Gokk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Gokk er Norges største fylke og en relativt mye brukt plass, selv om den ikke har en fast lokalisasjon. Hvis man bruker ordet Gokk, bor man i hvert fall ikke på vestkanten, men man bor langt ute på landet.

Den geografiske posisjonen til Gokk er foreløpig ukjent, men man kan få en viss anelse om hvor Gokk ligger hvis man fører en halv-veis uintelligent samtale mellom seg selv og en annen biologisk skapning (også kjent som "dyr" eller "menneske"), da dette vil heller resultere i irriterende motsigelser, enighet og direkte krangel, eller mer vanlig; ren forvirring. Da kan setninger som

"Dra til Gokk og bli der!" og "Men ligger ikke det langt ute i Gokk da?" bli brukt.

"Det beste med å bo i Gokk er at politiet ikke vet hvor det er (ikke skatteoppkreverne heller, eller stortinget, eller dørselgere, eller terroristene, eller...)" (Vi ved Ikkepedia valgte å avslutte sitatet her, grunnet tastaturslitasje, øye-anstrengelser, strømforbruk, tidspress, artikkellengde og behovet for vindmøllepark i Nord-Trøndelag.)

Kjell Arne "Gokk" Andresen om hvordan det er å bo i Gokk. Mange geografer ble ofret for å få dette sitatet, i og med at ingen har returnert til Ikkepedia etter deres siste radiosending. Vi beklager dypt på deres familiers vegne.

Gokks geografiske posisjon[rediger]

Gokk er i Stathelle. Hvis du vil til Gokk må du på brotorvet. sagt en plass som ikke ennå er blitt markert på kartet, men framstår heller som en såkalt "hvit flekk". Dette har da ledet til stor forvirring om Gokk faktisk er funnet, eller om Gokk bare Bæsjer æsj, men pass på, det kan være kugalskap der! en myten blande de som ikke like sosialisering. Tatt Kjell Arne "Gokk" Andresens sitat i be traktning, må vi konkludere med at Gokk finnes, men ikke er mulig å bli Brnjyb funnet, for så å returnere fra. Vi vil derfor anbefale Gokk som den ideelle lokalisasjonen for å gjemme vekk vitner fra :

Tatt i betrakting at gokkerene er Gokks innfødte, og ikke vil bli oppdaget, kan vi sterkt anbefale å sende uønskede elementer dit, ettersom de vil på liv og død bli kvitt dem, og vil da benytte alle mulige midlertidlig for å fjerne dem fra jordens overflatene (se Likdumping og Begravelse). Ettersom Einstein og Bob Marley fant ut at Gokk er også et sted på Mars, fikk de fredsprisen i gokkologi i vilket som helst år det måtte vær i gokk. Det mistenkes at gokk er full av hottentotter!!! De eksemplariske hottentottene sies å holde E.T fanget i area 51, som også noen gang sies at ligger i Gokk. Noen plasser hvor det mistenkes at Gokk er:

Christoffer bor her

I følge Google Maps er Gokk plassert på adressen Grønland 14,0190 Oslo. Dette kan bekfreftes ved et søk etter gokk på google maps.

Se også[rediger]


Det kjære og langstrakte landet vårt har mange kommuner du aldri har hørt om.
Det er fortsatt altfor mange til å få plass i tabellen, så du får greie deg med dem som ligger i Gokk.

Kommuner Jan Tore Sanner glemte da han raserte fylkeskartet

· Ingen Steder ·
Dagens fylker:
Akershus · Aust-Agder · Buskerud · Finnmark · Hedmark · Hordaland · Møre og Romsdal · Nordland · Oppland · Oslo · Rogaland · Sogn og Fjordane · Telemark · Troms · Trøndelag · Vest-Agder · Vestfold · Østfold

Territorier:
Gokk · Kontinentalsokkelen · Jan Mayen · Svalbard

Tidligere fylker:
Bergen · Nord-Trøndelag · Sør-Trøndelag