Forum:Ikkenytt:Forside

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Forum: Forumet > Ikkenytt:Forside
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 4417 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.

Er det ikke snart på tide å oppdatere den forsiden? Sakene som ligger der er jo like ferske som brødet Roald Amundsen spiste mot slutten av sine ekspedisjoner. Det blir ikke veldig "aktuelt" når sakene som er linket er minst noen måneder gamle. Én ting til: Hvordan fungerer egentlig forsiden til Ikkenytt? Oppdateres den manuelt, og kunne det i så fall vært en idé å lage noe automatisk system på det? --Thomaschresp 20. apr 2008 kl. 17:41 (UTC)

Lista på høyresida på hovedsida over de 12 siste sakene, og lista på høyresida på Ikkenytt-forsida oppdateres automatisk med de nyeste sakene øverst. Selve sida er dessverre ikke automatisert, her må "noen" inn og legge inn saker - det er i tillegg en litt kronglete måte å gjøre det på. Har tenkt på denne, men aner ikke åssen det skal kunne gjøres å få gjort det mer automatisk. Det ser ut til at intensjonene fra de som lagde den første gangen var at de åtte siste nyhetene skulle stå her. --Jaf 20. apr 2008 kl. 19:12 (UTC)
Jepp, den må oppdateres manuelt. Det er en kronglete prosess som krever Copy Paste-skillz og tålmodighet. Har oppdatert den noen ganger. Det er ikke alle Ikkenytt-artiklene som etter min mening er verdt så mye arbeid og plass på Ikkenytt-sida. Det er egentlig greit med at de bare havner på forsida på siste saker. Funky EIS in da House-Preik ☎-Admin-Noobaward.jpgMånedens N00b sept 07 21. apr 2008 kl. 14:17 (UTC)
Kunne det gått an å lage en form for liste med de bedre Ikkenytt-artiklene (ala Buddy Jesus), og gjøre det slik at de ble linket fra Ikkenytts forside med bilde og første avsnitt (ingress) i saken for eksempel? --Thomaschresp 21. apr 2008 kl. 18:13 (UTC)