Gygrid

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Rubeus Gygrid er en 120 år gammel mann halvt troll halvt jøtul. Han bor i et pepperkakehus i enhjørningskogen, også kjent som Den påbudte skogen.

Venner, Forhold og Bekjentskap[rediger]

Han hadde en kort affære med Uffert, men den tok slutt da Uffert sprayet Britney Spears parfyme på døren hans, så han ble sur. Voldemort er gygrids bestevenn, de pleier å dra til Galtvang og på De tre sopelimer å dele en smørterøl mens de baksnakker Gnurrg(Gygrids halvbror og erkefiende). Harry Potter er Gygrids hemmelige venn. De møtes i smug for å bytte Pokemon kort og drikke Solo. Albus Humlesnurr er gygrids fosterfar. Minerva McSnurp er Gygrids biologiske mor. Hun måtte gi han fra seg til Humlesnurr fordi hun var for opptattt med karrieren som magedanser.Gulla Wiltersen er Gygrids kone. De to pleier å torturere Gnurrg sammen ved å drikke Villa Farris for å friste han(Villa Farris er det beste han vet) Og torturere konen hans Hermine Grang.

Karriere[rediger]

Gygrid jobbet tidligere som assisterende leder for Apple, men ble sparket etter mistanke om seksuelle overgrep på Steve Jobs. Han hadde en liten karriere som sirkusartist med Ronny Wiltersen, hans navn var Den store Gygrido og han var den beste linedanseren på 5 år! Han jobbet en god stund med stell av magiske vesner på Galtvort, men orket ikke mer. Han ble nylig sparket som skogvokter på grunn av mistanke om skulking.

Visste du at..?[rediger]

Gygrids mellomnavn er Grete. Favorittmåltidet hans er hjemmelaget grønnsaksuppe. Han meldte seg på Sporløs får å finne den biologiske faren sin, uten hell. Hans kjendisforelskelse er Angelina Jolie. Skjegget hans er falskt. Han ble født 3 år forsent. Han kranglet med Gnurrg om et Pokemon kort. (det var slik de ble uvenner)Han er hemmelig forelsket i Severus Slur.