Forum:Skitprat-tråden

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Forum: Forumet > Skitprat-tråden
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 3992 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.


I stedet for å skit-prate i senk andre tråder så kunne vel denne tråden avlaste endel til fordel for andre tråder? --Mizar 5. mar 2009 kl. 20:41 (UTC)

Men altså det er jo sykt mye gøyere å skrive tull og tøys i de andre forumpostene som ikke oppfordrer til det... Er jo som unger "Ikke ta på den varme ovnen", hva gjør de; Tar på den varme ovnen... Sånn bortsett fra at vi ikke lærer etter første ganga...--Obowatt 6. mar 2009 kl. 15:46 (UTC)
Nå ble jeg virkelig nysgjerrig. Hvilken tråd er det dere snakker om ? Hvilken farve har tråden (spør for at det skal være enklere å finne den)? Eller har dere noe på gang og holder oss i allmuen utenfor? Nå ble det kanskje mange spørsmål på en gang, så den som ikke greier å holde tunga beint i munnen kan velge seg 1 (ett) av spørsmålene, og svare bare på det. --rody45 ~BC 6. mar 2009 kl. 16:02 (UTC)

Vel, når "sant" skal sies, og etter nærmere ettersyn, samt en nøye og meget kritisk vurdering lagt til grunn, for ikke å glemme ... osv, eller nevne...(jaddajadda), så ser jeg at det meste som skrives i våre fora er .....(hold pusten)..... meget nøye ... overveid og saklig dokumentert materiell...(ahem) som er lagt til grunn, så derfor vil jeg trekke mine uuutgrunnede, feilaktige, feilplasserte, ufullstendige, uutholdelige, ubarmhjertige, ubalanserte, ublide samt mine u...(ett eller annet) vurderinger av innhold i våre tråder tilbake, det være seg rød eller grønn sytråd, rusten brun piggtråd, blank pianotråd, eller diverse forumtråder. MEN vi trenger en skikkelig skitprat tråd i tillegg ? Spørsmålet er hva vi skal prate om? --Mizar 6. mar 2009 kl. 18:54 (UTC)

Har ikke vært behov for noe spesielt tema tidligere? Og så er det det at jeg får elveblest hvis det blir for seriøst.--rody45 ~BC 6. mar 2009 kl. 19:29 (UTC)
Fullstendig enig! Vi legger tråden (Rød eller grønn sytråd, rusten brun piggtråd, blank pianotråd) i dvale! --Mizar 6. mar 2009 kl. 19:42 (UTC)
Nå skjønner jeg ingenting! Hva er problemet? Vi har da diskutert mange forskjellige ting, og ALLTID holdt oss innenfor temaet, ihvertfall i de 3-4 første innleggene i debatten. Det har MULIGENS sklidd litt ut av og til. Vet dere forresten hvor høy Mjøsa er? (dette siste er et eksempel på avsporing av debatten) --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 6. mar 2009 kl. 19:54 (UTC)

Det er ikke høy i Mjøsa. Høyet er på sidene. Hvor har du vært i naturfagtimene? --rody45 ~BC 6. mar 2009 kl. 19:57 (UTC)

Joda, det er høy i Mjøsa! Mjøsa høyer som lokalbefolkningen sier. --Mizar 6. mar 2009 kl. 20:13 (UTC)
Akkurat det snakker vi ikke så høyt om. det ville være omtrent det samme som å diskutere forskjellen mellom Mozart og lampeskjermer, og differansen mellom en nokia-telefon og en buss med 5 hjul... altså relativt uviktig for at jorda fremdeles skal snurre rundt, og gjore forvirrede personer mer forvirret ved å snakke om jorda snurrer til høyre eller til venstre. Men er i det store og hele veldig begeistret for rosa sytråd!Hurra for frossenpizza og gjærede druer i flytende form--Obowatt 6. mar 2009 kl. 20:16 (UTC)
Absolutt inne på noe der Obowatt. Si meg, hvor mange watt har en vanlig obo? En høyttaler er ofte oppgitt på så og så mange watt. Definitivt enda en avsporing, men jeg bare lurte. Hvis man tråkker til, slik jeg kunne kanskje gjøre, så kunne jeg vel saktens få til en lyd i obo'en som kanskje kunne sprenge grenser? --Mizar 6. mar 2009 kl. 20:34 (UTC)
En måler ansiktsfargen på oboisten. Den er et bilde på lydnivået. Rødere er lik høyere. Så enkelt er det. --rody45 ~BC 6. mar 2009 kl. 20:59 (UTC)
Hvor mange Watt det er har jeg ikke målt enda, med god grunn; da modell og årgang ville ha mye å si på resultatet samt om det var en banana drill-key på eller ei. Så jeg er ikke så gensersprengende, men hodefargen er en god indikasjon på hvilket register man befinner seg i...Lilla frosk er ikke så anbefalt og heller ikke særlig pent.--Obowatt 6. mar 2009 kl. 21:40 (UTC)
Jeg regner med at hvis oboisten skifter farge fra rød til blå, så er grensen nådd, og er vel da kommet på ca. 10 watt. Dette skjedde ihvertfall med meg. Ellers så er fin obo musikk, da gjerne i barokk stil, meget behagelig å høre på. Og dette mener jeg! --Mizar 7. mar 2009 kl. 17:08 (UTC)

Barokk, og alle former for klassisk musikk er digg, spesielt klassisk rock. yndlingsmusikerane innafor den sjangeren blir vel John Sebastian Clapton, og Bruce Beethoven. --IamFrisbee 7. mar 2009 kl. 17:25 (UTC)

Han Johan Pachabel frå 1600-talet har jo ein slagar. Heitte noko med Canon&Gigue eller Canons eller noko. Kan du den, Obowatt?
Det må være denne da Ogdor? [1]--Mizar 7. mar 2009 kl. 18:44 (UTC)
Ja, den var det. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 7. mar 2009 kl. 19:54 (UTC)
Flott musikk. --rody45 ~BC 7. mar 2009 kl. 20:03 (UTC)
Vet dere hva? Jeg har ikveld studert litt på hva Obowatt virkelig driver på med! Hun spiller obo, og hva sier dere hva det er? For å ta det første, se her : [2]. Etter år, jeg sier år etter år (sa jeg år etter år?) etter år MED TRENING, så kommer resultatet: [3] ! Dette er for å verdsette hva du driver på med Obowatt. (Svært så seriøs denne skitprat-tråden ble da?) --Mizar 7. mar 2009 kl. 21:48 (UTC)
Var det obo Sarah spilte? Høyrdes ut som ei sekkepipe! (Og der var me tilbake til skitpraten.) -Slettefantomet Paddekaka 7. mar 2009 kl. 21:58 (UTC)

Jeg har en aldri så liten mistanke om at Paddekaka ikke har lært seg å spille det skvatt på et instrument. Sara spillte som enhver liten nybegynner gjør. Min saksofon lød like jævlig i starten. Og nå som silke. Men nå skal jeg ta en klassiker: Øvelse gjør mester. Det er noe å tenke på for den som har problemer med å få lyd i iPoden sin, sjøl om det følger med bruksanvisning på bokmål. --rody45 ~BC 7. mar 2009 kl. 22:09 (UTC)

Spelte faktisk fiolin i eit par-tre år, før eg ga meg pga stress med skole og dritt... Men har søkt meg inn igjen på musikkskolen, men spørs om eg kjem meg inn igjen. Men spilte faktisk veldig bra; læraren min sa eg var ein av dei som lærte raskast. Så det så! iPod har eg ikkje, og eg veit ikkje om det skal vere stor i i begynnelsen av ordet når det startar ein setning. Elles kan eg berre seie at musikkstykket av Bach som det er reklamert for her oppe var deilig!! (Sove-deilig, altså.) -Slettefantomet Paddekaka 7. mar 2009 kl. 22:24 (UTC)
Joda, alle har hørt om Johan Pachabel, han var sikkert en knakande koslig kar!! Jo takk, det tar litt tid før man høres bra ut!! Og takk Rody45, jeg hadede store problemer med iPoden min først jeg også... Bach er min store helt her i livet! Men altså må vel være flere galne folk her enn oboister: [4] ellers vil jeg si gratulerer til alle medikkepedianerinner, da det er 8 mars i dag!--Obowatt 8. mar 2009 kl. 17:34 (UTC)
Då vil eg gratulere alle medikkepedianarar, då det er 9. mars i dag! (Kva skjer i dag, forresten?) -Slettefantomet Paddekaka 9. mar 2009 kl. 08:22 (UTC)

Dagen etter 8.mars, skoledag, og dagen før sosialistisk pizzakveld hos lokallaget her i heimbyen. Skal holde tale og sånn... (Prøver på å oppnå tillit ved å fortelje en masse om meg sjølv, for så å misbruke den stygt. Sa eg det høgt?) --IamFrisbee 9. mar 2009 kl. 19:15 (UTC)

No, no, no, herr Frisbee. Skoledag er det ikkje for nordlendingane, som har vinterferie akkurat no. Lykke til med talen forresten. (Kva er forresten heimbyen? Om det er Bergen kan eg kome og høyre på, dersam det ikkje er billett for å kome inn.) -Slettefantomet Paddekaka 9. mar 2009 kl. 22:19 (UTC)


Heimbyen er Florø, da vil eg med eingong sei at det ikkje var meg som skreiv artikkelen "Florø", den er litt elendig, men mykje av det som står der er sant, merkelig nok. Synd du ikkje kunne komme, sjølv om det var ein liten tale. Etterpå åt vi fire forskjellige pizza og drakk brus som ikkje var sponsa av impeialistiske brusmerker. --IamFrisbee 10. mar 2009 kl. 19:52 (UTC)

Nei, Florø ville blitt litt langt å kjøre. Men håper at talen din gikk bra, og at pizzaen var god! -Slettefantomet Paddekaka 11. mar 2009 kl. 06:07 (UTC)


Fann forresten den glømte sida til Laksemunken og meg. Indiana Jones Filmar!. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 11. mar 2009 kl. 09:48 (UTC)

Indianar-Jonas er eg ikkje særleg interessert i. Eg har eit legospel på xbox med han, men det var berre fordi den kom med xboxen då me kjøpte den. -Slettefantomet Paddekaka 12. mar 2009 kl. 10:43 (UTC)

Dei fleste pizzaane var vanhellige pizzaer som gav meg dårlige vibber, djevelens verk med f.eks. oliven+mais+ananas+sopp som fyll! *Brrrrrrrr...*. Eg blei nødt til å utføre eit renselses rituale før eg kom til pizzaen med pepperoni og skinke. --IamFrisbee 12. mar 2009 kl. 15:38 (UTC)

Sopp?! Ananas?! Mais?! Kva slags vondskapens verk er det som êt slikt grisaskap på ein stakkars ærverdig PIZZA?! Det gjør meg nesten vondt! -Slettefantomet Paddekaka 12. mar 2009 kl. 18:49 (UTC)
Einig der! Det griseriet der har ingenting på ein pizza å gjere! Kjøttdeig, fyll, flesk og ost er nok! --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 12. mar 2009 kl. 18:57 (UTC)
Nemlig! Heller ikkje pølser, bønner, paprika, sauelort og smalahove har noko på ein pizza å gjere! -Slettefantomet Paddekaka 12. mar 2009 kl. 19:04 (UTC)
For ikke å nevne sagflis, stålull, marsipan, kamferdrops, gamle sokker, julebakst, minnepinner, klippfisk, eller Mercedes-stjerner. Dette mener jeg definitivt at det ikke har noe i en pizza å gjøre. Vekk med det! --Mizar 12. mar 2009 kl. 19:30 (UTC)
No har iallfall Grandiosa tatt eit steg i riktig retning og fjerna paprikaen frå lefsene sine. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 12. mar 2009 kl. 19:57 (UTC)
Jau, det var ein lettelse. Men til min store fortviling(?) er det ikkje eg som har ansvaret for anskaffin av mat her i huset. Og dermed får eg alrdi smakt denne fantastiske retten! -Slettefantomet Paddekaka 12. mar 2009 kl. 21:04 (UTC)
Ananas er jo topp! Dog har ikke ting som lever i vannet noe på pizza å gjøre, det er bare sært og ekkelt... Etter lengre diskusjoner med Panama Jack har vi konkludert med at pølse er best i lompe, sånn om noen skulle være i tvil...--Obowatt 13. mar 2009 kl. 18:25 (UTC)
Ananas!? Det er også ein av tingene eg pitlar av pizzaen. Ekkel smak. Ekkel konsistens. Og pølsa er forresten best i brød. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 13. mar 2009 kl. 19:01 (UTC)

Tilbake til Hr. Frisbee fra Florø, så vil jeg bare si har jeg virkelig vært i Florø! Dette er helt sant! Jeg har vært I SELVESTE FLORØ! Tro det eller ei, men jeg har tilogmed spist pizza der på pizzahjørnet på Standgaten, samtidig med å se fotballkamp på storskjerm med Manchester United! Slå den dere! Og tilbake til pizzaen, så vil jeg bare si at den var fri for både sauelort, klippfisk, sure sokker og det som verre er. Pizzaen var helt OK. Helt OK. Sulten var jeg òg etter en laaang arbeidsdag. Bra Florø! --Mizar 13. mar 2009 kl. 19:36 (UTC)


Der har vi jo ein ekte Florø entusiast! Dette var kjekt å høyre, særlig det med pizzaen. Eit tips til eventuelle framtidige reiser til Florø er å spise på Mama Rosa. Dei lager dei beste kebabane og pizzaene i byen! Noe som er imponerende ettersom undertegnede bor der. Hva med pizzatilbodet der dykk bur? --IamFrisbee 13. mar 2009 kl. 20:13 (UTC)
Grandiosa, opprinnelig fra Brumunddal, som er et sted på Østlandet, men som ikke skjønte vitsen og overlot hele greia til forretningsfolka på Vestlandet, har fått svært så positiv omtale i dagens Dagbladet, ser jeg! PS Har også vært i Florø, men kan dessverre ikke vise til pizza-erfaring der. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 13. mar 2009 kl. 20:26 (UTC)


Faktisk burde eg vel egentlig ta meg ein tur til Stord, fødebyen, som eg ikkje har vært i på leeeeenge. HAr hørt at dei skal ha god gammaldags, enkel pizza der, uten så masse dilldall og snurrepipperier som sopp og sånt. Det skulle vel ha tatt seg ut. Noen som har oppdaget åmer i mandarinene sine noen gang bare for å skifte litt tema? --Oppkomlingen med snålt brukernavn 13. mar 2009 kl. 20:35 (UTC)

Er enig med Odgor, ananas pitlar me av pizza'n - har ingenting på pizza å gjøre. Dette er egentlig tema for egen side på ikkepedia; Ting som ikke hører til på ekte pizza, nevner sopp, ansjos, egg, "sunne" ting som gulrøtter, kålrot ol., lurerier som mais (skal liksom telle som sunne grønnsaker; juks - mais er gule!), paprika (sistnevnte har guskjelov begynt å bli borte; takket være folkeaksjonen) --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 13. mar 2009 kl. 20:33 (UTC)


Som artikkel eller sytråd? --IamFrisbee: Oppkomlingen med snålt brukernavn 13. mar 2009 kl. 20:38 (UTC)

Det er absolutt en enkel spørsmålstilling, som det skal blir interessant å høre svaret på fra Trond Giske! --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 13. mar 2009 kl. 20:45 (UTC)

Ja, er det noko Trond Giske kan, så er det å besvare kryptiske spørsmål. Rart at ingen har laga ein artikkel om han, forresten. --IamFrisbee: Oppkomlingen med snålt brukernavn 13. mar 2009 kl. 20:49 (UTC)

Jammen, det er jo det! Det er bare jeg som feilet igjen: Linken skal være Kulturministeren! Riktignok bør det skrive adskillig mer om denne merkelige mannen, men det kommer vel etterhvert! --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 13. mar 2009 kl. 20:51 (UTC)

Ja, artikkelen var litt stusselig, men den har jo stort forbedringspotensiale! "Alle man til årene!" sier eg bare. --IamFrisbee: Oppkomlingen med snålt brukernavn 13. mar 2009 kl. 21:45 (UTC)

I gamle dagar (før eg kom hit) hadde me på Ikkepedia noko som kaldes Hjernesjau. Kanskje på tide å ta opp igjen denne eldgamle skikken? Og kanskje starte med sjølvaste kulturministaren. Merkelig at me ikkje får pengestøtte frå Kulturdepartementet, forresten. Dette er då vel norsk kultur på høgplan, med fordommer og stereotypiar og kva som verre er. (Pluss ein god pøl med fjortisshumor, som heilt sikkert er like utbredt på Stortinget som her på Ikkepedia.) Kva blei det forresten med Ikkepedianismen vår, som Trubadurix starta opp for nokre veker/månader sidan? Kanskje den er verdig ein hjernesjauing? -Slettefantomet Paddekaka 13. mar 2009 kl. 23:01 (UTC)

Eg er redd eg er for mykje av ein nykommer til å vite kva hjernesjau er for noko. Det høyres mystisk ut. --IamFrisbee: Oppkomlingen med snålt brukernavn 14. mar 2009 kl. 14:44 (UTC)

Ja, det er eit slags mystisk rituale som samlar dei mest aktive Ikkepedianarane saman rundt ein piss-artikkel, og dei utøver ein konkurranse i å kasta ulike besvergelser mot artikkelen. Resultatet av heile seansen er nirvana ein betre artikkel. Då eg kom til Ikkepedia hadde dei gitt seg med dette, pga få bidragsytarar. Men kanskje det er på tide å plukke opp igjen gamle skikkar? -Slettefantomet Paddekaka 14. mar 2009 kl. 14:49 (UTC)
Eg har ein tilståelse: I fleire veker leste eg hjerneSJAU som hjerneSAU. Dette var før eg blei med-konge på Ikkepedia, og eg har skjerpa meg no. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 14. mar 2009 kl. 15:29 (UTC)


Heild absurd! Alle veit jo at sauer ikkje har hjerner. --IamFrisbee: Oppkomlingen med snålt brukernavn 14. mar 2009 kl. 15:40 (UTC)

Kanskje derfor Ogdor las "Hjernesau". Artikklene som ble foreslått sjauet, da gjerne med hjerner større enn en sauehjerne, såg akkurat ut som om det var sauehjerner som hadde laget de. Men denne såkallte hjernesjauingen ble lagt på is, og da kan man kanskje si at vi ble late som sauer, da vi ikke har jobbet med dette i det siste. (???) --Mizar 14. mar 2009 kl. 20:29 (UTC)
Noko slikt. Men er det ein idé å gjenoppta dette prosjektet? Til ære for Odgor kan me jo kalla det nye prosjektet "hjernesau", berre for moro skuld. For ordens skuld skal det nemnes at hjernesau og sauehjerne ikkje er det samme. Heller ikkje sauehjerne og haggis, då det i haggis og er tilsatt bl. a. sauehjarte og mjøl. NAM! Og når me snakkar om NAM - er det nokon som veit kven som har oppretta artikkelen paddekake? (Altså om denne anonyme forfattaren også har eit brukarnamn.) -Slettefantomet Paddekaka 14. mar 2009 kl. 22:44 (UTC)
Kanksje ikke dumt, den fine uka fri man får fordi noen skrev om en person som døde og så våknet og så døde gjen gjør kanksje at folk får litt tid på seg til å skrive nyttige og lærerike artikler? --Obowatt 15. mar 2009 kl. 07:38 (UTC)
Hvis det er noen som tror det blir fri uke her, så tar de feil. Jeg garanterer at podene som er borte fra lærerens vonde blikk, benytter tiden flittig til å skrive om Petter i 4de klasse som er homo og suger alle jentene her og der 4 trillioner ganger i minuttet, og er kamerat med både Hitler og Makk Gyvver, enda de ikke levde samtidig ??? osv. Nei fridager er for de som jobber. IKKE for administratorer i denne vår litterære høyborg.--rody45 ~BC 15. mar 2009 kl. 08:36 (UTC)
Godt sagt, Rody45. Skal ein ta seg ferie frå Ikkepedia (når ein er administratos) må ein visst sende inn søknad i tre kopiar til Trubadurix, kulturdepartementet og FrP, vente i tre veker på svar og eventuelt pakke kofferten så fort som mogleg og nyte dei to-tre dagane du har fått til rådighet. -Slettefantomet Paddekaka 15. mar 2009 kl. 09:30 (UTC)
Hvem som har oppettet Paddekake-artikkelen? Ikke godt å si, men han hadde jo en IP-adresse som tilhører Telenor i Trøndelag. Her kart som viser hvor han bor. (Jeg trodde det var du selv som drev på her, men nå er jo det tvilsomt) --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 15. mar 2009 kl. 10:02 (UTC)
Han Google har ikke særlig greie på kart og Trøndelag. Rondane, Alvdal og andre sånne bondeplasser neddi der er IKKE Trøndelag, eller er det kanskje du Jaf som fikk 2 i geografi på Ungdomskolen. --rody45 ~BC 15. mar 2009 kl. 10:47 (UTC)
På ungdomsskulen hadde me ikkje geografi som eige fag, men eg fekk 5 i samfunnsfag, og så vidt eg veit så er ikkje Trondheim på det kartet... -Slettefantomet Paddekaka 15. mar 2009 kl. 11:26 (UTC)
I gamle dager (da Rody og jeg var unge; er ikke SÅ lenge siden tross alt) hadde vi et eget fag som het Geografi. Jeg husker ikke karakteren jeg fikk, men tror ikke det var så veldig dårlig, heller. Sett fra Mr. Googles sted i verden, synes han nok at han er nærme nok når han plasserer Trondheim mellom Dovre og Rondane. (tenkte meg nok at dette bildet ville gi reaksjoner og flere nye kommentarer, ja) --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 15. mar 2009 kl. 11:34 (UTC)
Til og med våre nye landsborgarar veit kvar Trondheim ligg, og då er det skuffande at ein verdsvand fyr som herr Google ikkje greier å plassere det, når han attpåtil har internett tilgjengelig! -Slettefantomet Paddekaka 15. mar 2009 kl. 11:40 (UTC)

Internett tilgjengelig? Jeg har lasta ned Googleearth på Linuxmaskina mi og nå har jeg brukt ei uke uten å få dritten til å fungere. Den virka før, men etter oppgradering så skulle jeg så gjerne hatt han Google her. Like forran meg og......... Ja dere skjønner sikkert. --rody45 ~BC 15. mar 2009 kl. 13:24 (UTC)

Eg lasta ned GoogleEarth i forbinding med - ja nettopp - geografien. Me brukte den ein - 1 - gong, og det einaste me gjorde var å finne huset mitt, med tilhøyrande garasje og naboar. For øvrig kan jo GoogleEarth brukast til å finne litt meir spanande ting, som Atlantis, Babylons hengande hager og 25 % av oljefondet som fru Halvorsen har rota vekk. -Slettefantomet Paddekaka 15. mar 2009 kl. 13:54 (UTC)
No er de 75% som er igjen nok for meg. Noe annet er at det er kanskje noen andre som er mer ansvarlig for noe finanskrise her i verden. Hadde vi fulgt filosofien til fru Jensen hadde vi kanskje ikke hatt prosenter igjen i det hele tatt. Alt hadde vært brukt opp i billig bensin og tobakk.--rody45 ~BC 15. mar 2009 kl. 14:57 (UTC)
Tvilsamt at ein eventuell regjering ved Siv Jensen ville ha brukt opp dei resterande 75 prosenta på bensin og tobakk, særleg med tanke på at det fortsatt er eit halvt år igjen me må lide med Kristin. Nei, eg skal høyre på Giskis og seie: Hadde eg vert over lovlig stemmealder, ville eg ha stemt på Kystpartiet eller Pensjonistpartiet! Eller NKP eller eit anna lite parti. -Slettefantomet Paddekaka 15. mar 2009 kl. 17:34 (UTC)
Jeg ville ihvertfall stemt på Det Liberale Folkepartiet!
DLF ønsker å:
 1. Privatisere alt unntatt politiet og forsvaret.
 2. Avskaffe alle kommuner og fylkeskommuner.
 3. Avsløre "global oppvarming-løgnen"
 4. Avvikle restriksjoner på innvandring
 5. Legalisere narkotika
 6. Avskaffe skatt

Sosekopp Snakk Admin 15. mar 2009 kl. 21:44 (UTC)

Ja, dette høyrdest jo kjempekoseligt ut! (For ordens skuld: Eg er imot alle punkta bortsett frå det siste.) MEN: Me må ikkje gjere Ikkepedia til eit diskusjonsforum for politikk. (Då risikerer me at Kristin og Siv kjem innpå og redigerer den andre sin artikkel med dårleg fjortisshumor for å undergrave politikken til den aktuelle.) -Slettefantomet Paddekaka 16. mar 2009 kl. 07:05 (UTC)

Jeg foreslår å danne nytt parti; Ikkepartiet! Med formål å ikke ta parti med noen eller noe som helst slik som Stortinget er idag. Kjernesaker:

 • Snu ryggen til Stortinget, slik som det er idag, eller skulle ha vært i morgen.
 • Gi dagens politikk "det glatte lag".
 • Opprett demokrati, avskaff dagens kommunisme
 • Full ytringsfrihet
 • Mine penger er mine penger, smør dem gjerne med olje
 • Bygg ut
 • Fjern
 • Spreng
 • Kast på dynga
 • Tut og kjør!

Velkommen tilbake Hr Sosekopp, hvor har du vært i det siste? --Mizar 27. mar 2009 kl. 22:13 (UTC)


Ikke la oss friste ut i politikk. der er vi sikkert uenige de fleste av oss som deltar aktivt, og da leder det ikke til noe bra for ikkepedia.--rody45 ~BC 28. mar 2009 kl. 09:52 (UTC)
Politikk er noko tull, men så er dette og "Skitprat-tråden", så det passar vel bra her? -Slettefantomet Paddekaka 28. mar 2009 kl. 12:23 (UTC)

Er det noen her som skal delta i denne ørt æor ikveld kl. 20:30 ? Tenk at det er meningen at vi skal sitte å glo rett inn i en vegg i en hel time i kålmørket! --Mizar 28. mar 2009 kl. 16:23 (UTC)

Bra eg har lapptåpp då, så kan leva på batteriet ein liten time. Forresten er det sikkert desse egoistiske amerikanarene som har funne på dette her. I USA kjem ørt æor til å vere midt på dagen! Tenkjer ikkje på oss stakkars naboar i nord-aust som på sita og frysa ein time midt på natta... --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 28. mar 2009 kl. 16:38 (UTC)
Ørt aoer? (Dialektifisert) Nei, då ville eg jo ha gått glipp av både den store klassefesten og Heartbeat på NRK1! Og då hadde ikkje verda stått til påske. Og det er ikkje lenge til. -Slettefantomet Paddekaka 28. mar 2009 kl. 17:50 (UTC)
Der er ikveld ting skjer! Skeptikere spår at når all denne avskruingen/påskruingen av strømmen samtidig over halve Europa (Ogdor, det er lokaltid 20:30 i hver tidssone som gjelder; noen land øst for oss har allerede startet aksjonen) så vil dette skape ustabile tilstander med strømtilførselen. I tillegg så skal NASA s romferge lande om vel en time... heldigvis mens det ennå er strøm å oppdrive slik at jeg får se dette på Nasa tv på lappetoppen....puh.. Dette tar på! --Mizar 28. mar 2009 kl. 18:06 (UTC)
Nå er det mørkt gitt. Romfergen landet uten lys, lapptåppen min er stilt på det svakeste lyset på skjermen, den er nå så mørk at jeg må bruke lommelykt for å lese hva jeg skriver, og jeg lurer på hva i svarte er det hva jeg holder på med?? Senere ikveld skal jeg arrangere et lys-show som mangler sidestykke...tror jeg da. --Mizar 28. mar 2009 kl. 20:10 (UTC)

Er det mulig å gjenopprette en slettet artikkel? Dere skjønner at det har oppstått en feil da en av våre utmerkede administratorer sklei på slette-tasten og slettet Drivhuseffekt. Jeg velger å tro at det var slik dette gikk til. Kvaliteten på artikkelen var vel så som så, men likevel ...--Mizar 9. apr 2009 kl. 17:27 (UTC)

Jada, det er mulig, og artikkelen din er gjenopprettet. Det var en av våre anonyme venner som hadde erstattet teksten med noen nye ord han hadde lært; folkelige betegnelser på kroppsdeler som sjelden ser solens lys. Dermed hadde slettefingeren hos en av våre dyktige slettere fått en automatisk refleks og trykket på tasten sin. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 9. apr 2009 kl. 18:27 (UTC)
Det var jeg som slettet. Slik at dere ikke trenger å gå og skule på hverandre. Og forklaringen som Jaf ga, er omtrentlig riktig. Slettet istedet for tilbakestill. Og jeg skulle gjøre det godt igjen, men så var jeg hos hu derre dama i kvitt akkurat da, og så glemte jeg det hele. Må antagelig sende rundt dropsposen. --rody45 ~BC 9. apr 2009 kl. 18:45 (UTC)
Ja der ser du! Tenk at det er mulig å gjenopprette fortiden! Dette gir grunn til ettertanke; hvis jeg gjorde en tabbe i 2004 og hadde mulighet til å endre dette idag? Hva ville ha skjedd hvis jeg "fixet" dette nå i 2009, mens tabben var igang allerede fra 2004. Sett at tabben bestod av at jeg hadde sagt at: Nei nå sier jeg stopp hvis jeg var sjefenes sjef. Følgene av dette ville være at alt stoppet opp i 2004, folkene gikk til hvert sitt. Alt var nedlagt på grunn av utsagnet. Plutselig så skulle alt opp å gå igjen på grunn av gjenopprettingen! Følgene ville være totalt kaos! Dette er selvfølgelig bare skitprat, men hva kan ellers forventes i en tråd som dette? Rody, du er fullstendig utenfor enhver anklage. Forøvrig... er det mange drops du har? --Mizar 9. apr 2009 kl. 19:06 (UTC)

Nei nå er det to igjen bare. Det var et kjør uten like de siste ukene her med damer i kvitt og andre som ikke fikk det de ville, og alle var helt ville ( la du merke til at ville rimer på ville) etter dropsene mine som jeg hadde tatt med uten å vise fram i kontrollen. Kontrollen? Nok om det. jeg har bare to igjen, og jeg tenkte å ta ett i kveld og spare ett til andre påskedag da alle kommer ned fra fjellet hvis køen tillater. Men jeg lover at jeg skal tenke på deg. Om ikke annet så kan vi jo snakkes på Mobiltelefon.--rody45 ~BC 9. apr 2009 kl. 19:36 (UTC)

Bare nyt dropsene du, jeg spiser gjerne en ekstra rosin innimellom. Bra eksempel på ordspill dette, noe som jeg har sansen for. --Mizar 9. apr 2009 kl. 19:52 (UTC)
Ja det er mange måter å få i seg druene på uten å bli på druen? Jeg tar det nest siste dropset nå. --rody45 ~BC 9. apr 2009 kl. 21:10 (UTC)
Jada, jeg dropper dropsen, mens jeg forholder meg erdruelig på druer. Dette får druge. --Mizar 9. apr 2009 kl. 22:30 (UTC)

Mr. Floyd

Kva er det eigentleg Mr. Floyd driv med? Kjem med truslar til nybyrjarar? Seier han er administrator snart, sjølv om han aldri vert det? Brukerdiskusjon:85.166.79.45. Sjå der. Den brukaren må då vere skrømd vekk for alltid. 85.166.79.45 skreiv til Paddekaka at Paddekaka måtte skiva på bokmål...For 22 dagar sidan! No får han kjeft av Mr. Floyd, hvis blokkering vart oppheva i går. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 13. apr 2009 kl. 10:38 (UTC)

Mystiske greier! Kanksje koffeininnholodige drikker og ferdigmat inntatt i påskeferien kan være skylden i dette??--Obowatt 13. apr 2009 kl. 14:00 (UTC)
Ikke godt å si hva som skjer oppi huet på den karen, nei. --Jaf  (IP 127.0.0.1 hacked by Steam ID) 13. apr 2009 kl. 14:37 (UTC)
Kanskje spist snø i påska? Det lærte nå jeg at en ikke skulle gjøre. --rody45 ~BC 13. apr 2009 kl. 18:01 (UTC)
Denne herr Floyd har ikkje bidratt nemneverdig bra til Ikkepedia. Dårlege malar, dårlege artiklar, truslar, hærverk. Blokkering! Eller tvang til å høyre på Kristin Halvorsen si landsmøte-tale! -Slettefantomet Paddekaka 14. apr 2009 kl. 06:21 (UTC)
Eg fekk denne E-posten av Pitbullterrierne:

Gjør brukerne Oddefatter, Mr. Floyd og Pitbullterrierne til administratorer! Og blokker Paddekaka!

--Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 14. apr 2009 kl. 14:35 (UTC)

Ville verden blitt bedre da ? Tvilsomt. --rody45 ~BC 14. apr 2009 kl. 22:10 (UTC)
Det virker nesten som om Mr. Floyd og Pitbullterrierne er same person, og hvis Oddefatter er ein brukar er det sikkert same personen han også. -Slettefantomet Paddekaka 16. apr 2009 kl. 08:07 (UTC)
Skulle ikke forbause meg om det var slik. --rody45 ~BC 16. apr 2009 kl. 09:47 (UTC)
Så at en bruker som kaller seg Paddekaka har vandalisert hovedsiden på gotisk uncyclopedia, Unsaiklopedia, og kalt den Ikkjepedia. Paddekaka selv eller svertekampanje mot Paddekaka? Sosekopp Snakk Admin 16. apr 2009 kl. 21:56 (UTC)
Kanskje en supersuperadministrator kan finne ut noe gjennom informasjon ved opprettelse av bruker, IPadresse osv. --rody45 ~BC 16. apr 2009 kl. 22:03 (UTC)
Eg kan bekrefte at dersam det er meg så har eg i alle fall gjort det i søvne. Mine mistankar fell straks på Mr. Floyd/Pitbullterrierne/Oddefatter. Men det skal eg ikkje seie høgt. Eg visste i alle fall ikkje at det var noko som heitte "gotisk uncyclopedia". -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 06:15 (UTC)

I går blokkerte eg Mr. Floyd i 1 dag. Hans sendte E-post og lurde på kvifor eg gjorde dette. Eg såg ikkje E-posten før utpå kvelden, og då såg eg at 15 minutt etter den første E-posten fekk eg ein E-post til: "SSSSSSSVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAARRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. SVAR DA, I SVARTE HELVETE! Faens Ikkepedianere...". --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 17. apr 2009 kl. 07:29 (UTC)

Eg syns ikkje at Mr. Floyd har bidratt noko særleg bra til Ikkepedia, og han har lite respekt for dei eldre oss administratosar. Eg stemmar for evig blokkering. -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 07:44 (UTC)
Eg er einig. Stemmer for blokkering på uendelig tid! --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 17. apr 2009 kl. 08:18 (UTC)
No ser eg også at dei har tatt 1 million pannekaker frå Rody45 og Paddekaka...--Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 17. apr 2009 kl. 08:23 (UTC)
Eg stjal dei tilbake igjen, men dei syntes nok det var fryktelig morosamt å gå ut på innbrotsraid. -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 08:28 (UTC)
Endelig er Pitbullterrierne vekke! Dette må feirast med pølser. Berre vent nokre timar, så skal eg grille dei i parabolantenna mi. Pølseparabol.png -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 08:34 (UTC)
Og der var Mr. Floyd vekke. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 17. apr 2009 kl. 08:41 (UTC)
Hurra! Sitrondrops og saft til alle mann! -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 08:48 (UTC)
Sitrondrops.jpg
Tok de virkelig Pannekakene mine? Jeg skulle jo ha dem i Beredskapslageret mitt, sammen med Fiskebollene, Joikakakene, Corn Flakes og mel i tilfelle vi kom i krig med Nord Vietnam, Nord Korea, Nord Amerika eller Nord Norge. Dette er det frekkeste. Ser heldigvis at noe hjelp er det å få her. Takk for det. Jeg ser for meg nå at hele Ungdomskoleklassen deres forener seg og kommer stormende. Ja jeg er nå budd. --rody45 ~BC 17. apr 2009 kl. 08:57 (UTC)
Du har nok rett, Rody. Det er berre å halde blokkeringsknappen i bereidskap! -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 09:02 (UTC)
Eg sit no og ventar på at hat-mailane skal hagla inn til meg. (Forresten, Paddekaka, verker verkelig den parabolgrillen? For eg såg på Mythbusters her om dagen, og sa at det ikkje gjekk.) --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 17. apr 2009 kl. 09:05 (UTC)

Så snedig. Hos oss som bor i noe mer urbane strøk, kommer TV signalene fra neddi en kabel i jorda, og den kan ikke brukes til noe fornuftig i det heletatt. --rody45 ~BC 17. apr 2009 kl. 09:10 (UTC)

Til Odgor: Nei, eg trur nesten ikkje at det funkar, for no har eg sittet her oppe på taket i over ein time, og ho er fortsatt like kald (pølsa altså)! (Det har noko med materialet parabolen er laga av, faktisk. Hadde det funka å steike pølser ville det der hovudet i parabolen (som mottar alle signala) blitt alt for varmt!) Korleis får du TV-signala frå jorda, Rody? Dei kjem jo i fra outer space! -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 10:37 (UTC)
Har du farver? Hvis du har farver så skal du kontakte Mizar. Han er kjempegod på sånn strøm og signaler sånn. Hvis du ikke har farver, så er det en feil, og da er det Trubben. Han kan alt. Men for å være litt seriøs. Du kan male med sølvmaling på parabolen. Da blir den ikke så varm, men pølsene blir varme istedet. La malinga tørke minst en halv time.Virker mere som en sånn induksjonsovn eller noe sånnt. Men for all del ikke legg oppi katta. Hvis du har noen da. Du er kanskje allergisk mot dyr. --rody45 ~BC 17. apr 2009 kl. 10:52 (UTC)
Funker det? (Med sølvmalinga, altså) Nei, katt har eg ikkje. Verken katt, hund, kanin eller allergi. Eg vurderte å ale opp ein krokodille ein gang, men eg fekk ikkje smugla han ut frå Akvariet. -Slettefantomet Paddekaka 17. apr 2009 kl. 10:59 (UTC)
Kanskje naboen har katt ? Det gjør samme nytten. Prøv med den, så skal du se at sølvmaling på parabolen er tingen.--rody45 ~BC 17. apr 2009 kl. 11:07 (UTC)
For å få den ekstra piffen må ein vel bruka sølvpapir. Pakk katten inn i sølvpapir først. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 17. apr 2009 kl. 11:09 (UTC)
Det må da være en ekstremsport det å pakke nabokatta inn i sølvpapir. Antagelig liker hverken naboen eller katta dette, og jeg ville nå i det minste velge en liten nabo. Store naboer kan være veldig store.--rody45 ~BC 17. apr 2009 kl. 15:32 (UTC)

Hvis dere absolutt skal grille pølser på en parabolantenne så er fremgangsmåten:

 • Monter en parabol antenne på en murvegg med skikkelige fester.
 • Bruk en standard pølse, ikke over 24 mm i diameter. Ikke kjøp den på Bunnpris. Disse er farlige.
 • Plassér pølsen der mikrobølgehodet på antennen sitter
 • Ca 30 meter fra antenne monteres det en lyskaster type "Weltkrieg II" gjerne merket med Verwarnt werden, Actung!
 • Juster antennen mot lyskasteren slik at pølsen blir hvit som sne
 • Etter 30 sekunder må lyskasteren slås av, lytt etter evt. bombefly.
 • Pølsen kjøles nå ned i 1 time før den spises. I tilfelle bombefly så ring 23324556658599.

Dette er skikkelig skitprat, og det som er bra her er at det ikke går an å være "off topic". Det eneste som kan nevnes er han som sa: "Det skal godt snakkes før det er jevngodt med å holde kjeft" --Mizar 17. apr 2009 kl. 22:55 (UTC)

Pussig med det derre telefonnummeret. Det får nå ikke jeg til å stemme. Det har seg sånn at midt i natta (tre tida) kom katta til naboen inn på soverommet mitt. Ja, åpent vindu, for ellers så hadde den vel ikke kunnet komme inn. --rody45 ~BC 18. apr 2009 kl. 06:39 (UTC)
Rody, du kaller det katta, men jeg velger å tro at det var vel heller datteren til naboen som kom! Vel, fra spøk til mer alvorlig skitprat, dette med telefonnummeret stemmer selvfølgelig ikke. Og dette er i tråd med IkkepediA's visjon; bare tull alt sammen. Og nå tuller jeg IkkE ! --Mizar 18. apr 2009 kl. 18:56 (UTC)
Jojo, det med telefonnummeret var ikke så vanskelig å skjønne da, så lenge antallet siffer var som det var, men naboen min er 88 år og ungkar, så hvis det var dattera hans, da måtte jeg ha invitert henne hit. Og den som kom hadde ikke grønn sykkel, som jeg sa på forrige side. Forrige side? --rody45 ~BC 18. apr 2009 kl. 19:47 (UTC)

Den som utga seg for å vere meg på diskusjonssida til Paddekaka var Mr. Floyd. Han sendte mail til meg og lurde på kvifor eg dreiv å trua Paddekaka. Han sa også at det ikkje ville nytta å blokkera han, for han ville berre finna ein ny PC for å hærverka med. han sa eg heller måtte blokkera e-posten hans. Eg har no fått 15 E-postar frå Mr. Floyd. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 20. apr 2009 kl. 06:56 (UTC)

Mr. Floyd er fra Heimdal utafor Trondheim. Der bor det mange. En av dem er tydeligvis en tulling. Har fyren en avsenderadresse på mailene sine? Eller kanskje du må skaffe deg en ny mailadresse sjøl. --rody45 ~BC 20. apr 2009 kl. 07:25 (UTC)
Korleis veit du kor han bur? IP-en? Eg har forresten det fulle navnet hans. Men hat-mailane er dagen vesle høgdepunkt for meg. Ikkje irriterande i det heile. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 20. apr 2009 kl. 07:54 (UTC)
Ja ser jo på IP'n, men det er jo ikke hjelp i det. Kommer jo ikke særlig lenger enn til området hvor pc'n er lokalisert. Det er vel kanskje bra og at en ikke får utlevert navn og adresse. --rody45 ~BC 20. apr 2009 kl. 08:02 (UTC)
Ved hjelp av navnet hans har eg funne kva blokk han lever i, og kva del av blokka. Eg skal ikkje røpa meir enn at han bur på Langøya langt der oppi nord. (Korleid sporar du IP-en, Rody45? Ei nettside?) --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 20. apr 2009 kl. 08:07 (UTC)
http://dnsstuff.com/ og der er det noe fri stuff. Mulig at en kommer noe bedre ut hvis en betaler osv. Jeg har det bare for moro, og så jo at de hadde feil på min IP som de hadde plassert i Moss. Alle skjønner jo at det bor ikke folk lenger i den jævla drittlukta.

Jeg har heller ikke bodd i Moss, så det er altså ikke å stole på dette firmaet. --rody45 ~BC 20. apr 2009 kl. 08:38 (UTC)

Sjå der, ja. Eg høyrer visst heime i Bergen i følge IP-en min. PC-en er kjøpt i Haugesund. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 20. apr 2009 kl. 08:44 (UTC)

Er det berre eg som ikkje ser IkkepediA-logoen oppe til den andre høgre? --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 20. apr 2009 kl. 09:02 (UTC)

Nå må du forklare noe nermere hva du mener. --rody45 ~BC 20. apr 2009 kl. 10:12 (UTC)
Eg meinar Ikkepedia-logoen. Den som er forma som ei kule, oppe til venstre. Eg ser den ikkje. Det er berre eit tomrom der den skulle ha vore. Eg lurar på om andre folk kan sjå den eller ikkje. --Odgor - Ytring - Reklame - Bidrag - Admin - E-Post 20. apr 2009 kl. 11:12 (UTC)
Den er her, så du trenger ikke leite mere. Har det noe med feil side av Langfjella å gjøre kanskje.--rody45 ~BC 20. apr 2009 kl. 12:09 (UTC)
Den har det fint den! ser ut som den alltid har gjort... --Obowatt 23. apr 2009 kl. 17:55 (UTC)