Frustrerte fruer

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Frustrerte Fruer (bedre kjent som Frustrerte Fluer) er en amerikansk komedie som handler om fem middelaldrende kvinner som er litt gal. De bor i Virginity Lane, og alle sammen har ett lite problem i hver eneste episode som de aldri klarer å løse. Og hvis de klarer det en sjelden gang, dukker det opp en teit stemme på slutten av episoden som forteller om et nytt problem.

Det skjer egentlig temmelig lite i Virginity Lane, men en og annen gang blir noen gravid, noen blir drept, og noen blir bare litt grøtete i hjernen. Noen blir dødssyk, noen blir blikkfanget og noen blir forelsket i to menn samtidig.

Hovedpersoner[rediger]

Edie[rediger]

Edie er en dame i 70-årene som har stor sans for menn med bart i pannen. Hun er "forelsket" i Carlos og vil ha 28 og 1/2 barn. Hun er en kjempefan av det gamle bandet Kiss, og hennes ene store hemmelighet er at hun har 19 tatoveringer av Kiss-logoen på forskjellige intime deler av kroppen sin. Hun er alltid interessert i å få seg et ligg og var tyskerhore frem til 1978 når hun innså at hun hun fungerte bedre som glamourmodell, som for det meste innebærer det samme.

Susan[rediger]

En hektisk skrikerunge som er fanatisk opptatt av leketøy. Hun har 469 små biler og maser stadig på at hennes ektemann Mike skal kjøpe flere. Hun har etterhvert også blitt smelt på tjukka, noe som hennes hysteriske naboer syns er like lite facinerende som en ost på rakettlabber. Hun er jo selvfølgelig altfor ung til å få barn, men det kommer hun ikke til å merke før hun er i 7 måned ca.

Lynette[rediger]

En dame som har store komplekser med utseendet. Hun mener hun er skallet, rynkete og at hun ligner på Idol-Gaute, noe som forsåvidt er sant. Lynette har den livsfarlige sykdommen kreft, som betyr at hun får overnaturlige krefter og dermed blir en overgjennomsnittlig tankeleser. Eneste medisin er 1 breddfullt glass med 98% sprit som må drikkes 4 ganger om dagen. På grunn av den sterke dosen får hun ofte hallusinasjoner og ser dermed sin ektemann med brystvorter formet som et par med solbriller. Hun har en ku i hagen, som bæsjer annen hver time.

Gabrielle[rediger]

Gabrielle er en heks. Hun har magiske krefter og liker å fortrylle menn til å spise potetstappe for henne, noe som hun mener selv er en stor bragd, siden hun hater potetstappe. Gabrielle har en rævslikkende ektemann som bedrar henne med fire forskjellige damer, og det vet Gabrielle, men det bryr hun seg ikke om, så lenge hun kan fortrylle ham til potetstappspising. Hun har drøssevis av klær. Er også gift med Victor (ordføreren)fordi han er rik. Da kan Gabrielle kjøpe enda fler klær som hun kan sjarmere rike ungkarer.

Bree[rediger]

Bree er en kvinne som lider av den livsfarlige sykdommen Ginger. Hun kysser med hvem som helst for å spre den smittefarlige sykdommen rundt seg. Hun later som hun er gravid, selv om hun egentlig ikke er det. Hun prøver å skjule det, men det er egentlig ingen som bryr seg. Hun har et stort talent innen grisetemming, og gjør det ofte med sin elskede fantasikjælegris, MacGyver.