Fotograf

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Verdens første fotograf kom til verden 18. november, år 1000, og har siden dengang knipset enhver passende og upassende anledning, blant annet slaget på Stiklestad. Hva navnet er på denne fotografen, er dessverre uvisst, men blir forsket på i disse dager ved UiB.

Funksjon[rediger]

En fotografs hovedoppgave er å reise rundt med en hånddukke, en bærbar datamaskin, i tillegg til et speilreflekskamera, og ta bilder av late, uoppdragne førsteklassinger med pekefingeren godt stappet opp i venstre nesebor, til alles begesitring og nytelse. Hånddukken fotografen bærer med seg opptrer som oftest i form av en ape, og brukes flittig for at de små skolebarna skal ta fingeren ut av nesen, og rette oppmerksomheten mot kameraet. Dette er i og for seg en svært vanskelig oppgave, og kan i visse tilfeller føre til store materielle skader. Ikke fordi barna nødvendigvis går amok, men fordi fotografen ofte har relativt høyt blodtrykk, og ikke tåler barns evne til å snu seg vekk, og gjøre alt annet enn de får beskjed om. Det er derfor svært få fotografer igjen på jordens overflate. Dette er med andre ord en svært truet art, og man regner med at fotografene vil bli utryddet i løpet av et par år. Man har prøvd å sette MacGyver på saken, men dette har foreløpig ikke lyktes, da han for tiden er på en fire dagers ekskursjon i ørkenen på leting etter blindestokken til Pete.

Resultat av høyt blodtrykk hos fotograf


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.