Gandalv

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Baseball er Gandalv's største lidenskap.

«En av mine beste studenter!»

- Chuck Norris om Gandalv

«En kjekk ung mann i sin beste alder.»

- Gandalv om seg selv

«Festbrems.»

- Saruman om Gandalf

«Sauron makes better cookies.»

- Cookie monster

«... ... ...»

- Hufsa om Gandalv

«Gandalv is love, Gandalv is life.»

- Shrek om Gandalv

«Han kjenner jeg! han er en gjev fyr.»

- Morfar om Gandalv

Gandalv (1024 - 2008) var en indisk baseballspiller. Han er mest kjent for oppfinnelsen av det almektige balltreet, men etter den samiske revolusjonen ble tegningene av oppfinnelsen stjålet av Thor Bjørklund.

Tidlig Historie[rediger]

Gandalv ble født i en liten fiskeby i Geitesokke-provinsen nord i India. Faren solgte ulovelige blomkål for Grønsaksmafiaen og mora var var spådame og magiker på fritida. Det var fra henne lille Gandalv lærte å trylle røbeter fram fra kappen sin. I sin barndom var han venn med Harry Potter, på den tiden kjent som Harry Pothead men de mistet kontakten etter at Harry dro tilbake til Chicago for å studere.

Gandalv hadde en vanskelig barndom, mest fordi han var medlemm av Grønsaksmafiaen og alle de andre ungene var Yakuza som er en allianse av Japanske Sushifiskere i India. På skolen ble han mobbet og skadet av de andre elevene og ble flere ganger forsøkt hengt av lærerne. Fra allerede i treårsalderen hadde han et skjegg som rakte helt ned til bena. Foreldrene, Lars Monsen og George Bush prøvde å klippe skjegget, men det vokste bestandig ut igjen neste tirsdag. Dette var sansynligvis grunnen til at han ble mobbet.

Da Gandalv var ti år gammel ble foreldrene hans drept i et gjengslagsmål fordi de hadde tatt med seg kniver til en pistolkamp. Farens død gikk nesten ikke inn på han, siden han ikke behandlet han bra og brukte han som sofa/kjøleskap når pengene ikke strakk til. Moren derimot var bestandig snill mot han og ga han masse absint og hallusinogener hver lørdag slik at han skulle få det samme sunne grønskjæret i øynene som sin mor. Dermed satte han ut på en reise for å hevne moren sin, men det ble noe forsinket siden det eneste han viste om morderen var at han røykte Prince Mild sammen med en kopp kaffe på lørdager.

Etter å ha lett i tre år og likvidert et dusin folk som matchet beskrivelsen traff Gandalv på en avdanket abborfisker som het Aragorn på en pub i Sameland. Aragorn vokste opp i samme by som Gandalv, men forlot byen da han var 15 for å søke den Samelandske drømmen, men gikk konkurs ved å spekulere på reins-markedet. Gandalv så straks nytten av å ha en blakk og farlig idiot uten noe mål med seg og rekruterte han til hevntokten.

Sammen med Aragorn klarte de å finne den som myrdet foreldrene hans i Paris, som viste seg å være Gandalvs gamle venn Harry Potter, som var sint på Gandalvs far fordi han hadde solgt han dårlig blomkål. De begynte å slåss og til slutt kastet Gandalf Harry ut fra toppen av Eifeltårnet og ned i en åpen slåmaskin. Det eneste Gandalv fant da han hadde tatt trappen ned var langefingeren hans som han senere lagde et smykke av.

Senere Liv[rediger]

Etter hevntokten mot Harry Potter slo Gandalv seg ned i Sameland sammen med Aragorn, der de satte opp en pub kalt Den Grønne Drage, for å bruke som en front for deres ulovlige reinsmuglings operasjon der de solgte skinnet før reinen var skutt. Dette holdt de på med i nesten et halvt år før de ble fanget av samemafiaen, som ikke likte at de opererte på deres territorie. Gandalv skulle bli foret til de berømte flygende abborene som samene flyr når de skal ut i krig, men han ble reddet av det faktum at lederen for Samemafiaen ikke var god i grammatikk. Han sendte et brev til slakteriet der Gandalv og Aragorn ble holdt fanget, der det stod: "Server han ikke, vent til jeg kommer. Dette ga Gandalv og Aragorn nok tid til å overmanne vaktene og de forlot Sameland samme kvelden, sammen med alle pengene de hadde funnet i safen til mafiabossen, der koden var 1234. I senere tid er dette blitt gitt som grunnlag til karrieren som smykketyv.

Etter fire år som reinssmugler og smykketyv i Sameland, der han f.eks. stjal en viss gullring, skiltes Gandalv og Aragorn og dro hver sin vei. Aragorn ble i Sameland hvor han til slutt døde av en kniv i ryggen og to i låret, etter en legendarisk pokerrunde og en diskusjon om hvordan det er mulig at alle spillerne kan ha fem ess. Liket hans ble deretter usermonielt brukt til å fore et reinsdyr som senere utviklet en lysende rød nese fra kjemikaliene i kroppen hans. Da Gandalv fikk høre nyhetene om vennen sin, dro han til sameland og tok reinsdyret. Han brukte reinsdyret og noen ørner til å dele ut alkohol og diverse stoffer til stygge voksne. Gandalv ble senere skutt av politiet etter å ha delt ut en kilo hasj til en snill unge.

Da Gandalv våknet i en islandsk søppeltønne etter å ha blitt skutt ut av skyene kunne han ikke røre langfingeren. Dette gjorde han så forbannet at han bestemte seg for å bli dritings. Midt i fyllekula ravet han opp på et podium og begynte å snøvle mot publikum. Det han ikke viste var at podiumet var satt opp i forbindelse med det islandske valget. Publikum forvekslet snøvlingen hans med vel artikulert og raffinert Islandsk, og gjorde han til president på flekken.

Gandalv døde i sitt tredje år som president og ble begravet på samme måte som hans gamle venn Aragorn: partert og brukt som reinsfor. I dag står det en statue av han i Islands hovedstad.

Gandalv har tidligere jobbet på en plass som heter Sømna der jobbet han med og sette poteter. Og ryktene sier at han ikke ble født igeitsokke-provinsen men i sømna

Tidligere yrker[rediger]

 • Golfball-dykker
 • Minerydder på Geilo
 • Gatemusikant
 • Dørselger
 • Potetplanter
 • Baseballspiller
 • Julebrusprodusent
 • Hvit, Gammel og Gjennopplivd magiker.
 • Vaskedame på Geilo
 • President på Island
 • Narkotikaforhandler
 • FBI agent (under fødsel)
 • Sokker bretter
Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Gandalf er også skjent for sine seirer i SBVM (Sokkebrette verdens mesterskap) der han vant gull 5 år på rad.Han var aktiv i sporten helt til den Sokkebrettenede galningen Eragon slo han i SBVM.Gandalf ble helt fra seg nor noen hadde slått han i SB at han aldri noen gang brettet sokker i gjen.etter det valgte han å gå i strømpebukser istedenfor sokker. Gandalv er kjent for å spise deg