Hønefoss

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


«Hallo, Heradsbygda!»

- Forvirret rockeband på konsert på Hønefoss

«I made the first chick here»

- MacGyver om Hønefoss

«Damn those feminists, Im sure it was Cockfall first»

- Homer Simpson om Hønefoss

«I dont like chicken, only biff»

- Chuck Norris da han var i Hønefoss

«Juden krange»

- Adolf Hitler om Hønefoss

«Frisøren min er fra Hønefoss»

- Eli Hagen om Hønefoss

«Foss, Chicken Foss»

- Hønefoss om Hønefoss

Hønefoss er et lyskryss som befinner seg i Norges største kommune, Ringerike i Buskerud. Nærmeste storby fra Hønefoss er Sandvika i Bærum kommune. Det er her folk faktisk drar på shopping. Ellers kan man si at Hønefoss er ganske delt på midten. Halvparten snakker Bærums-dialekten og kjører rundt i Audi-er og BMW-er til kr. 1 000 000 og resten snakker skikkelig bondedialekt (a-endelser) og kjører rundt med JV-skilter. For å finne svaret på hvorfor folk er så delt, må man gå helt tilbake til ja... Gud vet når... Da folk begynte å flytte fra Oslo/Bærum. Bystrukturen i Hønefoss er anerkjent, og det er byarkitekten og diktatoren Adolf Hitler sammen med som er personen bak nåværende struktur som i stor grad består av halvveis oppgravde og stengte gater. Grunnen til dette er kommunens reguleringsplan, der idealet er å ha en by med kraftige trafikk- og manøvreringsproblemer. Lokale "eksperter" har allerede benyttet baksiden av den lille nr. 2-avisen Ringerikes Blad til å debattere om ikke målet allerede er oppnådd.

Hov Ungdomsskole[rediger]

Den aller fineste og mest populære ungdomsskolen ligger i Hønefoss, Hov ungdomsskole. Det kommer folk fra hele verden bare for å se den utenifra. Skolen er veldig rik og alle elevene får gratis skolemat. Lærerne på Hov er de mest snille og hjelpsomme, de forstår seg på alt. Brannalarmen har aldri gått og alle elevene er gullelever!


Kjente folk i Hønefoss[rediger]

Alis grill

Påskeharen

Farshid

Hællå Hællå sjefen på Babol

Kurdere

Arabere

Jan "Freppe" Karlengen

Elgen

Folk på besøk i Hønefoss[rediger]

MacGyver (Ble hyret inn av daværende borgemester Saddam Hussein, for å fikse fossen. Mac trengte to hylser, en ballong og kvae for å åpne fossen igjen)

Chuck Norris (Chuck ble hyret inn til å sprake i stykker stein etter at Hønefoss kraftstasjon prosjektet gikk tom for dynamitt)

Adolf Hitler (Adolf hadde sitt sommersted i Hønefoss)

Homer Simpson (Forvekslet Hønefoss med Hundefoss da han og familien var på Norgesturne)

Media[rediger]

Foruten avisen Ringerikes Blad, har byen den flotte avisen Ringerike Budstikke. Nettavisen Ringeriksporten.no er også et friskt pust selv om den ikke har de sprekeste nyhetene hver dag, og de tørr å mene noe annet enn den gamle monopolavisen Ringerikes Blad.

Shoppingmuligheter[rediger]

Innfødte ser på Hønefoss som udugelig når det kommer til shopping, men om man tilfeldigvis tar av feil fra E16 og havner midt i "deigen", kan det røpes at byen innehar to kjøpesentre. Men de fleste reiser fort videre til Sandvika og Oslo. Hønefoss er kjent for å være byen for de som liker å gå konkurs på å selge oldis klær. Fru Hagen er et eksempel på å leke Bogstad veien, men hun glemte at 99% av befolkningen i Hønefoss er enten avdanka Follum NAVere eller syriske flyktninger på Hvalsmoen.

Kuben[rediger]

Kuben er Hønefoss sitt største kjøpesenter, og ble ferdig utbygget i det Herrens år 2008, da kylling var forbudt på kinaresturanter siden hunder tente på dem, året etter 2007, da den onde diktatoren Kolbjørn Kværum måtte seg seg tapt av den unge revolusjonistiske kameraten Kjell B. Hansen. Hønefoss Senteret har fått navnet Kuben (selv om hønsehuset hadde passet bedre), etter at nevnte diktator Kværum fant ut at bæsjen hans var formet som Rubik's Kube. I Kuben har drittbutikker flyttet inn, som Cræshlænding, Brannstifter og Lite Bra Music, hvor sistnevnte preges av anti-negerpumpmusikkholdning og pro-hard dance mania. Kjell B Hansen valgte å hoppe hoppetau med bystyret fremfor å handle på Flip. Kjelleren på Kuben huser Hønefoss eneste bingo sjappe, denne styres av den persiske mafiaen ledet av Babols "hallo hallo sjefen", som tok over som sjefen over alle sjefer etter Farshid. Farshid var en kjent kebab mafioso gangster, men som mistet sin makt etter at han runket i kebabdressingen.

Folk i byen[rediger]

Er man i Hønefoss sentrum, ser du spesielt pappagutter, også kalt keegaser, som tror de er ekstremt deilige. De kjører rundt i sine foreldres bil (selvfølgelig med bærumsskilter) og leker gærne. Dessverre så er det kun et fåtall av pappaguttene som lykkes med sine roller som bærums-sosser. Baller har de heller ikke, da de mistet ikke de, men ble født uten. Alle trodde at de var rike sosser, men det viste seg at de ikke hadde noe penger eller "pappas gullkort" da de ble ranet av den Albanske mafiaen i Hønefoss ledet av sjefen på Tippen Grill.

Kan også nevne mulattunger fra Øst-Europa og forskjellige araberland som tror de er kule, men som etterhvert oppnår å få en gjeng nordmenn etter seg. Da blir siste løsning å ringe hele slekta for å få de med i kampen. Dette ender selvfølgelig med sykehusinnleggelse for hele familien, da pakkiser og innvandrere generelt ikke har muskler som oss vikinger.

På biblioteket finner du de verste styggingene du noensinne finner. Alle nerdene folkene sitter der og jobber med Star Wars lekeklubb, og prøver å få til noen gladiatorkamper her i Hønefoss. Det er mistanke om fremtidige terrorplaner i Hønefoss. I tillegg har du kinoen der alt er så billig at du heller vil dra dit enn å på Kiwi

Videregående skoler[rediger]

Det er to store videregående skoler i Hønefoss.

Ringerike VGS: De keegeste ungdommene går på Ringerike VGS, der elevene oser velstand selv om bygget tilsier noe annet. Denne skolen står for 99,2% av Parajumpers og Uggs salget i Norge. Det aller vanligste som skjer med de som ikke har parajumpers eller uggs på seg er at de enten blir hengt, eller kastet ned i slummen. Dette er sjeldne tilfeller for de fleste som ikke følger keegeveien gjemmer seg i kjelleren. Skolen har også noen undergrupper der folk med lav IQ holder til. Skolen har en musikklinje for eksempel. Alle emo, gother, satanister og death metal folkene er samlet i kjelleren. Negerene på skolen har tjent seg ganske rike på musikklinjens interesse for barberblader(emo cut). Her blir blant annet Gillete Mach Turbo v8 og Gillete Twin Turbo testet ut ulovlig for barberbladselskapet Gillete (resultat: Mach Turbo v8 er for skarp, og det førte til at halve musikklinjen ble sendt på sykehuset, mens Gillete Twin Turbo holder ikke mål). EMO CUT. Men så har vi de folkene med lavest IQ, de går på idrettslinjen og har det ganske chill.

Hønefoss VGS: Her går ungdommene fra slummen (bl.a Sokna). Elevene fra Hønefoss VGS og Ringerike VGS hater hverandre, og det er ofte borgerkrig i Hønefoss på grunn av dette. På denne skolen er det mulig å velge yrkesfag, også kalt Polakklinjen, og man kan lære å plukke jordbær, kjøre hvite varebiler og male gjerder. Hønefoss vgs tilbyr også elektrolinjen der man fokuserer på å gjøre læreren elektrisk og ta hun med til sengs. 99,92% vet ikke hva klær er, så er svært vanlig å gå med en svart søppelsekk med hette og bukser med hullradius på 75cm. Skulle du velge denne skolen så viser statistikk at 97,43% av elevene ender opp på NAV. Hønefoss VGS har en underbransje kalt Risesletta. Risesletta er uoffisielt et ungdomsfengsel drevet av barnevernet i Hønefoss. Her går ikke ungdommen på skole, men henger bare for moro skyld. Det er mistanke om store narkovirksomheter på Risesletta, drevet av Araber og chechenya mafiaen i Hønefoss. en blodig krig førte til at den Balkanske mafiaen trakk seg ut i sin tid. Hvis livets utsikter er mørkere enn der sola ikke skinner, da er Risesletta noe for deg :) (PS. ikke skrevet av mafiaen selv)

Geografi[rediger]

Hønefoss ligger nede i et høl. Det finnes ingen veier ut av Hønefoss som ikke går oppover. Populært er Hønefoss kalt: "Rævhøl" "Rumpehøl" "Hølet". Igjennom Hønefoss renner det en elv fullt av giftig avfall, handlevogner, sykler og lik. Hønefoss har disse "bydelene": Eikli, Sentrum (selv om det bare er en busstasjon og et traust kjøpesenter der), Schjongslunden (der den halve Aka Arena ligger), Nordsiden, Vesterntangen (der folk tror de er cowboyer) osv. Byens verste sted er gamle bydelen Høyby, her bor det hardbarka vikinger som til tider kaster piler, ninjastjerner og spyd ned på resten av befolkningen. Rabba er et kjent sted, med Rabba kiosken som er kjent landemerke i Hønefoss, og episenter for fedme. Graden av fedme er omvendt proporsjonal med radiusen fra Rabba kiosken. Vi har også Almemoen som er den mest kjente delen av Hønefoss, der bor alle sossene med masse penger. Det ligger som et stort fjell midt i byen, det er den eneste oppturen i Hønefoss.

Forstad[rediger]

Sokna, Ringerike kommunens svar på Toscana, her kan gradestokken krype opp i solkrem faktor 50, vær varsom!

Haugsbygd, en bydel hvor befolkningen er kjente bestikk tyver. Ikke inviter de på middag!

Heradsbygda, huser Champions League laget HILL (en oppmykt versjon av HEIL, da laget i sin tid ble dannet av Adolf Hitler)

Ringåsen, aka ringmuskelen. Her bor de tighteste rumpene i Ringerike.

Hen, ukjent sted i Ringerike som kommer fra utrykket Hvor"Hen".

Hallingby, en oltids bygd som heller ønsker å være Hallinger fra Hallingdal. Revolusjonen er dermed død, da leder Barack Obama ble avsatt som ringleder.

Ådal, kommer av at dalen er en omvent V dal, med jernbane gjennom derav A og en liten ring på toppen av A'en som gjøre det til Å for å illustrere et lyspære som følge av han som fikk ideen for navnet.

Høyby, Hønefoss sine første marihuana røykere bosatte seg i området.

Vesterntangen, verdens første bru ble bygget mellom Hønegaten og Vesterntangen.


Alle byer, tettsteder, veikryss, blindveier, fergekaier, osv. i Norge!
Noen er pene, andre ikke fult så pene.
Norgeoppned.gif
Aalesund · Aberoog · Ackerhafen · Ackeroog · Acht · Arendtal · Aufsehendunst (Bergstadt) · Bad Inselsund · Blummenoog · Blökenstadt · Breitbucht · Brummental · Der Gestanken · Drontheim · Du kannst · Dunstfussel · Düsterstadt · Endetallandspitzel · EssenSoßen · Fachlandspitze · Fattersund · Finnlandspitze · Förde · Fleckenförde · Flussistdumm · Freundensalat · Friederichstadt · Gerettein · Hammer · Hammerparty · Honghofstrand · Haschischstadt · Heckesund · Heidekrauttal · Heidenfluss · Heidenmeer · Heil Blücher! · Hennenwasserfall · Heulensteinbucht · Hinken · Hinternkim · Honigbucht · Hügelsund · Ichistsund· Inselstrand · Incel · Jedetal · Kämpfenstrand · Kirchelandspitze · Kleinehammer · Kleinesand · Kleinestraum · Kohleistbesass · Kongleberg · Königsflügel · Kragenroog · Kristiansand · Kristiansund · Kuckuckbucht · Landspitzen · Larvenbucht · Lebenreue · Leeroog · Lehmbucht · Manntal · Massenoog · Matchigburg · Mogeln · Molke · Moltebeeren · Nachlass · Narrbucht · Nehmenalles · Neigenstaat · Ourchwitz · Porzellangrund · Pushensund · Rutewirr · Sandenbucht · Sandenförde · Sandenlandspitzel · Sandenlandspitzelmeer · Schafenau! · Schiffenlandspitzelhafen · Schlammland · Schmutz · Schnaps · Schwartzland · Schwefelfischerort · Schwellenbucht · Skiein · Skizwei · Spiellandspitzel · Schörtal · Steinschäre · Stockenreue · Stockfeldlandspitzel · Straumstadt · Trauminsel · Tassenbucht · Tonneberg · Wasserfallenbucht · Wastod · Langjahrstadt · Wetzen · Wieso? · Wolden · Wund in der Hintern · Zugnertzlandspitze · Walvissenbucht
Hjelp oss med å gi disse stakkarslige byene en ansiktsløftning ved å engasjere deg i Ikkeprosjekt:Norske Byer!