Gulmedal

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Bilde av Gulmedal.

Gyldeprinz Gulmedal er en gammel trollmann med stygg kappe og umoderne hatt. En gang var han lærer på galtvort hvor han møtte Harry Potter. Gulmedal er desuten veldig flink til å skrive bøker som ingen vil ha.

Liv[rediger]

Som ung kom Gulmedal en gang på 7. plass i verdensmesterskapet i bilvasking. Han prøvde og få det inført i OL, men de eneste som støttet ham var George W. Bush og katten hans. Gulmedal gikk på skole i 6 år før han en dag bestemte seg får å dra til Madagaskar. Når han kom tilbake måtte han på do. Gulmedal prøvde seg først som firkløverselger, men måtte gi opp fordi han ikke fant noen. Så ville han prøve seg som konge, men det ville ikke Harald gå med på. Så en av hans bedre idéer: Han prøvde seg som vannselger i Sahara. Problemet var bare at han ikke fant Sahara, så han prøvde i Irland istedenfor. Det gikk ikke så bra. Nå bor han i en hybel på Fornebu.

Hatt[rediger]

Gulmedals hatt er fra vietnam. Den er veldig spiss selv til trollmanshatt å være. En gang ble den brukt til å skjære opp en kalkun. Inni den har han hodet sitt. Hatten er stygg, umoderne og ikke til salgs. Han tar den bare av når han sover, dusjer og spiser ute. Når noen prøver å forklare får ham hvor stygg hatten hans er (og det er vanskelig å finne så stygge ord) tar han den ikke av på en uke.

Bekjentskap til Harry Potter[rediger]

Gulmedal møtte Harry Potter får første gang i en bokhandel, så møtte han ham igjen hver gang han hadde time når han var lærer på galtvort. En gang inviterte han Harry til middag. Det ble en katastrofe. Det viste seg at Harry Potter ikke liker tomatsuppe. Gulmedal var intresert i Harry men det viste seg at han allerede var utro med Ronny, Hermine, Gygrid, Gulla og Slur(så Harry er med andre ord Bifil).