Gardintrapp

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Gardintrappen (Langus Forvirrus Trappishus) ble oppfunnet på et asylmottak for mennesker med lobotomert hode i Lørenskog i 1734, forøvrig under den sterkt omtalte damplokomotivskandalen som inkluderte fyllekjøring i smågatene på Voss og voldtekt av alt annet enn prostituerte. Ikke at det har noen ting med gardintrapper å gjøre, men uansett.

Fra kunst til nyttegjenstand.[rediger]

Denne geniale konstruksjonen var først sett på som post-moderne abstrakt kunst før en av pasientene på asylet prøvde å bosette seg på månen (AKA "den store potetchips-som-forøvrig-ikke-er-oppfunnet-enda-,-ihvertfall-slik-som-mennesker-som-vil-eksistere-250-år-etter-oss-kjenner-den,-lignende-greia-på-himmelen!")med den. Han prøvde rett og slett å klatre opp dit med den, men etter gjentatte forsøk måtte gi seg på grunn av altfor mange knekte bein og ikke minst altfor liten oppmerksomhet fra andre beboende. Konstruksjonen ble derfor kastet i en avfallsbeholder for trygdesnyltere og ble fraktet til Kina for ombygging. Av barn med minstelønn ,men det var før kommunismen og de får ikke lønn lengre.


Reddet fra plata , til ett liv bland støvtørkere.[rediger]

Den dukket opp igjen under ukjente omstendigheter på en hytte ved Tunhovdåsen i Buskerud før den rømte på en lastebil med smuglergods fra Langedrag ned til Oslo. Der ble Gardintrappen narkoman og begynte å skifte form fra å se ut som en overvektig TV-antenne til en metalltrapp, populært brukt utenfor store varehus og i hjem med høy ulykkesrate. Etter utallige illusjoner om store, åpne lagere emigrerte Gardintrappen fra plata til nærmeste Byggmaker å ble solgt på tilbud som vaskekost til Duracellkaninen. Duracellkaninen's onde plan om å ta over verden på den mest absurde måten i manns minne førte til massekloning av Gardintrappen, men siden Gardintrappen hadde lavere inntelligens en antall trinn den hadde ble også dens kloner det, så isteden for å spre frykt i alle Byggmaker butikkene endte de opp med å bare se rare ut .Som oftest kjøpt av personer som skal på død og liv fjerne spindelvev i det ene hjørnet av taket med det resultatet at de enten havnet på legekontor, legevakt eller sykehus.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!