Ukedagene

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Fredag)
Hopp til navigering Hopp til søk

Mandag[rediger]

Mandagerer lagd for å se på porno!!!! er blå, og kommer alt for fort. Forskere har utlovet en premie på sånn cirka $20.000,- for den som finner opp en maskin som kan avoppfinne fort. På mandager skal man ikke gjøre lekser, fordi mandag er den første dagen i uka der man skal slappe av. En vanlig mandag starter ofte med å hilse til læreren eller sjefen. Og ender med at man sier ses i morgen!

Tirsdag[rediger]

Tirsdag kommer, vanligvis, etter mandag, og før i overimorgen.

Tirsdag er dagen du kjøper en avis ved et uhell. Du kommer også til å glemme avisen på bussen, så du bryr deg ikke.

Tirsdag er den dagen du har levd legst i ditt liv.

Tirsdag er også den dagen da du er mest trøtt.

Onsdag[rediger]

Onsdag kommer vanligvis etter tirdag og før torsdag, noen ganger kan onsdagen føles som ukas midtpunkt, men det er det slettes ikke. Onsdagen er en dag som er skapt bare for at du skal vite at det er to hele dager igjen til det er helg, altså en dag som ikke er til nytte for noen ting. Dagen derpå, sier mange om onsdag, og det er rett og slett fordi de fleste gutter runker heller en onsdags morgen i stede for søndags kveld fordi da har de såkalt "morgenloff". Morgenloff forveksles ofte med morgen brød, men det er helt forskjellig. Det har noe med runking å gjøre, forskere søker stadig nye test-runkere til forsøk med morgenbrød og morgenloff.

Torsdag[rediger]

Neste torsdag er kodespråk for ikke. Prøv det i en setning, som f. eks. "Jeg skal ha det gjort innen neste torsdag." Det fungerer. Sjefen din blir stolt.

Fredag[rediger]

Fredag sånn litt etter lunsj er offisielt kåret til den beste dagen i uka. Det finnes rett og slett ikke bedre dager, så det er bare å glemme å se etter noen andre. På fredager er det dessuten kakao med krem og vafler i kantina.

Det er gjerne den dagen da sjefen skulle ha vært på Hitra ved disse lunsjtider og får det veldig travelt med å må hente Lise hos frisøren.

Demonsdag[rediger]

Demonsdag er dagen vi hører på heavy rock og koser oss med å ta sminke på alt some lever(eller ikke, lett å ta feil)

Lørdag[rediger]

Lørdag er betraktet som ukens mest unyttige dag. Er bare dagen før fyllesykedagen og består for det meste av venting på morgendagen.

Søndag[rediger]

Søndag er dagen du angrer på at du ikke gjorde noe kulere eller smartere i helgen. Dust! Ordet "Søn" stammer fra eldre gammelgresk og betyr "kjip". Dermed vil dagens betydning av søndag være "Kjipdag".

Datterdag[rediger]

Datterdag er dagen hvor dildoer og condomer er gratis for gutter som har søstre. Orde "Datter" stammer fra eldre latin og betyr "Sexslave".

I går[rediger]

I dag er dagen etter gårsdagen, eller gårsdagen etter morgendagen. Husk at i morgen er overimorgens gårsdag dagen etter dagen i dags overimorgen, såfremt du ikke er tysk, tjukk eller rosa.

I morgen / morgendagen[rediger]

I morgen er definert som to dager etter i går (se over). Morgendagen kan også referere til det topphemmelige laboratoriet hvor hele verdens teknologi blir oppfunnet (se).

Rykter om morgendagen:

 • Det kommer en dag i morgen
 • Det kommer ikke en dag i morgen
 • Blanke ark, fargestifter og noe annet tull
 • I morgen er det prøve!
 • Du gjør det i morgen
 • Du holder ut til i morgen
 • Jeg elsker deg, morgendag!
 • Tomorrow never dies, just like technoblade
 • Du kommer til å angre på at du leste dette i morgen.......
 • The World of Tomorrow
 • Disney World Magic Kingom: TomorrowLand

ADVARSEL: På grunn av meget liten interesse, er morgendagen avlyst. Prøv igjen i overimorgen.

Overimorgen[rediger]

Overimorgen, som har 1/4 sjanse for å være en Torsdag, er enda mer mystisk enn morgendagen. Det er generelt akseptert at overimorgen aldri kommer, siden i overimorgen vil overimorgen være to dager etter i overimorgen, eller en dag fra morgendagens overimorgens gårsdag (pluss to).

Greske filosofer hadde stort sett mange meninger om morgendagen, og derfor valgte de gjerne å utsette de fleste ordentlige tenkeoppdrag til nevnte dag. Problemer oppstod da de innså at overimorgen aldri kom (se over). De var dog enige om at det kommer en dag i morgen, så hvorfor bruke tid på det i dag?

Værmeldingen for i overimorgen er: Lettskyet, pent vær, flau bris med storm i kastene. Dette er meldt med ikke 4% sannsynlighet.

Dommedag[rediger]

Dommedag er den dagen hvor ingenting skjeddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... og derfor kjedet alle menneskene seg ihjel.