Fred

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Jeg står for fred, absolutt. Det er noe av det viktigste vi har i et samfunn, og uten det, går det under.»

- Adolf Hitler om fred

«Fred er noe bare de rike i samfunnet burde ha og fortjener»

- Jimi Hendrix

Fred er noe hippiene fant opp på 60-tallet etter at de hadde inntatt store mengder narkotika. Det sies at de ble så sløve at når Arnold Swartznegger skulle jule opp Elvis etter at han hadde tatt den siste pølsa, var han så sløv at han ikke var i fysisk stand til å gjøre noe annet enn å sitte seg ned å hulke fordi han var så "sulten" som han selv kaller det. Kort etter sammenstøtet kom folkene fra politiskolen og arresterte dem alle for uaktsom vold og bruk av narkotika, noe som etterhvert ble funnet ut at bare var et forsøk på å stjele resten av pølsene som var på grillen. Til slutt ble Arnold og Elvis løslatt, mens folkene fra politi skolen fikk 6 års fengsel og 150 timers samfunnstjeneste. Arne Johansen(ukjent person fra Nordahl som ingen egentlig vet hvem er. Det er å sies at han er ganske gammel, og når han skal fortelle historiene sine begynner han alltid med da Bobbysocks vant Melodi grand prix finalen i 85 selv om han lå i koma i denne perioden, og ikke visste om Bobbysocks før de kom med albumet "Bobbysocks!" i 1984. vent... dette gir ikke mening... vi ga nettopp sparken til personen som fant på å skrive dette.) Sier at "en gang i 85, rett etter at Bobbysocks vant finalen i Melodi Grand Prix, og jeg nettopp hadde fått en Wookie Action figur til jul, skulle jeg bare ta en tur bort til den lokale Rimi kiosken borte ved hjørnet, da jeg så Arnold Swartznegger og Elvis Presley. Jeg skulle akkurat gå bort til dem for å spørre om autografen, da Arnold dro fram en agurk å slo Elvis halvdau, før han dro fram pistolen sin og sa: Hasta la vista baby, og skaut hodet av ham med James Bond sin pistol, The golden gun. Etter han så at Elvis var død, så han meg og sa: I'll be back, og løp inn i smuget som var en halv meter unna. Det var da det kom en flyvende talerken og hentet Elvis, og det er de som har kommet med konspirasjonen om narkotisk overdose". Dette mener en stolt Arne mens han spiser en bolle med skjokolade i.

Visse personer hevder også at Albert Einstein - eller Albert En-stein som folk likte å kalle ham i og med at han faktisk bare hadde en stein, og derfor ikke kunne få forplantnings dyktig avkom, og var derfor ikke menneske ifølge Charles Darwin's teori om evolusjon - var der å bevitnet det hele. Det sies at Arnold Swartznegger hadde spist hele 8 pølser mens Elvis bare hadde spist en, og dermed var den siste pølsa rettmessig Elvis sin, mens andre hevder at Elvis drakk all brusen til Arnold, og det var derfor han gikk til angrep på Elvis. Denne kilden er imidlertid ikke vurdert så høyt, siden Albert Einstein, eller En-stein om du vil, var gal som er alment kjent, og han likte å spise den giftige sorten Sjøpoteter, og var dessuten beruset på nugatti, nesespray og hostesaft mens han fortalte dette til den store og kjente avisen Brio's julekatalog.

Menneskerettigheter[rediger]

Noe som ofte assosieres med fred er menneskerettigheter. Menneskerettigheter betyr at alle har rett til å spise pølse, uansett om det er salat eller hamburger de har lyst på. Hvis noen sulter, er det en pølse de skal få. Det er her bl.a. ordtaket rosinen i pølsa kommer fra: dette betyr at hvis du er sulten, skal du få en pølse, og er du ekstra heldig finner du rosinen i den. De fleste fra fattige land i Afrika får ikke pølse når de er sulten. Dette er selvfølgelig helt uakseptabelt, så ordfører Jens Stoltenberg settes på saken: "Vi må stanse dette tyranniet straks. At barna ikke får pølse er skandaløst, og vi burde sette FN og Unicef på saken øeyblikkelig. Forhåpentligvis får vi slutt på korrupsjon, massedrap og diktatur i samme slengen" hevder en rasende Stoltenberg. Dette kan bety slutten på brudd av menneskerettigheter, mener han.

USA om fred[rediger]

USA har flere ganger vist at de bryr seg veldig om fred og menneskerettigheter, og har utallige ganger sendt hæren sin, eller pølserytterne som folk liker å kalle dem, til land som Irak og Afghanistan. Dette viser deres kjærlighet for folket, og Bush konstanterer: "Jeg skjønner meg ikke på folk. Alle har rett til å få pølse, og uansett hva du folk sier, skal jeg få slutt på dette." Etter flere år med prøving og feiling avsettes han fra regjeringen, og den verdenskjente Obama kommer til makten. Han utrydder øyeblikkelig all motstand, og vinner nobels fredspris. Han har også drept den såkalte "pølsespiseren", han som tok pølsene fra folket, nemlig Osama Bin Laden. dette jubler hele verden for, og Obama vinner til slutt krigen for pølser til folket (KFPF).