Forum:For mye tullete artikler

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Forum: Forumet > For mye tullete artikler
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 5327 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.

Ikkepedia er et genialt konsept, men det er altfor mye tullete artikler her. F.eks under Javel står det kun nei! Under Tonje står det: Tonje er min beste vennine. Dessuten er det mange hundre artikler som ikke inneholder noe som helst. For at det skal være noe poeng med Ikkepedia, må det være en form for kontroll på hva som blir skrevet. Det blir for dumt når det bare står f.eks. "faen han er dust" eller lignende i en artikkel. Dette er IKKE humor. Det er bare barnslige handlinger. For at Ikkepedia skal fungere må det være administratorer som har mulighet til å fjerne artikler som ikke holder mål. Slik Ikkepedia fremstår nå er det en lekeplass for personer som bare har lyst å skrive noe på internett. Håper noen kan ta ansvar slik at Ikkepedia skal fremstå slik som er meningen. Nemlig et oppslagsverk som er fullstendig på jordet, men humoristisk. Bart Homer 17. mai 2007 kl. 20:28 (UTC)

Re:

Jeg er helt enig. Vi prøver å få kontroll med dette, i dag var det ca. 24 timer siden sist jeg logget på, og på den tiden var det lagt inn ca. 1400 nye artikler (!), så jeg er i gang med arbeidet.

Ikkepedia har fått enormt mye større trafikk den siste uken, så vi trenger flere aktive administratorer. Jeg er åpen for forslag/frivillige til denne jobben, slik at vi kan få orden på ikkepedia igjen.

--Trubadurix 17. mai 2007 kl. 20:38 (UTC)

Er med. Syntes også at det var litt merkelig at det hadde kommet 2000 artikler på én uke.
--Ingaleis 18. mai 2007 kl. 14:12 (UTC)

Admin/Moderator

Kanskje jeg kunne blitt moderator/admin, men er dessverre for ung til alt egentlig, og burde egentlig trekke meg tilbake til Øystein Sunde-platene mine...

--Sosekopp 17. mai 2007 kl. 20:58 (UTC)

For ung til å være administrator på ikkepedia? Jeg gir deg mer enn gjerne administratorstatus.
Øystein Sunde er genial, btw.
--Trubadurix 17. mai 2007 kl. 21:10 (UTC)
Jeg melder meg gjerne som administrator om det er ønskelig. Bart Homer 17. mai 2007 kl. 21:31 (UTC)
Jeg melder meg gjerne, og da, om halve Norge begynte å skrive ett ord lange artikler her, og jeg måtte slette alle, ville jeg startet med jobben og sagt:

«Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid»

- --Sosekopp 18. mai 2007 kl. 13:20 (UTC)Sosekopp

Jeg kan gjerne bli administrator, jeg har ikke vært så aktiv, men det virker som Ikkepedia trenger flere av adminsene. Einar 29. mai 2007 kl. 09:34 (UTC)

Supert! Jeg stoler på at dere gjør en god jobb, les gjerne uncyclopedia's side om administratorer før dere setter i gang [1], og bruk verktøyene dere nå får tilgang til med rettferdighet.

  • Trubadurix stempler godkjent*

--Trubadurix 18. mai 2007 kl. 14:04 (UTC)

--Miraculix 20. mai kl 1632 (UTC)

Takker for admin status :D Nå skal det bli bukt med alle de utilpassa innslagene

j

For mye tullete artikler

Når vi kommer over slike artikler kan vi jo alle gå inn og redigere vekk innholdet; klikk på rediger, ctrl+a, DEL Eller?


Ja, men Admin kan fjerne dem helt, og blokkere forfatteren hvis nødvendig. Admin kan også låse artikler slik at de ikke kan redigeres. --Sosekopp 19. mai 2007 kl. 08:33 (UTC)

Er det noen maler vi kan legge inn, ala {{Db|og alt det der}} serien på Wikipedia, så vi kan hjelpe til med å liste opp bøsset for admin? Burde kanskje vært Db-fakta (denne artikkelen inneholder fakta) for de som ikke er morsomme , og f.eks Db-abort (denne artikkelen er en abort. Dette blir dessverre litt for blodig for oss) for artikler som rett og slett er for små, eller noe sånt? OM man sitter og klikker på tilfeldig side, er det dessverre massive mengder av alt for små, og alt for lite morsomme artikler som kommer opp. Og dessverre er det stort sett begge deler som er feil på en gang... Greswik 19. mai 2007 kl. 21:14 (UTC)
Som jeg poengterte i en annen tråd (Svært til mas på han derre Mizar da!, dette er KUN et forslag...) : "Kanskje vi også skal fokusere på de artikklene som er lagt endel arbeid på, skrevet i beste Ikkepedia stil, utmerke disse på navigeringsrubrikken til venstre på hovedsiden som "'Utmerkede artikler" ? Dette er brukt i det vanlige Wikipedia forøvrig.
Ellers så gjør dere administratorer et stort arbeid, dette kommer til å bli bra med tiden !
Mizar 19. mai 2007 kl. 00:13 (UTC)"
Jeg har faktisk prøvd å få til en "Utmerkede artikler"-link på navigeringsrubrikken, men jeg vet ennå ikke hvordan man legger til slike linker. Jeg skal spørre på mediawiki hvordan man gjør dette, slik at gode artikler blir lettere tilgjengelig. Vi kan også lage en mal for å legge inn på sider som ikke har tilstrekkelig humor/er for korte for ikkepedia, slik at administratorene kan bli oppmerksom på disse artiklene. Ting tar tid, dessverre, men vi skal jobbe for å få en god løsning på plass så fort som mulig. --Trubadurix 19. mai 2007 kl. 23:21 (UTC)
Nå er det gjort, Mizar. Jeg la til en lenke som jeg kalte "Utmerkede artikler" som linker til Buddy Jesus-kategorien(foreløpig). Jeg la også til forumet slik at det er godt tilgjengelig. --Trubadurix Snakk Admin Byråkrat 21. mai 2007 kl. 11:50 (UTC)

Jeg må unødvendigvis si meg enig. Satt nettopp å leste gjennom en del artikkler, og ser absolutt potensiale i ikkepedia - bak all den skjiten og de gramatiske feilene som rett og slett gjør en artikkel mer kavsom å lese gjennom enn artikkelen fjortizz var "morsom" og korrekt. Håper at alt går den rette veien fra nå av. =) --Nuky 28. mai 2007 kl. 01:52 (UTC)


Støttet

Jeg er enig, siden mister mye humor når det kommer slike tøvete artikler. Kan godt redigere alle sider jeg finner, som det kun står f.eks NEI! på eller liknende.

--Cromoglic 18. jun 2007 kl. 15:46 (UTC)