Forum:Forslag:Skrives om/Slettes

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Forum: Forumet > Forslag:Skrives om/Slettes
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 4655 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.


Starter en ny tråd hvor vi kan samle artikler vi mener enten bør skrives om eller slettes helt.

Bør skrives om

Bør slettes


Slettet Jan Werner, rettet skrivefeil og omdirigerte Kanibal til Kannibal (men trenger litt mer puss), og skrev om MMS. MMS har nå så seriøse elementer at deler kanskje kunne vært på Wikipedia, men man kan ikke kødde om 4000 tapte menneskeliv, selv ikke på Ikkepedia. --Sosekopp 26. mai 2007 kl. 20:39 (UTC)
God idé. får håpe denne løsningen kommer til å fungere bra, det gjør opprydningsarbeidet mye enklere. Skal vi fjerne slettede artikler fra lista? Hva hvis vi får et "grensetilfelle" på slettelista? skal administratorene slette blindt, eller skal brukerne ha en diskusjon på det? --Trubadurixsig.JPG Snakk Admin Byråkrat Bidrag 27. mai 2007 kl. 15:30 (UTC)
Jeg synes jo helt klart at admin må få være uenig. Det er jo to hovedtyper av artikler som bør slettes: dels de som er så fulle av ondskap at de ikke er morsomme, og dels de som ikke kan bli morsomme, liksom. Jeg la inn en av nr 2 der nå, men det er klart, er andre uenige, er det da bare å ta den bort igjen. Ellers er det jo nr 1 type problemet som bør angripes hardest.Greswik 2. jun 2007 kl. 19:18 (UTC)

Skrev litt om artikkelen Drivhuseffekten, samt linket denne til Drivhuseffekt. Mizar 1. jul 2007 kl. 22.10 (UTC)