Froland

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Froland
Nesten Saltrød
150px
(byvåpen)
«Pass me the weed tomatoes»
Land Froland
Fylke Frotown
Innbyggertall 5
Offisielt språk Frolandsk
Styreform Shaliarismen
Ordfører Shaliar
Varaordfører Jon Buckner fra Froland
Bystatus Har ikke bystatus

Froland er et fylke i SaltrødFroland, som ifølge idioter over hele verden er et land i Norge, er et sjchchnåååålt sted (selvfølgelig er jo Norge for dem hovedstaden i Sverige). Frolendingene snakker et språk som heter "Littsånnarendalsk" også kjent som Frolandsk, eller Frolandsdialekt. Hovedstaden i Froland heter Frolands Verk, og største by er Osedalen. I Froland har de faktisk så mye som egen bro, egen butikk, egen kompebu, egen nedlagt togstasjon, egen bussholdeplass, egne hus og kanskje også egen flyplass. Arendal anerkjenner flyplassen i Froland for å tilhøre sin by, og derfor er status om eierskap for Froland fremdeles under behandling hos ordføreren i Arendal. Froland inneholder Frolendinger som tror de er kule. Herfra kommer alle rånebiler og andre råneting. Froland hadde en filmstjerne i kommunen: Peder, som hadde en liten birolle i serien på NRK på 90-tallet som het "Lille Lørdag". Etter det har rekrutteringen til filmbransjen vært heller laber.... Helt innerst i Kverve finnes det en bikkje som heter Nilaq. Hun er veldig stor og fin, det er også et fint jakt lag der som Joachim jakter på. mens Jonas breimyr kjeder raua av seg hjemme. Magnus er bare hjemme på blaksta i det minste huset du finner og snakker med knuuuuuuuuud.

Jon Buckner Varaordfører[rediger]

Jon er varaordføreren fra Froland. Han har bestemt at alle som bor I Froland må begynne å betale ting med poteter og tomater. Eneste bilen som er lov til å kjøre er trimma traktorer og Volvo 240. den eneste musikken du har lov til å høre på er contry. Men knuuuuuuuuud for lov til å høre på black metal og jazz.

"Jeg elsker Donald Clinton" - Jon 2016 JAU

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.