Grover Cleveland

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Grover "I'll be back" Cleveland
Grover.jpg
President nummer 22. og 24.
Periode(r) 3 ganger!
Parti Demo-bombekratrene
Visepresident Tinky Winky og Dipsy
Forgjenger Chester A. Arthur og Benjamin Harrison
Etterfølger Benjamin Harrison og William McKinley


Persondata

Født 18. mars 1837, et sted i USA
Død 24. juni 1908 (71 år)
Yrke(r) Le Grande Presidente Americane
Ektefelle(r) Lady Gaga


Grover Cleveland, også kjent som "mannen som ikke kan ta et hint" og "tilbakevenderen", var USAs 22. og 24. president. Han er mest kjent for... vel, å sitte flere ganger i det hvite hus. Men han er også kjent for... Eh... Å gjøre seg godt likt blant amerikanere. Mer kan vel egentlig ikke sies (Forfatteren burde ha gjort litt research før han begynte). Han er... Eh... Den eneste presidenten som har blitt president to ganger... Og... Eh... Han er blant annet kjent for sitatet "I'll be back!"

Sa jeg at han var president to ganger?


Beklager det der

Vi beklager på det sterkeste denne klossete starten på artikkelen. Det er aldeles ikke i vår interesse å kaste bort tiden din på slik en horribel artikkel. Vi har nå sparket idioten som startet denne artikkelen og vil nå fortsette på et mer tullete nivå.

Tidlig alder[rediger]

Unge herr Grover var en svært oppfinnsom kar. Han står blant annet bak lite kjente oppfinnelser som kjeksføner og tannnpirkerspisser. Hans karrière som oppfinner var imidlertid kort (3 dager), ettersom han ikke kunne finne opp noe nyttig. Oppfinner var det første i en lang rekke yrker som Grover prøvde seg på. Han skal blant annet ha jobbet som frisør, dotømmer, kjekstester, stripper, prostituert, snekker, verdensleder, advokat og sjøkaptein før han gikk inn i politikken. Her fant Grover seg fort til rette blant de dresskledde aristokratene.

Grover var en ærlig mann som ikke tok fem øre for å rette på hver en løgn. Dette gjorde at han stadig kom på kanten med republikanerne (også kjent som rape-uglekikkerne), som løy ofte under taler og samtaler. Dette gjorde demokratene (også kjent som demo-bombekratrene) svært begeistret for unge Herr Grover, som senere ble deres leder i partiet. Blant demokratene følte Grover for første gang forståelse for sine meninger, og ble alltid lyttet til når han hevet stemmen. I sine memoarer beskriver Grover dette som den lykkeligste tiden av sitt liv i.

Valg[rediger]

Langbein slet med søvnproblemer etter at han tapte valget.

I 1937 stilte Grover til presidentvalg mot Langbein. Man skulle tro at det ville være enkelt å slå Langbein i et presidentvalg, men vi vet jo hvordan amerikanerne er (vi husker Bush). Langbein hadde løfter som lavere hamsterskatt og bedre cheese doodles-fabrikker. Grover hadde ikke stort å stille opp med, og en god stund så det ut som at Langbein skulle vinne. Heldigvis for Grover ble Langbein grepet av filmindustrien, og trakk seg fra valget. Med ingen motstander fikk Grover 99,99% av stemmene. En svært spesiell presidentkarrière skulle til å begynne.

Første og andre presidentperiode[rediger]

Grover var svært populær blant folket. Da han ble president, ble flere gater og veier dedikert til ham. Han var selv tilstede for å åpne byen Cleveland, som hadde fått navnet sitt fra ham. Det første han gjorde som president var å invadere Japan, på det grunnlag at de hadde en ny type kakepynt som amerikanerne bare måtte ha. Handlingen fikk utrolig lite kritikk, for Grover var god til å forklare seg, og alle skjønte at kakepynt er noe man bare ha.

Senere tok Grover å legaliserte hamsterrøyking i enkelte delstater. Dette var et forsøk på å stoppe hamstersmugling mellom Brazil og USA. Grover fikk kritikk fra alle delstater som ikke fikk hamsterrøyking legalisert, for de mente det var urettferdig at ikke de fikk lov. Men Grover ville vente å se hvordan utviklingen gikk i de statene hamsterrøyking var legalisert før han gjorde det fult lovlig. Han ble aldri ferdig med det (presidenter har så mye å gjøre, vet du).

Grover ble mest kjent for å ha gjort geografi lovlig i alle skoler.

Mellompresidentsperioden[rediger]

Grover var fast bestemt på å vende tilbake til det hvite hus, for han kom på at han hadde glemt igjen klinkekulene sine i kommoden sin. Grover var svært stolt av klinkekulene sine, og ville ikke la de gå til spille uten en kamp. Han forberedte seg godt på et nytt valg og gjorde seg så populær som bare mulig. Han vant overlegent over Benjamin Harrison og ble den eneste amerikanske presidenten som har returnert til det hvite hus.

Tredje presidentperiode[rediger]

Grover fikk tak i klinkekulene sine og levde lykkelig alle sine dager. Og med alle sine dager mener vi 2 dager. Den tredje dagen i sin tredje periode ble USA rammet av kjeksepidemi. Importering av kjeks var for dyrt, og Grover ble sterkt kritisert for å ikke gripe inn i kaoset som fulgte. Bommerten kostet Grover den legendariske fjerde-perioden som ville gitt ham et gavekort på Peppes Pizza.

Eldre alder[rediger]

Det ble alltid litt spenning når et av Grovers brev ble tatt av vinden.

Gamle Herr Grover levde godt etter sin tjeneste i det hvite hus. Han fikk daglig en haug med fanbrev, som ble hans hobby å svare på. Han døde tragisk nok da en svær bunke med brev raste over han. Han ble funnet 4 måneder senere av sin kone Lady Gaga, som senere ble en svært vellykket sanger. Grover Cleveland ble begravd et sted i USA.