Gävle

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Det er fortsatt veldig usikkert om Gävle er en svensk eller finsk by da mange der høres ut som dem snakker suomisk. Det foregår fortsatt forskning på om de er svensk eller finsk men en teori er at dem er et eget land og flere forskere klarer ikke forstå ett ord av hva dem sier for noe.

noe forskerne har kommet frem til er at de uttaler navnet Therese uten den siste E'en på slutten.

1/3 i Gävle kommune er på nippet til å bli pyromaner i juletiden da de hører stemmer i hodet som konstant ber dem om å tenne på Gävlebocken. Gävlebocken er en slags massiv hybrid av hund og torsk laget i brennbart tre for å lettere å bli satt fyr på av hvem som helst. Politiet i sverige pleier å gå klæd sivil i tilfelle fristelsen for å tenne på bocken blir for stor.

alle skolene i byen gjenopplever den store vannkrigen i slutten av skoleåret, i håp om å så få jobbe i millitæret.

Idrett[rediger]

Gävle fotball team er sett på som ett av dem beste i verden, kun slått av Bergens fotball lag BRANN i norge. laget kaller seg Gefle IF fordi dem elsker å spise gifflar og spiser gjerne noen mens dem spiller..

Svensk brännboll er nationalsporten til sverige og siden det er nationalsport må de alle møtte opp i nøytrale klær ellers risikerer de å bli led utav banen.