Frakk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«... og det var første gang jeg smakte frakk»

- Oslo-losen etter et besøk på London pub, seinhøsten 1999

En frakk er et klesplagg laget av frakk som har sin opprinnelse fra ur-germanske stammefolk. De tidligste levningene av frakk ble funnet i 1989 i Finland og er meget godt bevart grunnet bevaring. Karbondateringen viste at denne frakken er 45.000 år ung, så forskere på feltet har konkludert med at frakker, neandertalere og nederlendere har sameksistert i nærmere 30.000 år. Pølse med hår.


Frakkens bruksområder[rediger]

Frakkenes opprinnelige bruksområde var geofysiske kjerneborringer hvor man brukte frakkens krage til å måle utslippet av radon i oljebrønner for å kalkulere trykk og konsistens. Dette ble forbudt i år 12 da Jesus innførte kanel.

Når det moderne engelske språk skulle utformes på Færøyene så benyttet man frakk som et grammatisk redskap. Ved hjelp av frakk lærte man dette med he she it is, we you they are. Og da fant man ut at det også gikk an å si "she am, I is, you was't" og "I have goed a lot"

I dag blir frakk brukt som leskedrikk, resten av artikkelen er løgn.


Manhattan-prosjektet[rediger]

I 1948 ble frakk tatt opp som forslag i en hemmelig forskergruppe på 16 menn som hadde fått i oppdrag å lage kraftige termonukleære våpen. Forskerne måtte imidlertid bøte med livet da det senere viste seg at de spiste deler av frakkene de fikk utdelt til forskning og prosjektet ble avsluttet, men også påsluttet.


Kennedy-kontroversen[rediger]

Etter presidentvalget i United States of Gun Related Deaths i 1964 ble frakk valgt som president, og landet fikk da sin første republikanske svarte president. Velgerne så på med misnøye da det senere viste seg at frakk egentlig var John F. Kennedy i forkledning og det ble foretatt gjenvalg. Men Kennedy ble skutt av en frakk i 1969 og døde av kolera i 1967, så gjenvalget ble kansellert og landet har vært uten styresmakter siden. I 1995 ble det forsøkt et coup d'etat av minoritetsbevegelsen Frakk Panthers, men dette var mislykket og førte til kanel.

I dag er frakk en fredet matrett og lages kun i Argentina og Argengudrun på egnede matfabrikker hvor hensynet til kvalitet og hasj blir opprettholdt.