Grapefrukt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Grapefrukten er en lumsk liten grønnsak (i motsetning til det mange tror er det verken en frukt eller et byggemateriale), siden den kan transformere seg til å bli hvem som helst innenfor pensjonerte fotballspillere fra Tippeligaen som har gått over til å bli trenere for helt ukjente fotballag, og favoritten er Bjørn Johansen. Ellers sitter den hjemme å ser på RayWilliamJohnson, den kjente hundehviskeren fra nettsiden Youtube, siden dette stimulerer dens egenskaper innenfor backgammon.

Dyrket av MacGyver[rediger]

Tro det eller ei, men Grapefrukten er dyrket av den nok så kjente Dorske menn, og er halvbroren til Max Mekker. Da Dorske menn var ferdig med å høste inn Grapefrukten og Max Mekker skammet han seg så fælt over å ha plantet Grapefrukten at han festet han festet den i et tre med littegrann gaffateip, og derfra kommer den ukorrekte folketro om at Grapefrukt vokser på trær fra. Follow @Trick3rs on instagram

Japp Japp det skal være Snickers og Twist

Spirituell Vandring[rediger]

I 1342 reiste Grapefrukten og syv andre helt ufyselige grønnsaker :

Ut på tur til India, på spirituell vandring sammen med Mahatma Gandhi, den da helt ukjente fiskeren fra Senegal. De gikk temmelig mange mil, helt til de traff på den kjente kullgraveren Tor Heyerdahl som ba dem reise lukt til Blokksberg (Som forøvrig ligger nord i Hedmark). Da ble grapefrukt og de andre fly forbanna, og ga'n juling!