Gutt

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Gutter)
Hopp til navigering Hopp til søk


Gutt-ikkepedia.jpg

En gutt ( Homo all the way) er en veldig merkelig, irriterende og uintelligent skapning. Å være gutt er i mange tilfeller det å være et misfoster. Ordet "Gutt" oversatt fra russisk kan også bety på samisk: LeaSi Koutuh. Dette er da direkte oversatt til norsk som tissefant. Men nå er det et par gode ting med gutter. Ettersom de er veldig smarte er de lette å komme i kontakt med og dermed manipulere til å gjøre ting begge vil, sånn begge vil! De kan for eksempel overtales til å spandere middag til dere. En gutt kan man ofte se eksempler på ved kiosker hvor det er mulig å få kjøpt tegneserier, iskrem, pølse, sjokolade o.l. gutter og jenter er kansje fra samme art (menneske) men de er helt forskjellige! for eksempel så er mange gutter allergiske mot sollys, oksygen, familie, søvn, bevegelse og skole. Disse kaller vi for "Gamere" Siden Gamere er allergisk mot nesten alt."They are awesome" Noen gutteraser er: de perverse som ofte prater om perverse ting på skolen. Disse guttene er ofte veldig dumme og et annet navn på disse merkelige skapningene er tomskaller.

Opprinnelse[rediger]

guttene ble først funnet opp i 1598 av Colombius Nilsson. Det er nesten ikke mulig at Colombius ville at gutter skulle være være så dumme, men det er bra at de lever. Colombius kunne likevel ha skapt dem litt smartere og med en hjerne. Hvis de en gang får en kommer de antakelig ikke til å bruke den, men den er fin til pynt uansett.

Levemåte[rediger]

En såkalt "svelegutt".

Gutter lever ikke som regel hjemme hos foreldrene sine. Først oppe i et middels rom for en 7årig jente og så videre ned til han ender opp i kjelleren (08). Gutter lever som regel på hamburgere og chips i tillegg til sjokolade og iskrem. Dagene tilbringes enten på skolebenken (sovende), eller i parken (hoppende). Etter klokken 15.00 blir mange ellers fredelige strøk invadert av gutter på skateboard med den gode fleskodøren, sykkel eller hoppende med hoppetau. Freden blir da ikke forstyrret av usivilisert prat, høye skrik og noe som skal minne om latter. Dette ikke skyldes at de blir trette av skolen og trenger å få ut energi, noe som selvsagt bare er sant at ikke ikke ikke . Ettersom guttenes hjernekapasitet ligger på over Maximum, har de ikke store problemer med å huske navn. Dette medfører en del ikke ikke komplikasjoner i det daglige liv når det viser seg at piken ved siden av ham i klassen heter Andreas, men Sanne. Når dette kommer for en dag kan gutten oppnå en viss uvilje hos enkelte "venneriner" han måtte ha klart å skaffe seg. Gutten blir da ofte svært grønn og greier ikke å snakke, bare å gape og det ender oftest med at en, med hjernekapasitet på ove Under

middels, blir nødt til å dunke ham i ryggen for å få ham til å puste igjen. Dette medfører enda mer flause og gutten stirrer da i boken/bordet/bakken resten av (skole)dagen.

Når gutten kommer hjem fra en lang dag setter han seg øyeblikkelig ved PC-en og skrur på MSN og Facebook. Her møter han alle de 46-årige mannlige venninnene sine. Allerede som 3-4 åring viser gutten tendenser til dårlig hygiene. Dette utvikler seg til det verre med årene og det gjør ikke ting bedre at de stapper håreet fult av gugge med matlukter (som eple og mango).

Guttetyper[rediger]

ke0risjrioaejfsbhidup er en veldig pøpulær guttetype, den sitter å stirrer i veggen hele dagen, noen tror at dette kalles klaustrofobi men det er det ikke. mange liker å kalle gutter for såkalte apekatter. noen gutter sår frø på hodene sine. det er veldig vanlig hos gutter å få ørkenhårsveis. Gutter ble oppfunnet av Colombius nelson, han mislyktes mange ganger, en av mislykningene hans er en såkalt Donald Trump. noen av guttene har desverre smeltet, de kalles snømenn. Ørkenrotter er et veldig fint eksemplar på taco. Oppfinneren av bleier heter colombius nelson, han fant opp bleier for at guttene ikke skulle dø. etterhvert kom svartedauen å drepte alle guttene, de ble så oppfunnet på nytt av den hellige Barack Obama... Mange tror at ALLE gutter er dumme tapere som dette. Det er faktisk ikke sant! Nye undersøkelser viser nemlig at gutter også kan være smarte! Faktisk, så er hele 1 av 100 gutter av denne rasen. Denne ikke så sjeldne rasen kalles for Steeven Hawking. Av en eller annen grunn så er denne rasen dessverre dårlig i alle sporter og klarer ikke å gå. Og man blir kalt for en nerd om man er en Steeven Hawking og blir mobbet for det resten av livet..

Overgang[rediger]

I løpet av alderen 13-15 begynner gutters hjerne å tine opp etter sine mange år med treg utvikling. På dette tidspunktet begynner gutten/tenåringen å lære viktige ting (f.eks. vet han nå at jenta ved siden av ham heter Synne). Gutten begynner da så smått å forstå ting i livet. På dette tidspunktet er artsfellen, jenter, oppe i høyskolenivå og fullt opplyst om verdens tilblivelse mm.. Da denne fasen i guttenes liv er påbegynt kan det gå fire veier. Den første og vanligste: nedenom og hjem. Denne majoriteten vil senere kjennes som Hovedgruppe 2 (se "Senere utvikling"). Den andre og mindre vanlige: bortover med svak hellning nedover. Denne minoriteten blir senere kjent som Hovedgruppe 1 (se nok en gang "Senere utvikling") Og til slutt den tredje, og ekstremt sjeldene: slakt oppover. Dette er ekstremt sjeldent og vi ser kanskje at 1 av 20000000 gutter oppnår dette. Og det er dumt. De kan også ta melange (smør) i håret. Visste du også at det færreste guttenavnet er Amandus, derfor var det en mann som het Amandus som bestemte seg får at han ville gjøre det inn. så han lagde en festival som heter fortsatt den dag i dag amandusfestivalen. Og de fleste søstrene til den personen som heter Amandus heter Synne. Den aller siste, og minst vanlige fasen "smart hele veien" gjør at man egentlig bare er smart hele livet sitt. Dessverre så er bare 1 av 100000000 personer denne typen gutt

Senere utvikling[rediger]

I den senere utviklingn er det i hovedsak to hovedgrupper. 1: De sinnsykt vellykkede og 2: De vellykkede.

1: Denne gruppene er som oftest statsoverhoder i de mektiske landene på jorden, eller leder for de største firmaene som noen gang er laget. De rikeste guttene blir så rik at de ikke vet hva de skal gjøre med pengene lenger (les: Bill Gates)Ettersom jentene i senere tid (etter jordens oprinnelse) ikke har hatt noen vesentlige prestasjoner eller oppnåelser så har guttene "kastet de et bein" og fått jentene til å føle seg verdig. Ofte med å gi de høyere lønner i vaskebedrifter eller si at de kan multitaske, noe som ofte ender med dødelig utfall når det er gjort når jenten kjører. De sinnsykt vellykkede blir ofte husket i flere generasjoner og får store monumenter reist etter seg.

2: Dette er den vanligste arten. De har også masse penger men de greier som oftes å bruke dem opp hvis de prøver så hardt de kan. de jobber egentlig bare i begynnelsen av sin karriere så etter det cruser rundt i ferrarriene sine eller kjøper hus og båter.


Det finnes forskjellige typer gutter, her er den mest vanlige.

  • Voks guttene, som ligner bimboer ganske mye, de bruker time på håret, for å få det mest mulig rett opp, de napper øyenbryna, for å få den "perfekte" looken. De bruker BARE farge-bukser, som enten er røde, grønne eller blå. Den buksa henger forresten på knærne. De bruker pappa sin for store skjorte, som buksene går også til knærne. De banner ikke, for da blir jentene sinte. Alle jenter vet at det ikke er fint å missbruke guds navn! De elsker Justin Bieber, og når de tar profilbilde til facebook så er det bilde hvor de har den ene handa i peace tegn, den andre holder kamera. Kamera må selvfølgelig også synes.

for å finne et hankjønn[rediger]

for å finne en gutt (hankjønn) kan du gå ned i kjelleren og se to pc-er eller en sofa full av godteri. Ofte kan gutten vere der nede. Vi har to typer gutter i EU soss (sære, orfobiske, snåle søtinger) eller data-nerd. Sossene er som oftest i et solarium. En data-nerd er som oftest forran pc-en 24/7. Eller for å finne en gutt spark en i mitten og se om det gjør vondt.

Baby.jpg
Denne artikkelen er for småunger.
Artikkelen er for barnslig og trenger mer voksent innhold.


Steamroller.JPG Stop hand.svg DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand.svg
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!