Høyreeksem

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Høyreeksem (av latin Dexter Pruritus: «høyre kløe») er en smittsom hudsykdom som kan skyldes både Hylekormidden (latin: Syllus Listus) og Ursulamidden (latin: Morna Jensius), som begge tilhører familiegruppen kjerringmidder. En person med høyreeksem kalles for en høyreeksemist.

Om sykdommen[rediger]

Høyreeksem er mest utbredt hos hvite privilegerte heterofile menn og særdeles folk med penger, da kjerringmiddene kan lukte penger på opptil en mils avstand. Sykdommen gir store utslett i området rundt bittet fra midden og fører til vrangforestillinger og usedvanlig høy selvtillit, etterfulgt av en voldsom fremmedfrykt og patriotisme. Det har også blitt dokumentert flere tilfeller av høyreeksemister som har fått stor interesse for fargen blå, muskelkramper som har tvunget høyrearmen opp og ut og tourettes-anfall hvor typiske ord er "kapitalisme" og "covfefe". I ekstreme tilfeller kan man gro tannbørstebart.

Behandling[rediger]

Tilstanden er permanent inntil vedkommende undergår behandling, selv om leger enda ikke har klart å finne en medisinsk motgift for sykdommen. Leger påstår at det hjelper å være rundt sosialisme (latin: Demokratium Radikalus) som man kan finne i de fleste demonstrasjonstog der flertallet av demonstrantene har pastellfarget hår med pannelugg, hullete bukser og piercing i septum.