Gullfisk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Gullfiskene:[rediger]

Gullfiskene er et utbredt pattedyr som holdes i mang en hjem. Den egentlige historien er at den tidligere gullfisken har vert en slags piraja i sin fortid, slik blir den holdt tilbake i våre kjære hjem. I diameter (etter lobotomi på disse kjempene) var 2,1meter. Så å si et veldig farlig rovdyr, noen veldig smarte mennesker har kjempet og dedisert livet sitt til å fange disse monstrene for å sikre våre liv, holdt dem mange år i altfor små akvarium, slik at deres avkom skulle bli vant med mindre miljø, og slik ikke vokse seg så enormt store.Det latinske navnet på gull fisk er "fili diaboli" som betyr sønn av djevelen. Gullfisken kan bli opp til 3m lang. Og veie opp til 2 tonn. Normalt blir de rundt 4000 år gammel. Mange gullfisker har oransje skjell, men innerst inne er den sønn en djevelen. Den spiser folk med fedme. Den er som en skillpadde, fordi den kan svømme i vann og på land. Gullfisken kan smitte mange folk, men lettest lærere, sykdommen kan være svært farlig og har tatt livet av mange flere år senere. Sykdommen er uhelbredelig og bringer bla. senilitet og idioti. Mange barn vil ha gullfisker pga. at den er fin og snill, men den kommer til å drepe deg om natta. Når man har hatt en gullfisk i noen uker, blir det mulig å få dem til å komme og spise hånden din uten å vise frykt. Skrevet på Afrikas kannibal liste, nå for tiden har den spist flest mennesker i hale Afrika gjennom tidene.

Pass på tommeltottene.[rediger]

Du har kanskje en gullfisk selv, så pass fingrene, et hint av blod vil vekke deres undertrykte instinkt og gullfisken kan vokse seg så stor at bollen vil sprekke, prøv helst å myrde denne fisken helst med ketsjup, for å innbille den. Den vil da senere dø av hallunisasjoner.

Suksessfullt salg.[rediger]

Som vi alle vet kan ikke gullfisken styre sine egne matvaner, hvis du mater den vil den bare spise og spise, dette er de første kjennetegnene på fortie, derfor har de restriksjon på maks 2 måltider til dagen. Du må gjerne slutte å mate den og bli kvitt med denne grusomme misfosteret, men salget vil nok dessverre ikke slutte av den grunn. Menneskene som fanget og disiplinerte dette pattedyret ble for grådige og selger nå denne “uskyldige” fisken over alt i verden.

Vi veter vår hender.[rediger]

Omfanget er stort, og er ganske omsettende i økonomien. Jeg har grunn til å tro at det er kun den svenske mafiaen som kunne være så idiotiske, som ikke kunne skille ekte gull fra gullfisker. Kun ved å infiltrere hvert hjem og spre dette budskapet kan vi kvitte oss med det som kanskje kan bli en fryktelig framtid hvis ikke alle er klar over konsekvensene.


Ting å ta hensyn til ved gullfisker:[rediger]

  • Er fiskene i et lukket rom i dyrebutikken, for gud skyld ikke gå inn.
  • Ikke mat gullfiskene mer enn 2 ganger til dagen.
  • Sett for all del ikke kaninburet i samme rom som gullfiskbollen, hvis du ikke vil at den skal lide en uvanlig grusom død.
  • Ikke stikk dine egne fingre eller dine fienders ned i bollen. (hvis fiender, er det bare du så må bruke ketsjupen og tørke opp alle glasskår og vann som senere kommer fra den sprukne bollen).
  • ikke sett maten nær ved bollen.
  • for all del ikke sett akvariet/ gullfiskebollen i et lite rom hvor du sjeldent går eller ikke kan ha oppsyn med de små gulldjevlene.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!