Futurama

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Futurama.jpg

Futurama[rediger]

Futurama er navnet på operasjonen som skal ta over verden. Futurama baserer seg hovedsaklig på hjernekontroll (eller zombiefisering for de mer voodoofikserte). Man antar at hele 328 millioner menesker har blitt et offer for denne effekten, 94% av disse er menn. Futurama styres fra hovedkontoret til Fox. Fox har kommet med et krav om å bli president over verden før de slutter å sende flere episoder (proffesjonelt kalt faser).

Opprinnelse[rediger]

Futurama ble stiftet av en gjeng organiserte terrorister kalt Al-Qaida. Men i starten greide ikke terroristene å komme opp med noe særlig. Etter 2 lange år hadde de bare greid å skape South Park, men dette showet hadde ikke i nærheten av nok seere.

Etter en lang periode uten suksess, greide de å kidnappe en tegner som ikke teknisk sett var tilbakestående. Han heter Matt Groening, og viste overaskende lite motstand da terroristene stormet huset hans i Stockholm (Noe som er ganske forståelig, jeg mener hvem vil vel bo i Sverige?) Uansett, tilsammen skapte de The Simpsons, som hadde tilstrekkelig med seertall, men som desverre ikke hadde annen effekt på folk enn at de begynte å brøle "Doh!" Hver gang de slo seg...

Terroristene kidnapped istedenfor mora til Matt Groening, som øyeblikkelig kom opp med forslaget "Futurama". Rare lille Matt(som hun kalte ham) begynte øyeblikkelig å tegne, og Al-Qaida tok over et lite ubetydelig TV-selskap, Fox.

Utbredelse[rediger]

Futurama er sett over hele værden, i alle værdensdeler, bortsett fra Afrika, og Australia, fordi de har ikke nok penger til TV. Her i Norge har futurama allerede flere seere enn samtlige program på NRK. "Med dagens antall late sofaslitere vil nok antall zombier ha økt med omtrent 60%" sier Osama bin Laden med stor entusiasme.

Det er fastslått at Futurama's seertall har økt med 13% de siste fem minuttene. Mange kritikere er skeptiske til denne nye serien, de mener at vi kan få et stort problem, andre kritikere mener at så lenge det tar oppmerksomheten bort fra global oppvarming, så er det bra.