Frosk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
For å finne ut mer: Spør en biolog!

Frosken (Andrea og Tina), frosk en er en ekkel slimklump med en overdrevent lang tunge og latterlig utstikkende øyne. Frosken finnes i hele verden, inkludert Antarktis, men med unntak av Frankrike. Alt som ligner frosk der ble lagt inn fryseboksen for lenge siden.

Historie[rediger]

Frosken er opprinnelig fransk, men stakk vekk fra landet da de ble nedslaktet og spist. Forflytningsmønsteret er meget komplisert, og frosker kan bare bevege seg ved hjelp av tunga. Noen frosker mener også at de kan ligge oppi kassen til sin australske fetter - altså kenguruen. Den eneste forskjellen på frosk og kenguru er at de er totalt ulike. Siden 1893 har det ikke eksistert frosk i Frankrike, ettersom de ble hensynsløst jaktet ned og spist på stedet. Om du ser en frosk i Frankrike er du lovlig obligert til å tråkke på den, ettersom dette er et resultat av genmodifikasjon utført av franske [terrorist]er og er nødt til å drepes umiddelbart.

Froskenes fetter, kenguruen, kom seg til Australia med båt for omtrent 2 måneder siden. Australernes svar på froskenes innvandring var å rævkjøre dem.

Forplantning[rediger]

I motsetning til gammel overtro forplanter frosken seg. At det ligger noe overnaturlig i avkommet kan vi lese ut fra navnet, rumpetroll. Rumpetrollet holder til i skitne dammer, og det er kanskje der froskene burde ha forblitt for alltid. Etterhvert som rumpetrollene innser sine fattigslige kår, vokser de bein og reiser på en evig jakt på en sugar daddy, eller eventuelt sugar mommy. Hvordan forplantingen foregår har jeg ikke tenkt å si noe som helst om.

Sexpress[rediger]

Froskene hadde et relativt rolig liv før eventyrforfattere ødela idyllen. På slutten av 1700-tallet ble frosker av begge kjønn jaget vilt. Både prinsesser, lavadelige ungjenter, homofile menn og jenter generelt kastet seg over frosker og tiltvang seg kyss - froskenes latterlige utseende er grunnet disse traumatiske hendelsene, som har preget dem genetisk opp gjennom årene. Etter flere rettsaker fikk NFF (det Norske Froske-Forbund) endelig en seier over bl.a. brødrene Grimm, som ble siktet for utallige froskeovergrep. Etter dette er det kun meldte om sporadiske overgrep mot frosk.

Kultur[rediger]

Norsk froskefestival avholdes hvert år i Stavanger i forbindelse med Siddis Brass, og er en av Stavangers stolteste tradisjoner.