Forum:Forslag:Utvalgt artikkel

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Forum: Forumet > Forslag:Utvalgt artikkel
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 5307 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.


Jeg tenkte på, siden vi prøver å få gode artikler til å stå ut i mengden, og vi ikke har mange nok besøkende/gode artikler til å skifte den utvalgte anbefalingen særlig ofte, hvorfor ikke ta en haug med gode artikler(Vi har jo f.eks buddy jesus-kategorien), og lage en mal som velger en av artiklene tilfeldig hver gang hovedsiden lastes? Da hadde hovedsiden blitt mye mindre "Statisk", og gode artikler ville hatt mye større sjangs til å havne på forsiden, og dermed øker motivasjonen til å legge arbeid i alt man skriver. Diskuter. Forslag og ideer er veldig velkommen.

--Trubadurix 19. mai 2007 kl. 17:22 (UTC)

Dette synes jeg er en kjempe ide. Det vil gjøre det hele mye kjekkere for nye brukere også. --Miraculix 19. mai 2007 kl. 18.44 (UTC)

Vi får prøve...

Jeg har lagt inn noen artikler i malen ikkepedia:utvalgt anbefaling som velges tilfeldig hver gang hovedsiden lastes. Vi har også muligheten til å legge inn vekttall, slik at artiklene får forskjellig prioritet. Vi kan prøve, i hvert fall, så får vi se hvordan det fungerer.

Gå gjerne inn å rediger på forordet, jeg har bare lagt inn innledningen i artiklene som forord på forsiden.

--Trubadurix Snakk Admin Byråkrat Bidrag 26. mai 2007 kl. 14:04 (UTC)