Gunnar Sønsteby

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kjakan, han er ikke gammel, han definerer ung.

«Er ist der Untergang der Deutsches Folk!»

- Adolf Hitler om Kjakan

«Zkulle ønzke jeg hadde zlik zjarm zom ham»

- Ari Behn om Kjakan

«Han ba meg gå på rommet mitt og ikke komme ut før jeg var mann»

- Kong Harald om Kjakan

«Han har fått større fisk enn meg!»

- Lars Monsen om Kjakan


Gunnar "Kjakan" Sønsteby er Norges største nasjonalhelt og gründer. Når Kjakan sier noe, så blir det sånn. Kjakan får penger av staten for å være seg selv, og Kjakan forteller Kongen hva han skal gjøre. Kjakan er alt i alt Norges autoritet. Kjakan er nå blitt "gammel", nei tvert imot, han definerer ung. Hvis Kjakan sier han føler seg ung, så er han ung. Sier han at du er gammel, så er du gammel.

Oppvekst[rediger]

Kjakan vokste opp i Gjerstvedt i Troms. Da han fylte 13 år, kastet han faren sin på sjøen og begynte å hogge ved. Han hogget ved helt til Nord-Norge var tomt for trær, dette området ble senere kalt Hardangervidda. Kjakan begynte på Gjerstvedt ungdomsskole men ble lei og gikk til Oslo, på 10 minutter. Deretter begynte han på Oslos Ungdomsskole for Begavede, der han fikk strålende karakterer. Det sies at han blindet lærerne der med sin sjarm og kløkt, derfor er skolen nå kjent som Blinder'n.

Tapt oppdrag.....?[rediger]

Kjakan fikk oppdrag med å sprenge 50.000 rasjoneringskort tilhørende nasjonal samling. NS hadde backup som de gjemte vekk. Den hadde Sønsteby aldri peiling på, men det hadde ikke Nasjonal Samling heller. 70 år senere skulle Norsk Tipping redesigne sine lang-oddsen kuponger på en superhemmelig måte. De fant de hemmelige rasjoneringskortene, og trodde det var en av deres egne dokumenter. Nå er lang-oddsen kupongene med 250 kamper istedenfor 117 om gangen. Krysser du av innsats ti kroner, leser den 40. De er så ond å lese på, at t.o.m Røde Kors anbefaler folk å gamble på lang-oddsen. Du er herved avvendt.

Senere liv[rediger]

I den senere tid har Kjakan gjort en rekke heltedåder. Han tildelte f eks Jan Thomas titelen som årtusenets fag, og flådd hamsteret med ostehøvel. Kjakan har hatt stor påvirkning på dagens politikk fordi alle hører på hva Kjakan har å si. Kjakan har utført mange heltebragder, han har rodd i kajakk til toppen av Mount Everest, tråkket kilo med gummi ned i gata på Karl Johan og stått på rulleskøyter over Hardangervidda. Kjakan bor nå på Frogner og uttaler seg av og til om samfunnet og setter fasit.

Fakta[rediger]

 • Kjakan har hatt sex med moren din.
 • Kjakan trenger ikke bruke prevensjon.
 • Kjakan kan løfte en trailer mens han står på ett ben.
 • Kjakan har drept flere tyskere enn damer Bill Clinton har ligget med.
 • Kjakan ser deg - nå.
 • Kjakan setter fasit.
 • Kjakan tar grep.
 • Kjakan er naboen din som alltid stirrer på deg i vinduet.
 • Kjakan var aldri overvektig, men bare veldig dvask.
 • Kjakan er naboen min.
 • Kjakan ligger alltid på lur under sengen din.
 • Kjakan tok alltid en ridetur på flodhesten sin Babs før han spiste frokost.