Freddy Krueger

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Frederic Charles Krueger (født 1968) er låtskriver for bandet Tokio Hotel. Han er også manageren deres. Frederic, kalt Freddy blandt venner, kommer fra Bergen men flyttet tidlig til Australia. Han ble tatt godt imot av en krokodillefamile som pleiet ham som om han var deres egen sønn.


Backparer årene[rediger]

Freddy ble kidnappet av en gruppe ondsinnede aboriginere på krokodillejakt da han var 12 år. De holdt ham fanget i et bur i en uke før han unnslapp. Han rømte og snek seg inn i et passasjerfly til Roma. Der gjemte han seg i omtrent et år, og jobbet som korgutt i Vatikanet. Han ble sparket av Paven av ukjente årsaker og dro rundt i verden med ryggsekken. Freddy har vært løvetemmer i et omreisende sirkus, spilt triangel i U2, solgt popcorn og vært Jahn Teigens stuntmann i samtlige Prima Vera oppsetninger. Han kranglet støtt med Herodes Falsk og ble sparket på grunn av hans diskutable moral.


Jedi årene[rediger]

Etter det heller udramatiske bruddet med Prima Vera dro Freddy til det ytre rom der han ble trent av Yoda til Jedi Ridder. Yoda mislikte sterkt Freddy og sa han hadde diskutabel moral. Freddy ble sint og spilte puss på samtlige Jedi mestere i universet, han ble sparket. Antagelig på grunn av hans diskutable moral.


Tokio Hotel[rediger]

Freddy traff gutta i Tokio Hotel sent på nittitallet og bestemte seg for å gjøre dem til superstjerner. Gutta likte Freddy, som hadde nesten like diskutabel moral som dem, og sa straks ja til å ha Freddy som manager. Han spilte bass for dem en periode, men nekta å ta av seg metallklørne, derfor ødela han strengene når han spilte. Dette gjorde han regelmessig før konserter for moro skyld. Han ble fort lei Tokyo Hotels lydbilde og bestemte seg for å forbedre det så han erstattet de originale bandmedlemene med en gruppe transvestitter, gangstere, og liskom-pønkere. Han skrev også tekster på sitt morsmål tysk slik at Toky Hotel kunne bli store i Europa. De originale bandmedlemmene er nå i en av Freddys assistenters kjeller i Østerrike. De har aldri blitt funnet.


Freddy i ungdomstida. (Med sminke)