Grembagrom

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Grembagrom er en fellesbetegnelse på ord som har 'GR' i seg. Det er et nytt ord som er på god vei inn i det norske språk. Det er ingen som helt vet hvor ordet 'grembagrom' har sin opprinnelse fra, men det vi vet sikkert er at det er en uhyre sjelden variant av et onomatopoetikum (lydhermende ord). Språkforskere som kom fram til ordet har sannsynligvis bare funnet på det styggeste ordet de kom på.

Sjeldent fenomen[rediger]

Å si grembagrom høyt, kan ha farlige konsekvenser. En person som opplever grembagrom, kan muligens momentant få spasmer på stedet. Men det er ikke alle personer som opplever slikt ubehag. Det er ingen som vet helt hvor dette fenomenet dukker opp fra. Noen forskere og leger har prøvd å finne svaret, men kom bare fram til teorien om at grembagrom knuller øregangene hardt. Dette er uansett ikke vitenskapelig bevist. Det som gjør den voldsomme reaksjonen er nemlig kombinasjonen av G og R. Det er altså GR-lyden som gjør den spasmatiske faktoren høy. Det er noen som reagerer meget sterkt på GR-lyder og det å si grembagrom til en såkalt gremsagrim (en som rett og slett er allergisk mot ord som har 'GR' i seg) er ansett som en perfekt måte å torturere på. Det har blitt fortalt historier der personer og gremsagrimmer har dødd etter å ha ristet i hjel av effektene fra lyden fra GR. De var rett og slett hypnotisert/i transe av GRRRRRRR-lyden. Denne transen kalles GRanse (kommer fra GR+transe).

Dramatiske fortellinger[rediger]

Noen som har overlevd denne GRansen, sier:

"Plutselig bare lå jeg på bakken med spasmer. Familien min og jeg hadde vært på tur til Grimstad og den siste dagen der hadde vi guiding i byen. Guiden sier: Ja, her ser vi noen GRRRetne GRRRRiser i GRRResset i en GRRRei GRRRend i GRRRRRRRRimstad. Det var en fæl dialekt, tenkte jeg. Bare hør hvor stygt det lyder. GRRRRRRR! Så merket jeg at jeg bare lå og sprelte på bakken. Jeg kom ikke opp. Det må ha vært det mest dramatiske jeg noensinne har opplevd. Hadde det ikke vært for at jeg sprelte bortover til bilveien, ville jeg ikke våknet fra GRansen og da hadde jeg ikke vært her i dag. Der ble jeg nemlig kjørt over av en gigantisk trailer og våknet. Nå er jeg lam."

Andre har også GRusomme historier og fortelle:

"Jeg var på Latter Haven og så på stand-up komikk. Jeg hadde det veldig morsomt og holdt nesten på å le meg i stykker. Men så kom den siste komikeren opp. Han ble introdusert som den beste av de beste. Jeg fikk ikke med meg navnet, men i den første vitsen sin lo han av at han ikke hadde navnedag. Hæ? Hva kunne han hete, tenkte jeg. Ikke navnedag? Så skriker han ut: Eg hete GRRRRRRim Moberg (Moberg baklengs = GRebom). Gikk det an å hete et så inn-i-GRRRanskauen stygt navn. Grim Moberg? Etter det lå jeg bare på gulvet og alle lemmer var i bevegelse (ikke penis vel og merke). Spasmene ga seg ikke, og de fortsatte i en uke. Livet mitt ble aldri som før. Jeg prøvde alt for å få spasmene til å stoppe. Det var bare en ting som fungerte: Heroin. Nå er jeg narkoman"

En tidligere skoleelev forteller også sin dramatiske historie:

"Det kunne gått mye verre enn det gjorde. Det som virket som en helt vanlig norsktime på en tirsdag ettermiddag skulle vise seg å bli noe som endret livet mitt totalt. Læreren begynte plutselig å prate ome en islandsk forfatter som het Egil SkallaGRimson. Han var visst fra en islandsk saga. Etter dette begynte hodet mitt og riste vilt og plutselig mistet jeg helt kontroll over kroppen. Jeg ble utvist fordi jeg ved et uhell klarte å treffe læreren i nesa du hun skulle hjelpe meg. Etter dette fikk jeg nedsatt i oppførsel og evige atferdsproblemer med konsentrasjonsvansker. Jeg strevde med å få jobb og jobber i dag som søppeltømmer. Alt på grunn av Egil SkallaGRRRRRRRimson."

Det vitner om tre trag(r)iske hendelser bare på grunn av GR-lyden, altså grembagrom. (Til opplysning: I dette tilfellet er ikke alle gode ting tre)

Forebygging[rediger]

Det er veldig viktig å vite om man kan være i fare for å bli rammet av GRanser. Det kan godt hende du ikke enda vet om du er i risikogruppene for å være en såkalt gremsagrim. Men du er i stor fare for å få spasmer hvis du er...

- lam (det hjelper ikke at du i utgangspunktet ikke kan bevege deg, dette gjør det bare vanskeligere å stoppe spasmene)

- en person med ADHD (disse menneskene kan bli så hypre at de rister i hjel)

- en hyper tenåringsgutt (denne risikogruppen er fylt med så mange hormoner at de kan gjøre at spasmer fortsetter i lang tid og deformerer hele kroppsstrukturen til du krymper og blir til noe vi kjenner som en ompa-lompa)

- et skrikete barn i trassalderen (disse spasmene er ekstremt ute av kontroll, og her vil også en annen effekt oppstå: en grusomt bråkete skriking som vil gjøre 99% enten døve eller søvnløse)

- et gammelt, skrøpelig menneske med benskjørhet (disse er sannsynligvis de farligste, fordi spasmene fører til at alle ben i kroppen brekker og knuses helt til det bare er igjen en hårete, dehydrert geléklump som til slutt eksploderer)

De øvrige risikogruppene er de mest hyppige tilfellene der en GRanse har ført til døden. Det er uansett viktig å nevne at unntak skjer og at alle på hele jorda kan få dødelige GRanser. Det er antatt at hvert eneste minutt dør en person av GRanser.

Det er blitt foreslått at alle mennesker i risikogruppene skal gå med en permanent tvangstrøye på seg. Denne skal brukes alltid (hvert sekund av hvert minutt av hver time av hver dag av hvert år av hvert liv). Tvangstrøyen skal også brukes når man dusjer selv om dette i mange tilfeller har ført til drukning. Personene som bruker trøyen har rett til å få sponset en prostituert som kan onanere for dem siden de sitter fast og ikke er i stand til å gjøre det selv. Forslaget om tvangstrøye var for å hindre tarmslyng eller alvorlige strekkskader fra spasmer.

Men de fleste forskere og leger er nå enige om at det tryggeste alternativet for å unngå GRanser og dødelige spasmer er selvmord. Slik vil aldri spasmer fra GR-lyden oppstå. Garantert.