Halo

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Hvor ellers finner en virtuelle blå damer, tanks, romskip, biler, svart humor, og aliens?»

- Jonas Lie, om Halo


«....»

- Morgan Freeman, til sitatet over


«Det var det jeg tenkte, Halo er best!»

- Jonas Lie


«It`s time to kick ass and PWN som noobs, and i sure as hell don`t know how to kick ass»

- MLG spiller, sin fritid


«ROFLCOPTER»

- Masterchief, idet Truth blir drept av Arbitre


«Okay but i`m chosing the station. No more clasic hits this time»

- Marine soldat, når han blir bedt om å la Masterchief kjøre


«En ark, og The Flood som truer med å utslette alt liv i galaksen.....Totalt Rip Off!!»

- Noah, om Halo

«Du sei Halo sug! Satan, Du e Dom!»

- Pappa Buljo om Halo


Her ser man den onde Masterchief som tar en kopp kaffe etter å ha utryddet nesten alt liv i galaksen

Halo er et førstepersons skytespill som kom ut sammen med X-box i 2001. Det er basert på en sann historie fra 5000 F. k.

Historie[rediger]

Master Chief, også kjent som Finn-Arne Myreng, finner en liten sjokoladeboks. Her ligger planene til de onde profetene, som skal gjøre Jorden om til en osteklump. Med seg har de "the Covenant", drager i forskjellige farger som skyter konfetti ut av hodeskallene. Finn-Arne drar på en episk reise sammen med sin gode venn Johnsen for å finne "the ark", altså arket som viser hemmelighetene til profetene. Men underveis møter han en liten blå dame ved navn Cortana, og forelsker seg. Han skjønner at halo ringene ikke er noe våpen, men gifteringene profetene skal ofre Cortana. Master Chief blir rasende og forspiser seg på snickers, og ender opp på slankekur samen med Bjarne Håkon Hanssen

En tapt sivilisasjon[rediger]

Ved hjelp av Bård klarte Microsoft å oversette bildene i kammeret. De fortalte om mennesker som var langt mer teknologisk utviklet en vi er i dag. Disse menneskene bygde store og små romskip som de sendte ut i verdens rommet på leting etter Den sorte enke. Uheldigvis kom de tilfeldig til å møte på "The Covenant". En gruppe mentalt forstyrret ekstremister som likte å drepe andre raser mens de ventet på at tiden skulle gå.

The covenant hadde mange millioner skip og menneskene hadde bare 13 og et halvt. Menneskene så at dette ikke kom til å gå, så de lagde "The flood". The flood var en kunstig livsform bestående av gamle sokker og hår fra blonde barter. Når disse ble sluppet løs på slagmarken drepte de alle de kom over i en massakre av blod og fæle lukter.

Det gikk veldig greit. I løpet av en uke var hele flåten til ”The Covenant” ødelagt. tror vi.


Etter å vunnet ble det holdt en bankett, det var her det fatale skjedde. Menneskenes beste soldat kalt John 117 ( han ble kalt ”117” fordi ”007” var opptatt ) , klikket vinkel. Han drepte alle og enhver i galaksen ved hjelp av sin onde følgesvenn Cortana. Noen få trakk se tilbake til pyramidene på Jorden der de ventet til John døde av alderdom. De klarte å holde seg i live denne tiden ved å spise hår og ved å drikke fotsvette som lå igjen etter arbeiderne som ladge pyramidene. Når kysten var klar gikk de ut og startet på ny. Vi mennesker i dag er etterkommerne deres.

vanskelighetsgrader[rediger]

spillet ble delt opp i fire vanskelighetsgrader for å gjøre det mulig for små barn (7-9 år) og spille spillet også. det er de som står for 78% av salget.


Easy :På denne vansklighetsgraden blir alle de slemme forvandlet til klovner. Her dukker også McGyver opp.


Normal :Også kjent som den vanlige vanskelighetsgraden. Her spiller normale folk. Det er ikke umulig å omkomme på denne vanskelighetsgraden, men det er veldig sansynlig at dersom du gjør det så vil du miste all respekt.

Heroic :En vanskelighetsgrad for folk som kan spille spill. Folk som ikke kan det bes holde seg langt borte for å ungå total ydmykelse i form av ikke å komme forbi første bane.

Legendary :Her spiller folk som ikke har noe liv, men som kun spiller Halo. Det tar noe helt spesielt for å klare å spille på denne vanskeligheten, og bare de mest nerdete klarer det. Men, det er verdt å merke seg at folk som spiller halo her er ekstremt spesialiserte og umåtelig populære, noe som strider mot nerdheten. Derfor er disse personene område for ekstensiv forskning. Denne vanskelighetsgraden er ikke noe stort problem lengre når du er nok intligent!Ondinger[rediger]

"Folk" i spillet du kan skyte, slå, hoppe på, sprenge, eller røyke ut av huler.-Spissfolk: Også kalt grunts.


-Skjoldduder: Ekle papegøyer med nebb.


-Blåmenn, Rødmenn, Hvitmenn: Også kjent som politikere.


-Ratchi: Grønne og blå troll.


-Hoder: Flood, zombieaktige skapninger, med ekstremt lange fingrer. De er den eneste livsformen noen gang tenkt på som klarer å klø seg selv på ryggen.


-Torsk: en skjelden art basert på ev virkelig art ( torsk ), innlemmet av en med humor hos microsoft.