Google Chrome

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Google Chrome versjon 6


Nyttig info[rediger]

Google Chrome er en robot utviklet av et sykehus i Bangladesh med navnet Google. Den vittige roboten er ment til privatbruk, men har også funksjoner som gjør den attraktiv innenfor bedriftsmarkedet. Her er noen spørsmål og svar:

Hvordan sier du robot baklengs? Robotbaklengs

Hvordan kan det ha seg at Google Chrome slengte seg etter den flotte Mrs. Olsen? Hun var en magnet...

Hva er favorittsporten til en robot? Robåt

Hva sa den ene roboten til den andre? Kabelen din viser!

Chrome[rediger]

Google Chrome er roboten som kan alt! Den har uendelig mange redskaper intrigert som ligger skjult bak det ytterste skallet øverst, men ikke helt på topp, litt ned, så rundt på andre siden og inn i det lille hullet. Det viktigste redskapet, og grunnen til Google ønsket å kalle roboten Chrome, er kromfelgene som er hovedårsaken til at roboten kan bevege seg.

Den har flere funksjoner som er tilpasset private brukere, bedrifter kan også komme godt ut av Google Chrome sine funksjoner som for eksempel konferanse-funksjonen. Du kan lære mer om disse funksjonene under denne teksten.

Privat[rediger]

Google Chrome vil revolusjonere din hverdag. Med funksjoner som satelitt-tv, prosjektor, pizzaovn og brusmaskin eier du nærmest en portabel kino. Inviter venner og kjente på en filmkveld de neppe vil glemme. Noe som trekker den litt ned er at den ikke kan multitaske, det vil si at den kan kun bruke en funksjon om gangen.

Bedrift[rediger]

Det florerer med rykter om at Google Chrome er tilpasset bedriftsmarkedet. Dette stemmer ikke og er en ondskapsfull løgn fra en syk syk person. Ingen har klart å finne kilden til denne rare løgnen. Vi anbefaler alle som leser at den egner seg til bedrifter til å være veldig kildekritisk til hele artikkelen ettersom det mest sannsynlig er flere løgner. Vi kan garantere at Google har verifisert denne artikkelen som en godkjent artikkel, du kan derfor stole på oss!

Versjon 7[rediger]

Google har annonsert at i versjon 7 vil det komme en ny funksjon med navnet Poopwatch. Poopwatch er en avansert funksjon som sanser avføring med en radius på 10 meter. Dersom du sitter på toalettet og mater do-draugen vil roboten komme inn og stirre på deg. Ettersom denne funksjonen har vekket stor oppmerksomhet hvor ingen helt forstår ideen til Google, har tingretten tilkalt Facebook for en videre gransking i saken. Etter massivt press fra Facebook har Google endelig sluppet en kommentar om den nye funksjonen:

Vi har lagt merke til at flere og flere driter seg ut, vi ønsker simpelthen å sette en stopper på dette.

Virusangrep[rediger]

Etter utgivelsen av første versjon av Google Chrome har viruset Opera 10 har konstant konsentrert seg om å infiltrere Google Chrome sitt operativsystem for å få tilgang til å kontrollere roboten. Opera har selv sagt at de snart er i mål og vil bruke tilgangen til ren ødeleggelse og rask tilgang av penger. I en utdypende artikkel fra den internasjonale avisa Verdens Gang lærte vi at utviklerne bak viruset ønsker å bruke roboten til å rane banker og ødelegge CD-plater. Komiteen fra Nobels fredspris kunngjorde at dersom utviklerne bak Opera lykkes vil de mest sannsynlig vinne prisen.

Artikler med denne malen blir lagt til i kategorien "Buddy Jesus anbefaler".