Giraff

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Typisk giraff

Graffen er så sterk at berre den sterkeste og beste traktor er bra nok, derfor kjører giraffen Valtra C 100 og ikkje in viss liten Massey Ferguson 7618, 6270, 5455, 165 og 6616. Giraffen er et kritisk dyr som har spredt seg over hele verden.

Disse store menneskespisene kannibalene kom opprinnelig fra jupiter. På 1700-tallet invaderte de Pluto, og jaget Mikke mus og pluto til Andeby. Så tok de og invaderte hele Afrika, der de momset i seg alle løvene og leopardene, men deres favoritt er Geoparden. Med den lange halsen biter de av alle greinene fra trærne og fester dem på hodet, og later som de er trær. Når dyrene kommer og skal hvile seg under treet omringer de byttet, og tar og suger ut alt innholdet i dyret gjennom sugerøret de har festet på baken til dyrene. Også kalt haler. Så lager de pelskoper av pelsen, og selger dem på det svarte markedet. Sjiraffen er i slekt med skikalabusen.

Mindre vanlig, her i tegnet utgave


Forkledninger[rediger]

Alle har 3,5 meter lang penis, ganske unormalt!Han har ikkje en genial forkledning. Den mest kjente er Giraffibella den tredje. Den har spist opp innholdet til Lene Alexandra, og gjemmer seg inne i huden hennes. Så går han rundt som Lene Alexandra og lokker til seg usjamerende menn i 50-åra for å få mest mulig flesk og magesyre. Så forterer han kjøttet dems og går rundt forkledd som 50-åringene han har spist, og drar hjem til dem, og spiser opp konene og alle barna, så ringer han på politiet, og lar skinnet til mannen ligge igjen med en revolver i munnen, så det skal se ut som de har tatt selvmord etter å ha spist familien sin.

Sjiraffl.jpg

Zoo[rediger]

Giraffene er de som oppfant zoo. De går forkledd som pernsonalet i dyrehagen, og bytter på å være pernsonalet, og å være dyr i bur. Så venter de bare på at noen småunger skal komme bort til buret, så de kan strekke den lange halsen sin ut av buret, og jaffse i seg ungene. Ungt menneskekjøtt er det beste giraffene vet. de fleste giraffer er pedofile og prøver seg på unge han dyr som fks.maursluker,beltedyr og koala men de dør etter på fordi pikken kommer ut munnen og de blir kvalt.

Historie[rediger]

Som du kanskje også vet, er giraffer hjerteløse skapninger. De deler ikke maten deres med noen. Menneskene har alltid fryktet giraffer, helt siden de bodde på Jupiter.