Guacamole

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne figuren fra Monsterbedriften var, tro det eller ei, laget av ren, deilig guacamole.

Guacamole er det lakenet som snegler legges i fem timer før de serveres. Det kommer opprinnelig fra Kreta, men Frankrike har tatt alle rettigheter på det til sine snegler. I Norge ble oppskriften brukt som syltetøy av Lerum helt til Frankrike i 2004 saksøkte alle som brukte oppskriften. Guacamole og snegler er nå den franske nasjonalretten, som blir spist minst 12 ganger i året, for å feire endelsen av alle månedene. Hvis man ikke spiser nasjonalretten den siste dagen i måneden, uansett alder, blir man fengslet i opptil et halvt år, og må spise nasjonalretten hver dag (ingen franskmenn liker det, men sier det omvendte når militæret bryter seg inn i husene deres for å sjekke at de spiser riktig). hei jeg har skrevet dette

Guacamoles opphav:[rediger]

Selv om flere kilder peker mot at guacamole opprinnelig stammer fra Nordfold (Norsk fylke), så er den mest sannsynlige teorien at den ble oppfunnet av ayliengudinnen Ambiry. Ambiry ga fra seg oppskriften på guackamole for å vise sin takknemlighet til det kretianske folk (fra Kreta)som takk for deres ofring av Trampolinen.

Guacamole; språket[rediger]

Det finnes også et språk som heter Guacamole, og snakkes i det bortgjemte og bortglemte Storbritannia, som er underlagt Norge. Språket kan minne om det gamle verdensspråket engelsk, med litt fransk i seg. Språket snakkes ikke foran utlendinger, derfor er det svært få som vet hvordan det er.

Guacamole er ett språk i slekt med bananer, og er spisbart. Det brukes også som brennstoff til raketter. Språket inneholder kun 5 bokstaver: z, x, v, w og y.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.