Gaute Ormåsen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Fan,s sier at solen aldri går ned her på Gaute Ormåsen sin fødeplass.
Bouncywikilogo.gif
For kjedelige personer uten humoristisk sans, har de såkalte ekspertene (flisespikkerne og tørrpinnene) på Wikipedia laget en artikkel om Gaute Ormåsen.

Gaute Ormåsen Født 20. april 1983 bak et vedskur i Brumunddal ble først kjent da han tok en dobbel flipp med baklengs salto ut av moren sin og sa :

  • Ved for en 5,er, kom og kjøp.

Folk kom for det var uhørt med så billig ved.Unødig og nevne ble faren hans forbanna og satte han i snekkerboden sammen med Emil fra Lønneberget som han ødelagte fullstendig med sine syke ider ,men det er en annen historie. Tiden gikk og gutten ble kastrat i ung alder og fikk en silkemyk honningstemme,men det var så mye rart som frista, så i 2003 meldte han seg på idol.

Livet har vist meg det.[rediger]

Så hvordan gikk jakten , ikke så bra det ble bare Gaute Ormås.

Gjennom Idol i 2003, også kjent som året ingen brydde seg om Idol Etter en spendene finalle vant han men det var så lenge sia.Men i ett Tv 2 Intervju sa du at du begynte å gå lei.I de etterfølgende årene brukte Gaute til å profilere seg som Norges mest talentløse menneske, et image han har klart å styrke etter sin inntreden i Hotell Cæsars rolleliste som kjempedotten "Marius" noe han trives med for det var spennende og nytt.

Da du var så betatt ta meg.[rediger]

Ett sjeldent bilde av døden faktisk, som også er stor fan av Gaute.

Gaute har solgt mange plater og dette er nok hovedsaklig på grunn av at mange unge jenter anser han som den kjekkeste, søteste og mest sjarmerende Brumunddøl noensinne. Han har en tvillingbror som er så utrolig sinnssykt ulik seg selv, at man ikke skulle trodd de var søsken.

Det var så grønt på andre sia.[rediger]

Gaute Ormås med ett av sine artist fjes.

høsten 2008 har Gaute vært svært delaktig i at Skal vi danse nok en gang har blitt en kassasuksess for TV2 Dæ er en grunn tæl dæ sier Gaute som ble etterhvert nesten den største favoritten til å vinne hele greia, men på uforklarlig vis gikk han ut etter danseduell med Tore André Flo. Etter at Gaute gikk ut sa han :Du har noe som ingen andre har. Den 3-meter lange mannen fra Stryn ble glad , og den nye favoritten.

«Liten penis han har.»

- sier tvillingbroren i en kommentar til Ikkepedia.