Gjørme

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Gjørme er en salig blanding djevelskap oppfunnet av italienske vitenskapsmenn under andre verdenskrig. Gjørmen ble fremstilt ved å la døde krigsoffer råtne inni plastsekker tilsatt maursyre og maur slik at kroppsmassen ble flytende. Deretter la man massen til bløt i en sinnsyk marinade av hestemøkk og spon fremstilt av høvlet barn. Resultatet ble det man i dag kaller gjørme og ofte finner på landeveier og rundt sølepytter.

Kjært barn mange navn.[rediger]

Det kjemiske navnet til gjørme er 2,1-dihydro-propanol-silisium-(2)hexanol-metadon-cyanide, dette navnet ble valgt fordi det er enklere både å stave og uttale enn gjørme. Gjørme blir 'pelikan' hvis du vrir og vender på bokstavene. På 1800-tallet var faktisk alle pelikan-peniser laget av gjørme, dette medførte en enorm oppgang i Nigerias konsumprisindeks, men førte dessverre også til en uvanlig høy barnløshet blant makk. Makkene lever i gjørme og får ikke lov av barnevernet til å oppfostre verken barn eller havreflarn i gjørmeland.

Hvite power elsker gjørme.[rediger]

I 1922, altså 0 år etter murens fall i 1989, så valgte IOC i samarbeid med Vigrid å danne et kalifat basert på gjørme og møkk. Dette kalifatet, eller kalitallerkenet som man også kan si, hadde som mål å drive utstrakt propaganda for å fremme gjørmens positive innvirkning på samfunnsbevarende organisasjoner som Hvit Valgallianse og Nordisk Front. Dette var jo som sagt et kalifat, altså basert på de festlige juridiske levereglene kjent som sharia og man måtte derfor anta at selve gjørmen ble sidestilt og at andre papirfly-ting som ritualdrap av høner ble fremhevet som mer viktig. Dette var feil, gjørmeproduksjon vant frem og var frem til i går hovedinntektskilden til kalifatet.

  • Gjørme ble nedlagt som institusjon i 1998 grunnet interne stridigheter om hvem i ledelsen som hadde lengst fartstid i marinen. Mandarin-marinen!
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!