Harry Potter

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Harry Potter i sine ungdomsår.aka Harry Pot-Head

Harry Potter er en gutt som oppfant WLM, Windows Live Messenger, noe han gjorde etter mange år magiskole. Livet hans er dokumentert i bokserien Ringenes Trollmann.

Karriere

Offisiell karriere: Harry Potters(aka Dan "Storegutt" Radcliffe) store drøm har alltid vært å bli en fremgangsrik karrierekvinne, eller starte i et boyband. For tiden jobber han nattskift i den privateide trollmannsbedriften 'Tryllestøv AS', som forøvrig er under mistanke hos magipolitiet for organisert kriminalitet. Tryllestøv AS eies av professor Kanelsnurr som vant det i en poker-runde med sine boblete venner.

Seksuell karriere: Da Harry var ung og kom tilbake fra en reise til Galtvalg voldtok han Hermine. Harry må bruke Vimgardium Leviosa (En veldig svak formel som får ting til å fly) For å prøve løfte den lille tassen sin inn i henne. Det likte hun og gikk og fortalte om det til Professor Slur. "Sånn er det på Galtvort,kos deg", hvisket han tullete og gikk til Harry for å erklære sin kjærlighet og få samme omgang som Hermine. Andre fritidsaktiviteter er gjensitting hos Slur (vi kan bare gjette hva som foregår da), og å forsvare seg mot svakekunster. Han er også ofte ute på soperlimen sin for bedrive rumpedunk og dope seg med Dragelort som kommer flyvende hver gang han flyr under en drage.Det er går også rykter om en affære med Lars Monsen.


Litt kontaktinformasjon

Msn adresse: [email protected]

Bosted: Galtvort og nonganger Dummingene. Hvis han føler for å reise fra alt blir han bare med et omreisende sirkus som verdsetter hans evne til å ta publikum på sengen. Bokstavelig talt.

Familie og Venner

Noldus Harrys favoritt leketøy. Noldus som er en type gigantrotte,(må ikke forveksles med Kurt Nilsen, som er en hobbitrotte)ble fanget av Harrys oldefar i Hundremeterskogen og gitt i gave til Harry på fem årsdagen hans.

Cristiano Ronaldo Er Harrys transvesitt fetter og like å "pounde" Harry om natta så han spyr grønn vortekrem.

David Beckham og kona pleier og komme på te og kake på søndagen. Ja PÅ kaka. Guess...

Som barn ble Harry mishandlet av sin 200 kg halvbror, han satt seg på han så han fikk store sittesår.

Finn Skjøll er Harrys tremening (Voldemorts andre barnebarn).

Bellatrix DeMons er tanten til Harry og i ferien så liker de og torturere hagegnomer sammen med diverse hjemmelagde (aldeles forbudte) forbannelser.

Sirius Svaart er oldefaren til Harry. Han er en sinnsyk psykopat. Harry tror at den grønne drikken han får hos sin elskede oldefar er eplejuice, men det er egentlig absint med placebopiller i. Harry merker ingenting til smaken fordi han prøvde å spise en brennmanet da han var liten og har ikke hatt smaksløker siden.

Ronny Wiltersen er navnet på Harrys eksbestevenn. Harry knep Ronny og Severus i en heit omfavnelse en sen høstkveld, og siden har Harry og Ronny hetset den andre på myspace og sendt opptil flere norgespakker lastet med dragemøkk til hverandre. Harry har gjort noe veldig galt med Ronny, han har rævkjørt Ronny og nå er ræva hans helt rød.

Mcsnurp er Harrys bestevenninne. De bruker som oftest å torturere foreldrene til Harry med kileforbannelser mens de sitter bundet til sofaen. Noen ganger leker de også med barbiedukkesamlingen til Harry. Harrys favorittdukke heter professor Vepsevri. Selve navnet Mcsnurp ble til da moren, Mc.Darling, spurte den meget uedrue faren, Mc.Baby, om hva barnet skulle hete. Han sa "Mincsh Snurppphe" (Min snuppe) før han slapp en gigantisk utløsning og sovnet med buksene nede på knea.

MacGyver er Harrys bestevenn. De to ranet Nokas sammen, å på grunn av MacGyver's konglebombe og isoporfly klarte de på mystisk vis å komme seg unna i tide, før magipolitiet entret stedet... MacGyver viser seg også å være bestefaren til moren til Harry.

Hermine Grang er Harrys fantasikjæreste. Når han sitter ved fantasikjæresten sin på bussen og snakker og kysser i lufta tror folk han er mentalt forstyrret. Derfor har også Harry Potter mareritt om hva de har tenkt til å gjøre med henne, og mest av alt med han selv. Noen ganger er Harry hjemme alene. Da ser han på gjødselbille-kanalen og spiser fluer dyppet i tiss og syre, mens han leker med snoppen sin. I tilegg så drikker han sjokomelk fra kartongen. Da blir han glad.

Humlesnurr er Harrys erkefiende. Hver gang når Harry legger seg, kommer Humlesnurr for å dyppe Harry i soyasaus. Deretter maler han bamsen til Harry grønn, sånn at Harry ikke lenger har en rosa bamse.

Severus Slur er kjæresten til Harry. Slur er lei seg etter at Harry mener han har kysset eksvennen Ronny. De har to adoptivbarn sammen, Luke (29) og Frodo (56)

Uffert er halvt padde, halvt menneske. Hun og Harry pleide å leke sammen i bøttekottet til Harry. Men en gang stakk Harry pinnen sin i øyet til Uffert. Da ble hun sur og de har ikke lekt sammen siden.

Kjente og ukjente forhold

I den forbude skogen finnes det kjempe-store edderkopper som Ronny elsker å ri på,de kan nemelig fly helt til månen. Zac Efron Sang nattasanger for Harry hver kveld. Harry ble pottersur da han ville høre Happy Birthday på bursdagen sin, men ikke fikk ønsket oppfylt fordi Zac ikke kunne teksten.

Tony Blair Antageligvis et PR Stunt for å sanke velgere. Men det går rykter om en smule kuksuging.

Orlando Bloom Kort affære for å gjøre Johnny Depp sjalu.

Johnny Depp For å ta hevn på Orlando.

Draco Malfang Hadde en lite flyvedyktig snopp, tok slutt 1 min og 32 sek etter Harry oppdaget nettopp det.

MacGyver Ikke bekreftet - Flere konspirasjonsteoretikere har ifølge konspirasjonsteoretikerne blitt tatt av dage for å slenge med leppa om Harry, Macgyver og («Kanskje, Kanskje ikke» - FBI agent på MSN om saken) en/eller et romvesen

Keiko I fylla.

Paris Hilton Veddemål mot Gygrid på hvor lenge de kunne holde på. Ganske lenge visstnok (mange dager).

Sirius Svart Inne på et skjult rom, mens de hadde pause. Sirius klarte ikke å trekke den ut etterpå, så da måtte de ut slik, og filme slutten festa ilag.

Hvis du ser nøye etter ser du at det lynet Harry har i panna er ett tegn på at han er "foldius" som betyr voldtektsmann.

Mats den store Han var egentlig ment til å bli Harry Potter, men Voldemort tok Harry og Mats ble dritforbanna. Mats har i sjuende film tenkt å dukke opp, for deretter å ta livet av Potter.

Bøkene

Harry potter har skrevet et par bøker om seg selv, livet på trollmannskolen "Spislort" og den noe snuskete karrieren innen Tryllestøv AS. Men da han alltid er høy på støv, har han en tendens til å overdrive litt. feks:

  • Voldemort er bare bestefaren til Harry
  • Det finnes ikke desperanter, det er bare Professor Slur
  • Han har aldri eid ett eneste øre, han har lånt alt fra Gygrid
  • Humlesnurr er ikke en snill klok mann, men en fyr på puben som pleier å rundhjule Harry hver gang han bestiller melk i baren.
  • Han suger på skolen, men ingen tørr å kaste ham ut, fordi de ikke vil komme borti den lyn- formede kvisen han har i panna
  • Han gav aldri de vises stein tilbake til Nicholas Karamell, men rundjulte ham og stjal hjembrenten hans.
  • Hele handlingen i den siste boka er bullshit, det var Ronny som skreiv den.
  • "Tryllestaven" hans er egentlig en tom maskaratube som han stjal fra julenissen. FBI jakter på Harry, så han holder seg skjult med Osama Bin laden
  • "Vingardium leviosa!" Faen den vil ikke stå..

hei ho

Rumpedunk og andre rumpedask

Harry Potter er en svært grisete gutt. På fritiden liker han å drive med sporten Rumpedunk, hvor man visst nok skal prøve og fange snoppen. Harry har enda ikke stått fram om sin legning, men han har hatt et forhold til rumpedunkspilleren Noldus som er verdens beste rumpedasker. Hver gang Noldus ser Harry dasker han Harry på rumpa med et godt takk...!