Forum:Buddy Jesus

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Forum: Forumet > Buddy Jesus
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 4470 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.

Har sett mer på Buddy Jesus-kategorien og har kommet over flere artikler som skurrer. Jeg har tatt bort Buddy Jesus på de mest åpenbare, men det er noen vi må diskutere. De aktuelle artiklene er blant annet drivhuseffekt, Fremskrittspartiet og Courtney Love. Her er mine meninger:

  • Drivhuseffekt: MOT En lang artikkel, men mangler bilder og god humor.
  • Fremskrittspartiet MOT Denne er jeg usikker på. Den har morsomme øyeblikk, men er litt kort og mangler bilder. Hvis den utvides fortjener den Buddy J.
  • Courtney Love MOT Også her er jeg usikker, men syns at humoren ikke strekker til for min del. Usikker.
  • Hattifnatt MOT En god ide, men humoren er ikke god nok for Buddy J. Må forbedres humor- og utseendemessig. Har potensiale. Sleng inn deres meninger. Ellers så er det noen artikler som fortjener Buddy J, som ikke har det~, skriv gjerne forslag. -EIS- 1. jan 2008 kl. 00:24 (UTC)
helt enig, synes ikke disse fortjener Buddy Jusus. Skal sies at jeg ikke kan nor særlig om noen av dem, og kanskje derfor ikke tar humoren(hvis den er der).Hattifnatt har alt mistet sitt Buddy Jesus-stempel--Obowatt 1. jan 2008 kl. 14:06 (UTC)