Google

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
This site may harm your computer. Plebes 

Did you mean: "Evil Empire"?


No standard web pages containing all your search terms were found.

Your search - Goolge - did not match any documents.

Suggestions:

Coffee shop - Happiness - Join the community - Evil - Privacy Policy - More


©2006 The Dan Børge Akerø Foundation«Google er... vet ikke helt... tja... kanskje... mulig... men det er vel bare å google etter det?»

- Gjennomsnittspersonen om Google

«w w w, world wide net. Ke fan står det for? w w w, world wide... Woogle!»

- Ted Winters om Google

«google er en universal link.»

- en person på gata om Google

«Google me :)»

- Jack Bauer om Google

Google er også kjent som Guds høyre hånd. Google er en kommunistliga ledet av vokalisten/gitaristen i Skambankt, Ted Winters (som også fremmet forslag om å forandre navnet til Woogle). Winters & ko har gjennom lang tid samarbeidet med Folkerepublikken Kina. Skalkeskjulet deres er at de driver verdens største søkemotor. Dessverre vet ingen at det er en kommunistliga, annet enn kommunistene selv. Kommunist-operativsystemet Linux er også støttet av Google. Den har også en søkemotor for porno, som heter Booble, en for dumminger og Morra di som heter Nooble.

Google hadde nok ikke eksistert uten sin støtte fra Al-Qaida, som har gitt google rundt 37 miliarder dollar. Google består av to av verdens smarteste mennesker, David Toska og Steve Jobs. det eneste de gjør er å se at de ti tusen gorillane som skriver og retter på det som er feil med google. det kan talitt tid, fordi alt som google gjør er feil.Google gar hovedkvarter i et lite hus på Færøyene. Google har planer om å produsere smart TVer som vet hva du vil se. Den skal ha en touch fjernkontroll. Google mener selv at det degjør er rett, selv om de har en stor gjeld som må betales. de har sluttet å få penger fra Al-Qaida og for nå penger fra Glazier familien og en rik oljesheik i Sudan som heter Abdi Mahulu.

Google ønsker en film som viser hvordan de så en stor fiasko.Manuset er allerde skrevet av en av de gorillane i Google selskapet. google har og laget flere spill for 123spill.no, men nå lager de et spill som vil sprenge alle grenser: Google The Game.

Google er i evig kamp mot Apple og Facebook fordi begge har mer suksess en det de har. Google har prøvd å drepe IOs som alle apple produkter går på med å lage Android.Androiden skal være så bra at alle mobiler dør av virus.

Vanligste anklage mot Google er at de overvåker deg, men det er ikke sant. Hver gang du er på YouTube er Harry Styles og Aerosmith merket som «anbefalt for deg». Ingen overvåkning her.