Grønnsak

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Så vulgært. Man må tro de faktisk ble laget av amerikanere»

- BT skriver om amerikansk blanding

«I eat this stuff with Freedom Fries»

- George Bush d.y liker amerikansk blanding

En grønnsak er noe du ikke vil spise, men som staten tvinger deg til, den inneholder såkalte "vitaminer" og "mineraler". Disse navnene er derimot et anagram for "minianal rir og vet mere" og viser til at det hele er bare en konspirasjon som går ut på å underbevisst gjøre verden homofil nok til å ikke gjøre annet enn å bedrive sodomi. Derfor spiser homofile par som bedriver sodomi mye grønnsaker slik som vitenskapelig bevist i potetgullreklamen.

Grønnsakssaken ble lagt på is en stund frem til den ble tint opp av den homofile mafiaen kjent som Backstreet Boys tok det i bruk som et politisk våpen som fortsatt opprettholdes og tas i bruk av forskjellige kriminelle gjenger.

«Grønnsak» er i tillegg et synonym for funksjonsnedsettelse. Betegnelsen blir brukt i hyppig grad fra alle kanter i dagens samfunn, og har nærmest okkupert det opprinnelige ordets plass som beskrivelse av helsetilstanden. Uavhengig av grønnsakens særegne rot, blir ordet sett på som en mer passende tilnærming i forhold til karakteristisk framstilling av handikap.

Kjente "grønnsaker"[rediger]

Se også[rediger]