en pose Kongen av Danmark. Det er vel snar det eneste å få her. Men jeg har ingen medisin mot sådanne poder desverre. --rody45 ~BC (diskusjon) 17. nov 2012 kl. 15:44 (UTC)

Den siste uka eller 250 endringer siden så har Jaf gjort en endring. Resten er poder og meg. Sånn kan vi ikke ha det over tid. Vi burde kanskje ha et møte. --rody45 ~BC (diskusjon) 8. des 2012 kl. 10:40 (UTC)
Nå er det like før 500 endringer siden andre enn meg og poder var her og gjorde noe vettugt. Innkaller herved til generalforsamling i Administratorgruppa. 1. Januar 2013 er en fin og fredelig dag hvor vi sikkert kan bli enige om framtiden. For å legge ned siden, trengs det sikkert et flertall for dette forslaget, og antagelig kommer det ikke særlig flere enn meg. Jeg vil likevel antyde at jeg vil bidra som de øvrige i ettertid. Kan bli morsomt å se hvordan det går. rody45 ~BC (diskusjon) 15. des 2012 kl. 09:19 (UTC)
Jeg kan ta med vaffler hvis det er noen som skulle bli sulten. --rody45 ~BC (diskusjon) 22. des 2012 kl. 21:07 (UTC)
For omlag 2 år siden så det sånn ut. Hmmm. Det er nok ikke blitt bedre. --rody45 ~BC (diskusjon) 19. des 2014 kl. 17:22 (UTC)
Nå er det like før jeg slokker lyset.--rody45 ~BC (diskusjon) 9. sep. 2015 kl. 07:40 (UTC)
Hadde en så rar drøm i natt hvor jeg drømte at det var liv og røre på ikkepedia, slik som i gode gamle dager, noe som fikk meg til å stikke nesa mi innom i dag til å innse at drømmen min ikke var annet enn en drøm... Btw: kudos til deg rody som fortsatt holder ut etter alle disse år uten seriøs aktivitet fra noen her inne! --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 15. okt. 2015 kl. 11:33 (UTC)
Ja en kan så si :-) men problemet for meg er f.eks at jeg er blank i sånn derre datagreier og ikke fikk fikset den forsiden. Skjønte ikke hvordan jeg skulle få til å få den tilbake til orginal. Sånn er det. Men jeg gjør ikke særlig mye annet enn å ønske nye poder velkommen. Ser jo gjennom noen sider med mye endringer. Det som er sikkert, er at det er ikke et eneste forsøk på at noen lager noe morsomt lenger. Stedet blir sakte men sikkert ødelagt. Og etter noen dagers stopp, kom det tilbake med diverse mangler. Menyene helt til venstre er endret (mye mangler) og jeg kan ikke å få redigert det hvis det er mulig. Så det blir som det blir.--rody45 ~OM (diskusjon) 15. okt. 2015 kl. 15:15 (UTC)
Når jeg først er her, Ve du hvordan en kan rette opp de forslagene som kommer fram (diverse begrunnelser)når du skal slette sider, blokkere osv. --rody45 ~OM (diskusjon) 15. okt. 2015 kl. 15:25 (UTC)
Det ser ut til at MediaWiki (programvaren som kjører IkkepediA) er satt tilbake til standardinnstillinger. Jeg skal se hva jeg får gjort med venstremenyen når jeg får tid (og hvis jeg husker det). I mellomtiden kan du redigere blokkeringsvalgene selv ved å trykke på denne linken som for alt du vet fører til en pornoside --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 15. okt. 2015 kl. 15:52 (UTC)
Det er bare et par av de som er listet opp som fungerer. Ellers blir det jo copy/pastemetoden, og den er vel ikke særlig raskere enn å skrive sjøl. Gjør det hele litt mer tungvint og mindre lystbetont å slette :- --rody45 ~OM (diskusjon) 13. nov. 2015 kl. 19:06 (UTC)

Nå er det bare to år siden Howie lovte å se på noe hvis han fikk tid. Det har nok vært to travle år. --rody45 ~BC (diskusjon) 24. okt. 2017 kl. 14:35 (UTC)

Lovte jeg å se på noe i oktober 2015? Det kan jeg ikke huske... Jaja. Kan sikkert ta meg tid en dag og få det fikset :) --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 18. jan. 2018 kl. 23:47 (UTC)


Steike ta

Her har jeg lest meg igjennom høyst koselige oppfatninger om Ikkepedias fremtid, og ser en enorm positivitet og engasjement i dere alle. Alle bortsett fra Rody selvsagt. Han har liggi på latsia siden 2006.. La meg bare påpeke som nykommer og innbilt stormann med maktbegjær- at bidragsyterne er i mindretall mot cybermobbere og unger under 12 år. Men det spiller ingen rolle da det er mulighet for tiltak her. Om flere av admins faktisk har gitt opp Internetts versjon av Titanic, er det iallefall på høy tid at noen andre tar rollen som kaptein FØR skipet treffer isfjellet. Rody er selvsagt mitt forslag her, men jeg har selv (merkelig nok) nylig oppdaget Ikkepedia, og finner opprydding av oppkast, slam og radioaktivt avfall høyst givende og utpeker meg selv som admin-kandidat. Skipet har ikke sunket. Det flyter som bare pokker men det ruster.

Overrekkelse

Sysops er nødt til å gi full makt til den mest dedikerte yteren Rody som har holdt på i så mange år at han burde pensjoneres snart. Jeg for min del har allerede bidratt minst like mye som den minst aktive admin her, og er minst like seriøs som Donald Trump i toppmøte med miljødepartementet. Skipets kaptein kan godt hoppe over bord men la ikke skipet gå ned med kapteinen, da det burde være omvendt. Dediker nye topproller for Ikkepedia før du/dere tar ferie.

Avskjed

Det er nesten ikke til å tro. Nå, eller rettere sagt om noen få dager er det 10 år siden jeg ble med her. Og da er det definitivt slutt for meg. Nå er det noen som tar over jobben mot mobben som har ødelagt noe som var morsomt og ga mye lystig lesing. Vindmøller heter det som er vanskelig å slåss mot. Måtte de avgå sakte men sikkert mot en stille slutt. Lykke til i verden. Og takk for meg. --rody45 ~BC (diskusjon) 18. des. 2017 kl. 22:04 (UTC)

Takk for jobben, iherdigheten og en ellers flotte bidrag (som ingen skjønner at du har giddi). En form for medalje burde overrekkes, men det får noen andre ta seg av. Kanskje kjøp en Troika i nærbutikken mens du tenker på jobben du har gjort? Du er uansett et forbilde for oss alle. Ha en flott pensjonstid, Rody. --Yngve90 ~BC (diskusjon) 18. des. 2017 kl. 22:11 (UTC)
8 dagar til 10-års jubileum? Pøh, du er reine nybyrjaren i forhold til meg, som har 10-års jubileum I DAG, faktisk, dagen eg tilfeldigvis er innom for å sjå korleis det ligg an. Men du skal ha skryt for at du har drive på såpass lenge her, eg gav opp meg for omkring 7 år sidan. --Odgor 28. des. 2017 kl. 22:49 (UTC)
Joda, livet går videre for oss alle --rody45 ~BC (diskusjon) 29. des. 2017 kl. 09:42 (UTC)
Og det er bare 5 år siden jeg etterlyste engasjement fra andre :-) --rody45 ~BC (diskusjon) 29. des. 2017 kl. 09:45 (UTC)
Må henge meg på hyldningstalene foran her, fantastisk utholdenhet av Rody45. Jeg ga opp etter bare seks år, men titter innom her med noen måneders mellomrom, og ALLTID har det vært slettinger og korrigeringer fra Rody. Hvil deg på laurbærene! Ble nesten et mimremøte om gamle dager, dette! --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID -ja, de har gjort det: [[2]] 1. jan. 2018 kl. 19:52 (UTC)
Holder nok ut ut uka, og ser kanskje innom noen ganger, men jobb blir det nok ikke. Til det er jeg blitt for gammel. Takker for gode hyggelige ord. --rody45 ~BC (diskusjon) 1. jan. 2018 kl. 20:24 (UTC)
Jeg må slenge meg på hyldningstalene jeg også selv om jeg først leste dette nesten 3 uker etter at du ga deg rody. All ære til deg som har holdt ut med denne driten i så mange år spesielt etter at den opprinnelige kjernen ga seg en etter en for 6-7 år siden! Føles faktisk ganske utrolig at det har gådd så mange år siden vi hadde det så mye gøy sammen. Nesten så de nostalgiske minnene framtvinger en liten tåre i øyekroken.--Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 18. jan. 2018 kl. 23:41 (UTC)
Blir det flere nå, skal jeg ta meg et kamferdrops. --rody45 ~BC (diskusjon) 19. jan. 2018 kl. 06:14 (UTC)
Oi, skal sannelig si tida flyr … Dette var jo egentlig ganske vemodig å lese, men jeg skjønner for så vidt at det er mulig å gå lei etter så lang tid. Tusen takk for innsatsen og velkommen tilbake igjen om når du etter hvert savner Ikkepedia!
PS. Men tiårsjubileer ’a, dere. Hah, n00bz! Jeg har nå vært her i elleve år (på minuttet faktisk) – slå den! 😜 9E2 (diskusjon) 2. feb. 2018 kl. 14:02 (UTC)
Åfaen, var visst en time for tidlig ute (tidssoner altså). Jaja, hovmod står vel ennå for fall! Det er altså først jeg har vært her i elleve år, og forhåpentligvis blir det også elleve år til. 9E2 (diskusjon) 2. feb. 2018 kl. 15:02 (UTC)
  • ^Om du skulle ha behov for ytterligere rettigheter 9E2, så si ifra. Skulle du derimot ha feira jubileet ditt så skulle du ha sagt ifra i fjor. Et flax lodd eller noe sånt skal vel være mulig å oppdrive. Om du har dekning på kortet 👍 Gratulerer på etterskudd! 😁
Skal si ifra om det blir aktuelt, eventuelt er det bare å be om hjelp dersom det blir uhåndterlig mye å gjøre her. Tiårsjubileet passerte i stillhet etter to år uten aktivitet, så noen feiring har jeg ikke akkurat gjort meg fortjent til, men jeg takker for gratulasjonene! 9E2 (diskusjon) 2. feb. 2018 kl. 15:02 (UTC)
På Spesialsider er det en redigeringsteller hvor det er bare å sette inn et navn på adm. eller hvem som helst. Der kan en se innsats i tall. 😇--rody45 ~BC (diskusjon) 2. feb. 2018 kl. 18:59 (UTC)
Godt over 16 000 redigeringer, ja. Her er det bare å bøye seg i hatten – jeg har tydeligvis en del å ta igjen! 9E2 (diskusjon) 5. feb. 2018 kl. 19:39 (UTC)
Det som skjer akkurat nå med piasavakost og støvbrett, er rett og slett et under. Jeg blir nok nødt til å kjøpe drops. Men er veldig i tvil om Kongen av Danmark fortsatt er i handelen. Endelig er jeg bønnhørt. --rody45 ~BC (diskusjon) 19. feb. 2018 kl. 06:24 (UTC)
Hadde jeg visst hvor ille det stod til, hadde jeg nok ikke tillatt meg å prioritere bort Ikkepedia på den måten jeg gjorde. Jeg kan ikke annet enn å beklage at det tok så lang tid før du fikk drahjelp mot vindmølla, men det blir forhåpentligvis andre boller nå som vi er flere aktive. Jeg har vel kjørt et sted mellom 500 og 1000 skrotartikler (og noen få tvilstilfeller) på dynga de siste dagene, og jeg håper at det å fjerne det verste skrapet gir både høyere terskel for å legge inn noe og høyere kvalitet på innholdet generelt.
Jeg merker meg at det er det samme som går igjen hele tida: elendig rettskriving, fullstendig forrakt for wikiformatering, forsøk på tilfeldighetshumor som tipper over i det kjedelig absurde, og det vanlige «X er kul/teit»-innholdet. Jeg har lagd noen nye maler, Mal:Korrektur, Mal:Suppe, Mal:Format og Mal:Jensen, for å kategorisere artiklene etter hva slags problemer de har – fra rettskriving til rein håpløshet, med håp om at det skal bli lettere å få oversikt.
Det største problemet ser imidlertid ut til å være den totale mangelen på forståelse for wikiformatering. En del uting, som bruk av horisontale linjer, feit skrift som overskrift, tilfeldig feit skrift, ==-overskrift over artikkelen, mangel utheving av artikkelordet og – ikke minst – bruken av punktlister med feit skrift til avsnitt(!), har fått spre seg såpass mye at nye brukere tydeligvis har begynt å plukke det opp. Bilder ser også ut til å være veldig vanskelig. For å få en stans på det, har jeg gjort et forsøk på å skrive en eksempelartikkel, som tar seg de verste problemene. Jeg vil gjerne ha tilbakemelding (fra alle) på om denne (eller deler av den) kan brukes, og åssen brukere eventuelt skal kunne overbevises om å formatere korrekt når de skriver. Som et preventivt tiltak har jeg låst den for vanlige brukere, men det er bare å stjele (helt/delvis), flytte eller maltraktere den etter eget forgodtbefinnende. 9E2 (diskusjon) 20. feb. 2018 kl. 21:35 (UTC)
Eksempelartikkelen var altså et forsøk på å gjøre formateringssystemet lettere tilgjengelig for folk, men jeg tror nok det kan gjøres bedre – kanskje vha. Brukerstøtte-sidene. 9E2 (diskusjon) 20. feb. 2018 kl. 21:36 (UTC)
  • Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves Rody 😁 Enda godt det er folk som 9E2 med destruktive behov som nå blir tilfredsstilt. I denne hastigheta vil Ikkepedia skinne igjen!
    • Er nødt til å bøye meg i støvet (og hatten) jeg og for all den jobben du har gjort såpass fort, 9E2. Det har vært ekstremt hektisk ser jeg. Ble vanskelig å se etter redigeringer som ikke ble utført av deg, under min daglige "rutine-rens" her inne. Du har i alle fall tatt initiativ til å slette en hel haug av skrot som jeg selv har vært skeptisk på som jeg bare la tilbake i støvhaugen. De nye rettighetene dine var vel fortjent- om det ikke var nok med din 11 år lange medlemskap. --Yngve90 (diskusjon) 21. feb. 2018 kl. 00:19 (UTC)
Takker! Er endelig ferdig med å fjerne skrap fra lista over foreldreløse sider. Bortimot halve lista røyk vel, men det kan godt være det er mer som skulle blitt fjerna. Jeg tenker at neste prosjekt blir å rette opp formatet på eksisterende sider og ordne med maler og kategorier. Ser rykter om at du blir fraværende utover våren, men du må nå gjerne legge forslag til ting jeg kan ta meg av mens du er borte på skrivebordet mitt (sleng gjerne inn signatur, så jeg ser hvem som har bedt meg om å gjøre det). // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 23. feb. 2018 kl. 05:29 (UTC)