Gro Harlem Brundtland

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Gro Harlem Brundtland er 170 år, 170cm høy og veier 170kg, og stemmen hennes kan nå 170 decibel når hun piper i fistel. Hun er mest kjent som Landsmoder på grunn av alle løsungene sine. Blant hennes politiske venner er hun kjent som Landsmorderen etter hun som Statsminister kjørte landet på ræva på 80tallet. Hun gikk i lære hos Arbeiderpartiet for å snylte på skatt og snike til seg urettmessig pensjon, legehjelp, gratis parkering, uhjelp og sosialhjelp. I 1989 ble hun dømt til 10 års sikring for å ha banket gubben sin mens barna så på.

I en hendelse som noen vil kalle "Brundtland Hendelsen" var Brundtland på tur i Trondheim, det var da en McDonalds arbeider ga henne sylteagurk på burgeren hennes. dette var noe som gjorde hun så rasende at hun fikk umennelskelige krefter og en knallgrønn farge på huden. 2 timer senere lagg hele Trondheim i grus og 75% av befolkninga var død

Hun lever nå i unåde i Frankrike, etter at hun fratrådde som leder av Taliban, men bruker hjelm når hun sykler.

Det finnes dessverre ingen bilder av henne da hun er for sleip til å bli fanget av kamera.

Diverse meritter:
1980: Gikk på egne ben fra drosjen til Stortinget
1980: Sluttet å røyke, tvang gubben til å slutte å røyke, tvang Arbeiderpartiet til å slutte å røyke, tvang Stortinget til å slutte å røyke, tvang mentalinstitusjonen hun lå innlagt på til å slutte å røyke, tvang Fidel Castro til å slutte å røyke, tvang Marlboro Man til å slutte å røyke, tvang sønnen til å slutte å onanere.
1981: Kysset Kåre Willoch slik at han fikk mentale problemer. Begynte å røyke igjen.
1982: Tvang kreften ut av gubben gjennom djevlebesvergelser. Sluttet å røyke.
1983: Gubben ble impotent, så hun begynte å røyke.
1985: Skiftet sokker
1986: Smilte
1999: Satte fyr på all oljen i Oljefondet. Sluttet å røyke.
2001: Kremtet i FN's nasjonalforsamling
2002: Nøys på gata i Kreml
2008: Mellomlandet på Gardermoen med pulesveis

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.