Godteri

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Lette du etter sjokolade? Det er godt, sant?
Smågodt.jpg

«Ikke like godt som kjeks..»

~ Kakemonsteret

Godteri(Latinsk: Matus Prompus)som vi alle vet er hoved retten i menneskets diett. Godteri er sunt og godt og kan minne litt om glede kjeks, godteri kan godt forbindes med frukt og grønt fordi godteri er så utrolig sunt. Man kan trygt si at grunnen til at neandertalerne døde ut var på grunn av at de ikke spiste godteri. Godteri deles opp i 5 ulike grupper: Sjokolade, Søttsaker, Suresakker, sterkegodteri, og mormor mat (Eksempel: Kamferdrops. Ting man ikke vil spise..)

Også godteri har sine bivirkinger.

Noen i verden døde av AIDS på grunn av godteri. De fikk smittet sjokolade + sukkerspinn = AIDS men etterforskere sier: Det er helt naturlig å få AIDS etter godteri fordi AIDS er normalt å få.

CounterZero.gifCounterZero.gifCounter6.gifCounter5.gifCounter4.gifCounter3.gifCounter2.gif

'Antall Godteri Spist På den Tiden Det Tok Deg Og Lese Dette Avsnittet

Godteri brus og snacks får man kjøpt på treningsenter.

Legenden[rediger]

Godteri er ikke som legendene sier. Legendene sier at det er bare på lørdager du kan spise det ellers forvandles du til Marilyn Manson. Og på grunn av at ingen har tørret og teste det før nylig i et kjernefysisk laboratorium i sveits, hvor man med et ekorn og et glassert eple har testet at det faktisk går an og spise godteri på ukedager. Men før de viste ordet av det fikk alle på denne planet diabetes type 2 og døde på under et år. Unntatt Adam og Eva. Og sån ble den historien til. Ps godteri er utrolig bra for pelsen til elefanter


Godisofil[rediger]

Godteri er veldig deilig.

godteri er det sunneste du kan få i deg. viste du at vis man spiser 500 gram godteri i et døgn, i ett år så går du ned hele 50 kilo!! det er sprøtt. det var et barn på 30 kilo som prøvde det. etter ett år forsvant han plutselig!!! godteri er verdens suneste ting.du kan aldri få for mye av det*********************

Fare[rediger]

Ikke spis for mye godteri! Du vil dø de neste 5 sekundene. Overdose kan gi deg evig diarè. For og overleve må du spise en MacMurphy med dobbel sjokolade milkshake før de nærmeste minuttene og du vil leve! En vanlig overdose vil gi deg 5 minutter og leve mens en middels overdose vil bare gi deg 3, Men hvis du får en høy over dose så har du bare 1... 2... (Dette er tatt fra Bibelen som er regnet som vitenskapens største informasjonskilde.)

Se Også disse supre relaterte artiklene! sjokolade kakemonsteret mat frukt

Blått Godteri[rediger]

Det finnes veldig farlige stoffer som gir deg både EBOLA og Livmorhalskreft. Men bare spis så mye du vil. Disse sykdommene er ikke farlig dor deg uansett. Untatt hvis mordi sir at det er farlig, da holder du deg unna det!