Hølen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Hølen
Prell??
Flagghølen.jpg
(flagg)
Skjold.gif
(våpenskjold)
«Vi hater SONINGER»
Kart.jpg
Hovedsteder Hølen Sentrum
Største byer
Innbyggertall 10 katter + 410 mennesker
Offisielle språk Bokmål og fylleprat
Styreform Diktatur og wannabe demokrati
Statsoverhode: Charter-Svein
Sjefen over alle sjefer: MacGyver
Selvstendighet I år 0 når Jesus ble født, ble senere underlagt diktaturet Vestby
Avhengig av At folk handler i butikken
Uavhengig av Son
Valuta Hørninger
Tidssone Et år foran Son
Nasjonaldag Hver lørdag
Landkode HØRN
Toppnivådomene .brennvin
Nasjonalsang:
«5-2 HEIA HØLEN »
«Hølen skal til europa i år!!!»

Hølen, lokal uttale Hørn, er et lite sted i Vestby kommune med ca 910 innbyggere + 13 katter. Har blitt kjent i media pga. at det er så jævelig mange bruer der som visstnok den o store MacGyver skal stå bak. I Hølen er det en butikk og et utested som selger hjemmeprodusert alkohol (medlemskap i blindeforbundet er inkludert i prisen) Hølen var til 1943 egen kommune, helt til en ond barnehagetante fra Son ved navn Eli Rygg i samarbeid med Josef Stalin meldte Hølen inn i Vestby kommune.

I Hølen finnes det en MC-klubb "Hells Angels" som pleier å slåss med bøndene på lørdagskvelden (ofte med store tap). Hølen kan også skryte av å ha en butikk som selger røyk til mindreårige. For ikke å snakke om den flotte bussholdeplassen (hurra)+ en "wannabe" ordfører som styrer Hølen med jernhånd. Men det aller viktigste er jo det jævelig store juletreet som kan sees helt fra Kina. Til slutt er det verdt å nevne at Hølens befolkning pleier å samles på Brandstad Stadion hver fredag for å se på hjemmekampene til Hølen IdrettsKlubb (også kalt HIK). Sist kamp slo de Vålerenga 7-1, dessverre ble ikke dette resulatet offentliggjort i media siden innbyggerne fikk 1 million (+ et pannebånd) hver for å holde kjeft.

Hva må til for å bli en Hørning?[rediger]

For å bli en Hørning må du først og fremst bo i Hølen (altså ha postadresse 1550 Hølen). Det er kun et folkeslag som ikke kan bli Hørninger og det er de forbanna hasjbefengte og Tuborg drikkende soningene. Er det noe Hørninger hater mer enn soninger er det Hørninger som prøver å være soninger.

En typisk "Hølensk" trebro

Store hendelser og aktiviteter som skjer/har skjedd i Hølen[rediger]

En gang skal visstnok Steven Seagal ha vært innom baren men han stakk fort unna når han så at barslåsshøvdingen Tom A. Ludvigsen var tilstede.

Hvert år arrangeres det et gedigent fyllekalas i sentrum som alle snakker om helt til neste fyllekalas. Under dette kalaset pleier folk å drikke seg snytens mens de hører på at MacGyver synger karaoke. Karaokemaskinen er foresten laget av 30 cm gaffateip, 4 m ledning fra en høyspentmast og en gammel bilrute. Dessverre ble ikke denne festen arrangert i 2008 pga. at man ikke hadde klart å skaffe til veie nok Hjemmebrent.

Steven Seagal rømmer fra puben

Kjendiser som ikke har vært i Hølen[rediger]

Kjente personligheter om Hølen[rediger]

«Når jeg er på fylla i Hølen får ALLTID jeg napp»

- Charter Svein om Hølen

«Visste du at jeg kan løpe inn og ut av Hølen på 5 sec?»

- Grete Waitz om Hølen

«Hølen, stedet som er mye kulere enn Son»

- MacGyver om Hølen

«Hølen über alles»

- Adolf Hitler om Hølen

«I be back»

- Steven Seagal om Hølen

«I Hølen finnes det ikke tiggere. Det LIKER jeg»

- Jonas Lie om Hølen

«Hello Berlin...?»

- Forvirret rockeband om Hølen